• מנב"ס אין צורך בספק אחר !!!

29
    13 הצבעות
    29 פוסטים
    3k צפיות
    חסידישח
    להתקשר למנב"ס ולבקש שיתקינו את הVPN החדש שלהם, ואז אפשר דרך נטפרי הvpn הישן נקרא: ip-vpn החדש: ssl-vpn
  • אפליקציה נגן מדיה לאנדרואיד להורדה עם נטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    901 צפיות
    מ
    עדכון הסתדרתי תודות לאברהם יצחק תודה
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    928 צפיות
    WWWW
    @loters אמר בלעשות סדר: מה הדרך הכי טובה וזולה נכון להרגע להצטרף לחיבור קווי + קו טלפון נייח: (אני מרגיש קצת רמאי בזה שאני מזמין תשתית וכו' ואח"כ מבטל) אתה משלם להם כל חודש על טלפון.
  • חבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות

219
    8 הצבעות
    219 פוסטים
    23k צפיות
    chaimkeC
    @סים-כשר נראה בהחלט שהכל הסתדר, יישר כח
  • אייקון מהבהב בקבלת מענה.

3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    483 צפיות
    מ
    @yits סימן על קבלת תגובה לפניה שנשלחה
  • עזרה

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    683 צפיות
    A
    מומלץ שתפנה לתחומים. שם יוכלו לעזור לך יותר
  • האם יש אפלקציה שאפשר לראות אם קראו את הצאט שלי

נעול
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    1k צפיות
    M
    @אנוממי תלחץ על מדריך להתקנת תוספים לכרום ופעל על פי ההוראות.
  • רשימה לבנה באינטרנט

24
    2 הצבעות
    24 פוסטים
    2k צפיות
    a0533057932A
    תודה לכל המגיבים בחסדי שמים התברר שמגיע למקום קו אינטרנט נוסף (שלישי) אשר אינו בשימוש בעל המקום ועל פי עזרה מ@מנתק אני מקווה לחבר את הראוטר הנ"ל על ספק נטפרי
  • חסימה חוץ ממספר דקות ביום

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    613 צפיות
    מצפה לישועהמ
    @גד תצביע להצעה הזאת מערכת חכמה לניהול זמן ולשימוש יעיל ברשת אני שמתי שם את שלשת ההצבעות שלי
  • מה זה אומר על הסרטון?

15
    3
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    881 צפיות
    ליכטל
    @שעי-ה אמר במה זה אומר על הסרטון?: (לאו דווקא זה, הרבה וידאו כן עובד - ואצלי חסום בהגדרות אישיות המון דברים ביניהם יוטיוב וכדו') גילית את הסוד, הסרטון הראשון (של הגר"ח) הוא סרטון יוטיוב שמוטמע באתר של דרשו. ואילו הסרטון השני, מאוחסן אצל דרשו.
  • בחירות 2019

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @אלי-TZA אמר בבחירות 2019: אין לי כח לחפש את הדיון של הבחירות לעיריות אבל חסמו שידור חי של ערוץ "חרדי" מסויים רק אחרי שהראו שם נשים חופשי. http://forum.netfree.link/post/63873
  • 7 הצבעות
    25 פוסטים
    3k צפיות
    margalitM
    @אשר-כהן תודה זה עבד לי. @loters זה נכון בזמן רגיל אבל כשהמצב הביטחוני לא משו, וגרים באיזור שזה יכול להגיע כל רגע גם אלינו, עדיף לדעת מתי צריך להיות בכוננות, ולא ללכת בזמנים האלו למרחבים פתוחים ופשוט להיזהר יותר, ומתי אפשר לחיות את השגרה הרגילה. אמונה זה לא אומר לטמון את הראש בחול
  • פתיחת תמונות אוטומטית באתר פרטי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    453 צפיות
    ChocolateC
    @יבקע-כשחר אמר בפתיחת תמונות אוטומטית באתר פרטי: למי אני צריך לפנות עם בקשה כזו, למערכת הפניות הרגילה? כן
  • תחליף לVPN???

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    746 צפיות
    hagai.wH
    @a0533057932 ולכן כשאתה מגדיר VPN, אתה יכול להגדיר שלא יקח את כל התעבורה, שבד"כ במקומות עבודה זו הקונפיגורציה המומלצת. אולי יש שם משהו דומה בפרוטוקול החדש הזה.
  • איזה ספק אינטרנט אמין?

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    2k צפיות
    חכםח
    @margalit אמר באיזה ספק אינטרנט אמין?: ממתי הסקר הזה? זה מה שחיפשתי! מפה
  • פתרונות אפשריים לבעיית האבטחה באנדרואיד 7

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @386 יתכן שהפרסומות מגיעות משרת אחר. אבל באמת זה יותר מידי ״יתכן״, אני מפנה את השטח למי שיודע. עריכה: הדרן וכדו לא קשור לנושא כי הם מתערבים ברמת הגרסה (אאל״ט knox)
  • מייל בלבד

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    406 צפיות
    אין תגובות
  • באג בבדיקת תמונות בחיפוש גוגל

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    489 צפיות
    margalitM
    @shraga אמר בבאג בבדיקת תמונות בחיפוש גוגל: @מעלה-ומוריד סמן בהגדרות הסינון "העלה תמונות מוטמעות לבדיקה". תודה, גם לי זה הפריע ולא חשבתי לשנות בהגדרות.
  • עזרה בהתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8.1

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    מנתקמ
    @WWW אמר בעזרה בהתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8.1: @מנתק אמר בעזרה בהתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8.1: במילים אחרות בשיאומי המדובר, הרענון של התעודות אבטחה לא התבצע ולכן המכשיר עוד לא שם לב שיש לו תעודה חדשה. ובאחת הנסיונות מחקתי לחלוטין את כל תעודות המערכת מלבד נטפרי והמכשיר עדיין התעקש שיש לו הרבה תעודות מערכת אף שבאמת לא היה לו אלא אחד בודד לא ייתכן ש: @zvi אמר בעזרה בהתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8.1: מה שכנראה מוביל למסקנה שיש במכשיר מאגר נוסף של התעודות ? האמת שאני מסופק האם הבעיה היא של הרענון או שפשוט בשאומי המכשיר מתיחס למאגר אחר. יותר נראה כמו הצד הראשון
  • העברת קבצים להרבה אנשים

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    כ
    @משרדי ואם הוא נשלח למאה איש אין בעיה?