• הקשחת וייפרי

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    862 צפיות
    מ
    @Chocolate זה בדיוק מה שאני הצעתי, אבל משום מה מחקו לי את התגובה הזו (אין לי מושג למה, @shraga )
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    408 צפיות
    NDSN
    פרופילים של מה? איזה אפלקציה אולי כוונתו לזה
  • משדרי בחירות בנטפרי

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    מוגןמ
    @מצפה-לישועה דווקא קול חי היה נראה שהקפידו יותר, למשל בנאום ראש הממשלה הרבה מהזמן לא היה הסרטה של הנאום רק שמעו, בשונה מקול ברמה שכן, אבל בהחלט ניתן לומר שבשתיהם היה נקי.
  • נטפרי בחו''ל

38
    0 הצבעות
    38 פוסטים
    3k צפיות
    סים כשרס
    @100 ב"ה אנחנו אחרי הבחירות וכמובן מודים לה' על התוצאות בתפילה שנזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו דרושים לנו לקוחות נטפרי שנוסעים היום או מחר לחו"ל עם מחשב המחובר לנטפרי לצורך טסט תודה מראש
  • נושא זה נמחק!

1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    24 צפיות
    אין תגובות
  • סינון שונה לכל מחשב בבית??

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    618 צפיות
    ChocolateC
    @למען-שמו-באהבה אמר בסינון שונה לכל מחשב בבית??: איך מחברים כל מחשב בנפרד ע"י PVN? התוכנה נועדה לסנן את שעות הגלישה. לא קריטי אם לא הרמטי לחלוטין. מה התוכנה? אני התכוונתי לVPN של נטפרי, אבל תצטרכו לשלפ על כל מחזב בנפרד ליתר פרטים http://wiki.netfree.link/wiki/VPN_של_נטפרי
  • מה אם נטפרי לאנדרואיד

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    619 צפיות
    יהושע ב.י
    יש לציין כי נכון להיום הרבה אפליקציות כבר עובדות בלי שתשלח לבדיקה, כי כבר אחרים שלחו לבדיקה לפניך, כמו באתרים. אבל את הקובץ אתה צריך לבקש ממערכת הפניות, מה שעוד לא התקנת.
  • בדיקת תמונות בתוך קבצי APK וקבצי CRX

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    578 צפיות
    יהושע ב.י
    באנדרואיד אפשר להגדיר גם התקנה שלא דרך החנות.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    537 צפיות
    תודה על החייםת
    אוקי ,תודה!!!!!!!
  • קוד לנטסטיק E8372h-608

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    476 צפיות
    shragaS
    @חים https://tchumim.com/topic/5005/איפוס-נטסטיק-הוואי/3
  • סינון למחשב בחיבור ויפי (wifi)

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    922 צפיות
    לחיל אומרל
    @avivly כמובן שצריך לא לשכוח לשיים וויפרי כי אם לא זה מחשב פרוץ לגמרי
  • google cloud

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    2k צפיות
    someuserS
    @Miriam11 האם תוכלו לפרט על איזה מוצר ענן אתם מדברים? לאחרונה פירסמתי אפליקצית Node.js על App Engine עם התממשקות למופע של cloud sql ולא נתקלתי בחסימות, האם הבעיה אצלי? או שאנחנו לא מדברים על אותו מוצר?
  • יש דרך לדעת ע"י הפעלת הסטיק - מה המס' של הסים שבתוכו ?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    467 צפיות
    מ
    @loters תחפש בקבלה, אולי כתוב שם אתה ב019 ?
  • מסנג'ר בנטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    504 צפיות
    יהושע ב.י
    ודאי שהנידון הוא על מחשב. גם לא אמרתי שצריך לפתוח את זה, רק אמרתי שמעניין אותי לדעת למה זה סגור. במסנג'ר יש את הפלוס שאפשר להכנייס צאט מסנג'ר לתוך האתר שלי ומי שיכתוב שם שאלה אפשר להמשיך לנהל את שיחה לאחמ"כ במסנג'ר לכל דבר. שוב מדובר בכתובת אתר נפרדת מפייסבוק, ולא נראה לי שסינון תמונות זה מה שתוקע את זה.
  • איך בודקים כמה השתמשתי החודש ב019

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    878 צפיות
    מ
    @100 אמר באיך בודקים כמה השתמשתי החודש ב019: ב- 019 אתה נותן אישור עקרוני לפתיחה ואז זה נפתח כל פעם אוטומטי עם סיום החבילה לעוד 1 GB (עד 5 פעמים כמדומני) האישור תקף גם לחודשים הבאים עד שתבטל אותו. יש תוכנות שניתן לראות דרכם כמה השתמשת, רק שזה יעזור לך מכאן ולהבא https://www.softperfect.com/products/networx/ יש אפשרות לחד פעמי צריך לבקש ולוודא ששמו את זה על ח"פ
  • גוגל פוטוס Google photos

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    430 צפיות
    ליכטל
    @saros http://forum.netfree.link/post/75505
  • בעיה בהצגת תמונות באליאקספרס

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    769 צפיות
    א
    @מעמד אמר בבעיה בהצגת תמונות באליאקספרס: @אבצן אמר בבעיה בהצגת תמונות באליאקספרס: אגב, למה אני לא מקבל דוא"ל כשיש תגובה למה שכתבתי כאן? וכמדומני שגם את ה'ביפ' אני כבר לא שומע כשיש תגובה חדשה.... זה רק אצלי? אתה יכול לשנות את זה כאן אתה נכנס לתמונת הפרופיל שלך [image: 1554412666361-11253a9a-8b33-4c3d-9ad0-32280a553861-image.png] ולוחץ על הגדרות ואז שם אתה משנה [image: 1554412617242-066274e9-acfc-4e7b-8f6a-7cf48195b9c7-image.png] תודה ויישר כח! עשיתי זאת. בעבר זה עבד כך, כנראה באיזה שדרוג זה בוטל.
  • הודעת חסימה בוידיאו חסום!

10
    1
    4 הצבעות
    10 פוסטים
    638 צפיות
    למדן וידעןל
    ממש יפה, סוף סוף הודעה מסודרת. עד היום מי שלא יודע לקרוא אנגלית לא הבין למה הוידאו לא עולה.. תודה @magicode
  • שידור חי מטבריה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    431 צפיות
    A
    ב JDN יש שידור חי -כעת כבר הוא חוזר
  • לא מצליח להוריד תעודת אבטחה

7
    1
    0 הצבעות
    7 פוסטים