• כלים בגוגל תמונות

גוגל תמונות
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    סופרס
    @magicode אמר בכלים בגוגל תמונות: @סופר אמר בכלים בגוגל תמונות: בעזר השי"ת אחרי שבוע של עבודה מאומצת מצד @magicode הגיע הענין לכדי פיתרון, והאיקסים הוסרו בהצלחה. תודה תודה. לא עבדתי על זה שבוע. הגעתי לזה אחרי שבוע. מה זה משנה מה עשית, אני מאמין שלא גלצת, אלא עבדת למען לקוחות נטפרי ופתרת עוד דברים רבים. כה לחי, והקב"ה יתן לך הרבה כח לעשות חיל, והרבה סייעתא דשמיא.
  • לא מצליח להגדיר פרופיל סינון לפי חיבור!

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    430 צפיות
    T
    לחיבור אפשר לשייך רק פרופיל הפעלה, אתה צריך ליצור פרופיל הפעלה שבו יוגדר איזה פרופיל סינון אתה רוצה שיחול, ואותו להגדיר.
  • ניצול יעיל של חבילת גלישה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    527 צפיות
    מנתקמ
    @אייזיק-דייטש אמר בניצול יעיל של חבילת גלישה: רכשתי חיבור נטסטיק של 019 ויש לי חוסר בהירות בעניין המדידה של כמות הגלישה כאשר המחשב מחובר לרשת אך הדפדפן סגור ואין אתרים פתוחים, האם זה אוכל לי מהחבילה?? ואם נגיד יש מייל פתוח (ברקע עבודה על המחשב), מה אז? הרבה דיווחו שעדכוני ווינדוס אכל להם מהר מאד את החבילה. וכן כל תוכנה שמשתמשת ברשת אוכלת את החבילה ולכן תמיד ממליצים לנתק את המחשב מהרשת בזמן שאינו נצרך
  • איך הופכים את פעילות WiFree למוסתרת?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    788 צפיות
    מנתקמ
    @חיים-יודלביץ אמר באיך הופכים את פעילות WiFree למוסתרת?: @סופר אמר באיך הופכים את פעילות WiFree למוסתרת?: @חיים-יודלביץ סליחה, @Chocolate צודק, לא הבנתי אותך. תחפש ב- PROGRAM FILES תיקייה בשם NETFREE, ושם תמצא יישום 'WIFREE TRAY', פשוט תמחוק אותו. תודה רבה! אכן נראה לי שזה מה שהנציג של אאוטנט עשה, זה גם מה שעושים הקבצים שמנתק העלה? מה שהעלתי אז עוצר לגמרי את שירותי נטפרי שזה אומר שגם אם המחשב מחובר לרשת של נטפרי שום דבר לא יעבוד (אולי רק האתר של נטפרי ותו לא)
  • עזרה עם נטסטיק בעייתי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    707 צפיות
    מישווומ
    יש לחצן אם סימון של חיצים עולה ויורד, לחצתי עליו ואז הוא ניסה לבצע חיבור, ככה כמה פעמים, עד שהנטסטיק חזר לעבוד. אשמח לתגובה לגבי המחשב, ניסיתי להסיר את המתאם רשת ולהתקין מחדש, אבל עדיין הרשת לא עובדת. עזרה דחוף!
  • לינק להורדה ישירה מיוטיוב

18
    1 הצבעות
    18 פוסטים
    5k צפיות
    מעלה ומורידמ
    @לקוח-נטפרי תודה רבה! (אין צורך לשלוח, זה היה רק נסיון.)
  • מידע על טריפל סי??

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    449 צפיות
    סים כשרס
    @א100 או בטלפון 088021818 או במייל k4184184@gmail.com
  • מידע - WiFree חוסם RDP גם רשת מקומית ללא אינטרנט?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    963 צפיות
    עומד בפרשת דרכיםע
    כבר קיבלת תשובה, אבל בעבר ענו לי במערכת הפניות שהתוכנה לא חוסמת כלל RDP
  • קוד 403

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    676 צפיות
    someuserS
    אמרת שזה קורס בתשלום, אז אולי שווה לשלוח פניה כי זה שגיאה זמנית נניח אם השרת לא קלט את ההרשאות שלך לצפיה בסרטון
  • באג בממשק מרכז הפניות

3
    5 הצבעות
    3 פוסטים
    611 צפיות
    T
    נדמה שכבר טופל
  • כניסה לניהול ערוץ יוטיוב

