• נקודה חמה בהתחברות לVPN ANYWHERE2

vpn אניוואר 2 טאבלט ווייפרי
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    550 צפיות
    היימישעה
    @לא-מתייאש תודה רבה זה עזר לי מאוד
  • פתיחת לינק ישירות מהודעה לדפדפן

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    204 צפיות
    M
    @elro אמר בפתיחת לינק ישירות מהודעה לדפדפן: @mgm-ivr יש לי דפדפן של נטפרי ( הוספתי דפדפןמשל נטפרי בטלפון של הדרן) אשמח לדעת להיכן זה קשור ומי יכול לעזור לי בנושא. תודה רבה קשור להדרן, תגדיר בברירת מחדך שך הדפדפן שיפתח דרך שם
  • חנות אפק נטפרי לאנדרואיד

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @צדיק-תמים זה עקרוני שלא יהיו אייפונים עם נטפרי, זה יהרוס לגמרי את הציבור החרדי. WSA זה שונה לגמרי. לא? ואני לא בטוח שאפשר לבדוק באמולטור שזה אמולטור.
  • אנדרואיד

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    160 צפיות
    מ
    @ch324id-gmail-com אתה לא מתקן. זו פשוט אפליקציה לא מתאימה... חפש אחרת, ובדוק אם היא מתאימה לגירסת האנדרואיד שלך.
  • הכותל בשידור חי

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    2k צפיות
    someuserS
    הקרן למורשת הכותל מחזיקה 3 מצלמות, רחבת הכותל, רחבת התפילה וקשת וילסון. למעשה רק קשת וילסון פתוחה בנטפרי, בשאר המצלמות רואים גם את השטח של הנשים. אפשר לצפות בקשת וילסון באתר הרשמי של הקרן למורשת הכותל, או באתרים חיצוניים שמשדרים אותה, כמו וידאו טוב ועוד. לישיבת אש התורה גם אמורות להיות מצלמות, אבל האתר שלהם כרגע בתחזוקה. לאולם שמחה יש מצלמה אחת מאד גבוהה, רואים את כל רחבת הכותל והתפילה, והאנשים שם קטנים כקרני חגבים, אבל האיכות של הצילום די טובה.
  • אפליקצייה של רדיו קול חי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    423 צפיות
    אחד תםא
    @צדיק-תמים אמר באפליקצייה של רדיו קול חי: @אחד-תם הבעיה שזה מוסיף את דף הבית של האתר ולא את העמוד המדויק הנוכחי. שזה מה שפותח האשכול מחפש (להגיע לשידור חי בקליק ולא להתחיל לנווט באתר) פשוט לא נכון
  • נושא זה נמחק!

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    6 צפיות
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    1 צפיות
    אין תגובות
  • חיבור לספק אינטרנט עכשיו

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    169 צפיות
    frize37F
    @מתי-ו אם זה כזה דחוף בחג תתקשר אלי או שלח לי מייל
  • בעיה בשדרוג ווינדוס

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    409 צפיות
    ט
    חבל חבל, אבל זה ממש חשוב, ברגע שעדכוני ווינדוס חסומים המחשב לא מוגן, ועלול להיות לזה השלכות קשות יותר מאשר חיסול החבילה. מה גם שבחבילות של 40 גיגה וכד’ אחוזי הגיגות שהולך על העדכונים הוא נמוך מאוד. מבירור שעשיתי עלה לי כי העדכוני וינדוס פועלים אצלי, מה גם שיש לי חבילה של 100 ג"ב לחודש, התקלה היא בווינדוס שהעדכון לא נמצא או משהו כזה מצ"ב צילום מסך: [image: 1665137335609-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-69.png]
  • הורדה מיוטיוב ווימאו בנטפרי

הורדה מיוטיוב
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    639 צפיות
    אין תגובות
  • שגיאה בהתחברות לשרת דרך קוד בPYCHARM

תעודת אבטחה עזרה
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    197 צפיות
    A
    @צדיק-תמים כן, ניסיתי את כל הדרכים שכתובות שם לא עבד...
  • משחקים להורדה בנטפרי

נעול
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    32k צפיות
    י
    @rutt אמר במשחקים להורדה בנטפרי: למישהו ידוע על עוד משחקים הפתוחים בנטפרי?? אשמח מאד לקישור תודה!!! נא נא על מנעול ובריח
  • סוכן של יוסי תקשורת

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    737 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @asherke אמר בסוכן של יוסי תקשורת: @יוסי-תקשורת 01 יש לכם אפשרות לצפות או לדעת על כמות השימוש בחבילה? בכדי לבדוק כמה אחוזים מחבילת הגלישה החודשית שלכם ניצלתם כבר, העלנו מידע לאיזור ההאישי בנטפרי [image: 1665053427783-f996d818-e897-44d4-adbe-064262a8b876-image.png] לחצו על הקישור הבא: https://netfree.link/app/#/user-details לחצו כאן כדי לבדוק את אחוזי השימוש בתחתית העמוד יופיעו לכם אחוזי הניצול מתחילת מחזור השימוש הנתונים מתעדכנים אחת ליום
  • סקר תעסוקה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    212 צפיות
    shragaS
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJKm6mWDr_qtVbfJZvwkm1h73PhGC9aCCnK4ycL-I5pSmc0g/viewform
  • סליחות בשידור חי ללא איחור

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    125 צפיות
    משה שלמה ישראלמ
    @h-m שיהיה לך לשנה הבאה https://thekotel.org/he/kotel/kotel_cameras/
  • unable to verify the first certificate- Run Container

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    321 צפיות
    someuserS
    @dmn הבניה של הדוקר פייל היא רגילה, אפשר לראות הוראות כאן https://internet-israel.com/מדריכים/docker/docker-יצירת-קובץ-הגדרות-image/ בשדה FROM רושמים את השם של התמונה המקורית מגיטלאב ואחר כך מוסיפים את הפקודות של התעודה כפי שמופיע בויקי https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_ב-Docker
  • למה הבוט החדש של כללית חסום ?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    178 צפיות
    ב
    @מעמד אמר בלמה הבוט החדש של כללית חסום ?: כללית השיקה כעת בוט חדש לשאלות ליום כיפור דרך האתר, וכשלחצתי על זה היה כתוב שיש שם תוכן לא טוב אפשר קישור?
  • תוכן לא רצוי

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    519 צפיות
    ב
    @רחלי65 אמר בתוכן לא רצוי: @משה-שלמה-ישראל אני לא ממש מבינה בזה אבל אולי אפשר לתכנת את הרובוט שאם הוא מזהה טקסט בתמונה שישלח את זה לבדיקה ידנית , ולעובדים הגויים שיפנו את זה לבדיקה אצל אחד שמבין עברית תשובה שקיבלתי מנטפרי לפני שנה על רעיון כזה: תודה על הרעיון, אכן יש כזו אפשרות, אך יתכן מאוד שהרווח של הפיתוח יהיה שלוי, ביחס למאמץ הפיתוח וכוח העיבוד שיידרש מהשרת, מכיון שרוב מוחלט של התמונות אינם כאלו, והם יגיעו בכל מקרה לבדיקה אנושית.
  • תעודת אבטחה ב docker, ללא גישה לdocker file

docker docker-desktop devops containers certificate
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    D
    @miril האם הסתדר? אני נתקלת באותה הבעיה.