• שאלה בנוגע למחירי ספקים

46
    1 הצבעות
    46 פוסטים
    3k צפיות
    סופרס
    @aiib אמר בשאלה בנוגע למחירי ספקים: @סים-כשר אמר בשאלה בנוגע למחירי ספקים: יש עלות נוספת שהיא גם חלק מהתחשיב וזה עלות של שירות לקוחות וד"ל אבל את זה יש גם לחברות בעצמם ובכל אופן הם משווקות בהרבה יותר זול התשובה לכף מתחלקת לשנים. הסימים שמשווקים ע"י @סים-כשר, שם החברות אינם נותנים שירות, אלא השירות עוברת דרך סים כשר, וזה הוצאה נוספת. הסימים שעוברות דרך החברה עצמה כגון 019, ולזה ענה @957 שלקוחות נטפרי משתמשים יותר בשירות.
  • נושא זה נמחק!

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    40 צפיות
  • אני הולך לעשות נט פרי על הדרן יש לי שתי שאילות

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    9579
    @בעזרת-השם-יתברך השירות נגבה על ידי הדרן ולא ע"י נטפרי, כך שזה לא בדיוק המקום לדון ולהרחיב אודותיו.אך מאחר ונשאל כבר אענה, כל השאלות הללו אתה צריך לפנות להדרן ככלל VPN של נטפרי עולה 20 ש"ח ולא 15 ש"ח, הדרן לוקחים מחיר התקנה מאחר וזה דורש טיפול + פיתוח שלהם דפדפן נטפרי. תבדוק מולם אתה לא בפורום של הדרן, ההתקנה מבוצעת רק ע"י הדרן.
  • תקלה חמורה במחשב בהתחברות לנטפרי-עזרה

36
    1
    0 הצבעות
    36 פוסטים
    2k צפיות
    הקטןה
    @ליכט אמר בתקלה חמורה במחשב בהתחברות לנטפרי-עזרה: @הקטן תפנה ל-RL חבל על כל פעולה אחרת.... מנסיון. א. זה כבר לאחר מעשה, כעת יש לו וינדוס טרי ועובד מצוין ב. RL התחברו מרחוק וניסו אולי חצי שעה ולבסוף אמרו שיש לו חסימה כל שהי.
  • התקנת תעודת אבטחה ב XP

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    1k צפיות
    הקטןה
    @אלי-tza אמר בהתקנת תעודת אבטחה ב XP: @הקטן אאל"ט ידני (האוטומטי גם עבד) ואני ב-X2ONE. @אלי-tza אמר בהתקנת תעודת אבטחה ב XP: @הקטן אאל"ט ידני (האוטומטי גם עבד) ואני ב-X2ONE. טוב אני ניסתי הרבה עם RL ועדיין יש בעית תעודת אבטחה
  • שגיאת אבטחה לא ברורה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    649 צפיות
    ל
    @cc אמר בשגיאת אבטחה לא ברורה: אני מתנצל שוב. הסתדר.... ???
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    3 צפיות
  • אפליקציית גוגל תרגום בנטפרי

17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    2k צפיות
    מנתקמ
    @מושט אמר באפליקציית גוגל תרגום בנטפרי: @מנתק אמר באפליקציית גוגל תרגום בנטפרי: @מושט אמר באפליקציית גוגל תרגום בנטפרי: לסיכום אם אני מבין נכון הבעיה שהאפליקציה לא עובדת טוב היא בגלל שיש בעיתיות לפתוח את החיפוש קולי של גוגל באנדרואיד. וממילא זה לכאורה אמור להיות סגור בכל הגירסאות. באפליקצה הנל יש אפשרות לתרגום גם דיבור וגם סריקה. אולי אפשר לבודד ולפתוח רק את הסריקה. אולי באמת כדאי להוסיף את זה לרשימת הפיתוחים. חיפוש קולי באנדרואיד. זה בא לידי שימוש גם בוויז שהחיפוש קולי לא עובד ושם זה צורך חזק מאד מאד מאד. אם זה היה עובד לא צריך להתעסק עם המכשיר תוך כדי נסיעה. ניסנו את זה כבר אבל זה אותם שרתים ממש.. יש את BIPIT Bipit גם לא עובדת. תעשה הקלטה וכו' דברו פעם על זה לא זוכר מה יצא ראה פה
  • פורם באנגלית

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    423 צפיות
    DovidStrohD
    @אורי נראה לי שהם עושים איזה עדכון כי לפני כמה דקות גם הפורום עברית לא עלה.
  • פתיחת ערוצים ביוטיוב

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    553 צפיות
    לחיל אומרל
    לא יהיה בזה גם את הבעיה של עומס על מרכז הפניות, כי רק ערוצים שהרבה רוצים יפתחו.
  • NetFree Anywhere

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    419 צפיות
    WEB developerW
    @957 כעת עובד גם אצלי
  • "סנן תוכן אישי"

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    464 צפיות
    ליכטל
    אכן. רק תמונות.
  • כתובת ראשית בהגדרת כתובות

8
    2 הצבעות
    8 פוסטים
    826 צפיות
    ליכטל
    @עומד-בפרשת-דרכים אמר בכתובת ראשית בהגדרת כתובות: @957 מסתמא שמת לב שהרבה אתרים מנסים לטעון גם את הכתובת facebook.com זה לא קשור כלל לנידון. כנראה לא הבנת על מה מדובר.
  • אפליקציית וואטצאפ ללא תמונות/סרטונים

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    a0533057932A
    @מעמד נכון וזה לכאורה (רק לדעתי) אחד הסיבות שעדין לא פותחים כי לחסום זה מאוד קל
  • בעיית אבטחה באתר התשלומים הממשלתיים

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    568 צפיות
    א
    @יצמח-פורקניה אמר בבעיית אבטחה באתר התשלומים הממשלתיים: סים כשר נייח לקח לי זמן לקלוט איך סים יכול להיות נייח...
  • מדפסת+מייל+נטפרי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    762 צפיות
    בערלב
    @NDS מסך מגע עם מקלדת, ויש את כל האותיות.
  • האם הגלישה שלי מהירה?

55
    0 הצבעות
    55 פוסטים
    4k צפיות
    א
    @משרדי הורדה מעולה עד לא הגיוני העלאה חביב+
  • התנתקות מידי פעם

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    476 צפיות
    א
    @100 אמר בהתנתקות מידי פעם: @לקוח-נטפרי אמר בהתנתקות מידי פעם: @0548593863 ראה אשכול "איטיות x2one מי נתקל" שם דובר רבות שלאחרונה מורגשים ניתוקים תכופים בחברה זו כבר נכתב בעבר שדור 3 בעייתי עם הסים שלהם (הם הקצו פס רוחב קטן בשביל דור 3, משהו כזה...). הם אכן הקצו רוחב פס של 2MB/S לדור 3 אבל לא אמור להיות ניתוקים בגלל זה אלא בגלל הבעיות האחרונות בחברה (בעיקר אחרי צריכה של 1GB~ ברצף)
  • האם נטפרי טוב בשבילי?

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    1k צפיות
    WEB developerW
    @957 אני לא יודע להיצמד בדיוק למושגים, רק עד כמה שזכור לי לקוחות 019 התלוננו על איטיות ולא לקוחות של חברות אחרות שמשתמשות גם הם בפרטנר
  • בעיה באתר aliexpress

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    אחד תםא
    אני לא מבין בדיוק, אבל אני רשמתי את החשבון שלי ע"י 'התחברות באמצעות חשבון גוגל'. ואין שום בעיות ולא צריך שום אימות.