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    746 צפיות
    סופרס
    @מורשת-מרן אמר בכניסה לניהול ערוץ יוטיוב: כעת סיימו את הטיפול המקצועי דרך מערכת הפניות... ו.....
  • rosetta stone נטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    489 צפיות
    חכםח
    כן בהחלט דוגמאות : http://il.talkenglish.com/listening/listen.aspx http://www.no-english.com/Default.asp?sType=0&PageId=46449 http://www.manythings.org/wbg/
  • הפאנל עדיין לא עובד באתרים שמשתמשים בCSP

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @test @קרש גם חברות אחרות מחריגים את קבצי הסינון מהאנטי וירוס ויש חברה שיש לה הדרכה מפורטת לכמה מתוכני האנטי וירוס. אם יש צורך לזה באניוואר, אולי כדאי לפתוח על זה דף בויקי.
  • סגירת אתר בזמנים מסוימים (כשהשאר פתוחים)

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    416 צפיות
    מ
    @MGM6430 https://netfree.link/wiki/הגדרות_סינון_אישיות
  • הוט עם שיחות דרך נטוויזן

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    881 צפיות
    סופרס
    @רמיזא אמר בהוט עם שיחות דרך נטוויזן: @מוגן אמר בהוט עם שיחות דרך נטוויזן: @רמיזא אמר בהוט עם שיחות דרך נטוויזן: אני כיום ב019 תשתית ספק + שיחות דרך נטוויזן, אני שוקל לעבור להוט לרגל המבצע של מהירות 200 מגה שזה אותו מחיר של 019 רק מהירות כפולה, השאלה הוא האם מישהו יודע האם זה יעבוד גם עם נטוויזן, אני רוצה להישאר עם נטויויזן כי שם זה רק 20 ש"לחודש שיחות בלי הגבלה, אשמח למי שיש לו מידע בנושא אגב שוחחתי עם נציג של נטויזן והוא אמר לי שהטלפון הביתי עובד גם על תשתית וספק של הוט, הבעיה היא שכעת החבילה היחידה שיש היא ללא הגבלה ב 49 ש"ח. יכול להיות שאם תעשה לתקופה את החבילה הכלולה שזה תשתית + ספק +טלפון ב-109 ש"ח, ואח"כ לבטל את התשתית ספק ולהישאר רק בטלפון תקבל את המחיר של 20 ש"ח אני לא כותב זאת בוודאות רק מהשערה כי זה מה שאני עשיתי לפני כמה שנים נציג בנטוויז'ן הציע לי לעשות כך.
  • החזרת מיל למרכז הפניות

6
    4 הצבעות
    6 פוסטים
    531 צפיות
    מ
    @ליכט נכון אבל כאמור כדאי לכתוב את זה בתוכן האימייל עצמו, יש הרבה משתמשי נטפרי שלא מכירים את האשכול הנ"ל, וכפי שאתה יכול לראות בתחילת אשכול זה
  • אונקי מוגן מפני כתיבה

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    953 צפיות
    האברךה
    @957 אמר באונקי מוגן מפני כתיבה: [image: 1545512070450-1542624149272-1541967758743-%D7%A0%D7%95%D7%A9%D7%90-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-2.jpg] @מעלה-ומוריד ...
  • הסרטונים האלו פתוחים לכם ?

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    727 צפיות
    GolanArtG
    @test אמר בהסרטונים האלו פתוחים לכם ?: @מעמד אפשר להגדיר ביוטיוב תמונת פתיח שלא אחד מהפריימים של הסרטון עצמו או להעלות כל תמונה שמתחשק לך...
  • יומן גוגל חסום בימים האחרונים

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    885 צפיות
    ליכטל
    @dl הם יכולים להחריג את המילה הזאת מהרובוט (בהקשר הזה). זה לא מוכיח על תקלה טכנית.
  • תעודת אבטחה MAC BOOK AIR

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    771 צפיות
    yzahnY
    @frize37 אמר בתעודת אבטחה MAC BOOK AIR: @yzahn ממש לא יודע אם נתקעו. הלקוח רוצה להצטרף. אני מברר לו לפני שאח''כ לא יהיה בעיות בחלק זה לא יהיו לו בעיות. אם התמיכה לא מסתדרים, אשמח לעזור. יכול להיות שיהיה לו בעיות בדברים אחרים. itunes לא עובד app store כנ"ל imessages כנ"ל הרבה אתרים של תוכנות למאק עדיין לא פתוחות (נראה שאין הרבה משתמשי מאק בקהילה, כן, גם לי אין כסף לקנות מאק, יש לי מכונה וירטואלית...) כידוע אין wifree