מי סובל מחברת אייס תקשורת?
-
סיפור אמיתי על אייס טרי ממש, מתקשרים ללקוח בנדל בזק אייס, מציעים לו בוא תעשה בנדל דרכינו במקום 105 דרך בזק, תעשה את זה ב-59 ש"ח + ראוטר מתנה המחיר הזה למשך- 3 שנים, (מי לא רוצה כזה מחיר), אוקיי עד כאן הכל טוב ויפה, וכאן ה-אבל הגדול, ה-59 ש"ח האלו כולל 30 ש"ח לראוטר כפול 36 ש"ח, ס"ה 1080 ש"ח, ובדקנו בחשבונית ראינו שהם כבר לקחו את ה-1080 ש"ח האלו מהכרטיס אשראי, רק חלקו את לתשלומים, זוהי חברת גנבים גדולה, אפילו חברות הסלולר בימי הזוהר שלהם כשהחשבונית שלהם לא היה פחות מ-200 ש"ח לא העיזו לעשות כזה דבר, לחייב מראש את הכרטיס בלי הודעה מראש.
אני כותב את הדברים למרות שכרגע אני לקוח שלהם דרך בזק, ואני מציין שהשירות שלהם השתפר בהרבה, עונים הרבה יותר מהר תוך כמה דקות ענו לי, ניסיתי כמה פעמים, אבל בשום פנים ואופן לא להביא להם אשראי.
-
יש כאן אנשים עם אובססיה כלפי כל מה שמריח אייס??
אם יש בעלי עסקים שמצהירים (ואני מכיר עוד הרבה שלא מצהירים) שהם לא עובדים עם עסקי חאפרים למיניהם, ודרך בזק זה פתרון, למה לא? למה לשלול ולהשמיץ?
הרבה בעלי עסקים מסכימים לעבוד עם מישהו מוכר ומצידם שההוא יעבוד עם סינים והודים ועוד כל מיני מרעין בישין לא מוכרים, אבל בעל העסק מתנהל רק עם אחד, ואחד מוכר. ועדיף מוכר לציבור הרחב, לא איזה חאפר שמוכר רק בקהילה שלו (בלי לזלזל ח"ו).
כל עוד נטפרי עובד רק עם ספקים קטנים ופחות מוכרים, ההתנהלות עם בזק - גם אם בזק מתחשבנת עם מישהו אחר - היא פתרון טוב עבורם.
אני לא בעד אייס וגם לא עבדתי איתם עד כה, אבל אם אתה חושב שזה לא פתרון טוב, תציע פתרון אחר לפני שאתה שולל פתרון קיים. -
@memgd הנקודה היא שאין בעלי עסקים כאלה
שלא מוכנים ל019 \ RL אבל יהיו מוכנים לבאנדל הפוך במחיר הרבה יותר יקר
ולא לקבל את בזק עצמה
נ.ב. ואני לקוח של באנדל הפוך כזה -
@magicode אמר במי סובל מחברת אייס תקשורת?:
התצורה שהם עובדים כרגע ממש ממש ממש לא מומלצת גם מבחינת סינון וגם מבחינת שירות.
והשירות של 24 שעות לא שווה כלום. במקרה הזה כי בזק לא יכולים לפתור תקלות של אייס.
הם ירדו מדף הבית של נטפרי לא בחינם. ואם הם לא יתקנו את הבעיות נטפרי גם יפסיקו לעבוד איתם לחלוטין.מה הכוונה מבחינת סינון?
יש מצב שפתאום אני נשאר ללא סינון? -
@benaharon כן
-
@אליהו-התלמיד-חכם
אני לקוח עסקי גדול של נטפרי דרך בזק, כשהספק הוא ספק אחר, שלא הוזכר כאן, ולא אזכיר את שמו. (חיבור תמסורת)בשעת מבחן, לא עוזר שום דבר שאני מתקשר ל"בזק".
כל מה שהנציג של "בזק" עושה זה להעלות את התמיכה של הספק על הקו, (וכמובן להמתין דקות ארוכות עד למענה) ומכאן רק להמתין שאסיים את השיחה עם הספק והוא יוכל להמשיך הלאה. אין לנציג בזק שום יכולת לפתור את הבעיה ברמת המערכות של בזק.לא מבין מה האובססיה להמליץ שוב ושוב על הדרך הקלוקלת הזו.
-
ככל שהבן אדם מוסיף ומבהיר ש"הוא לא ממליץ לעבוד עם אייס וזוהי חברה קשה ורק אם אתם בכל זאת חייבים לעבוד עם אייס תעשו זאת דרך בזק" עדיין יהיו אנשים שיאשימו אותו באובססיה ובהפצת מידע מסוכן ...
(שלא לדבר על אלה שככל שהם לא מכירים משהו הרי זה מוכח שזה לא קיים)
יש לכם בעיה בהבנת הנקרא? הוא מבהיר וממליץ לא לעבוד עם אייס, אבל אם בכל זאת תרצו להסתכן, תעשו זאת דרך בזק עם מינימום סיכונים. כל כך פשוט. אתם לא מסכימים? אם אני חייב לעבוד עם אייס (נניח צוואת סבי ע"ה...) עדיף לי לעבוד ישירות עם אייס? -
@memgd אמר במי סובל מחברת אייס תקשורת?:
ככל שהבן אדם מוסיף ומבהיר ש"הוא לא ממליץ לעבוד עם אייס וזוהי חברה קשה ורק אם אתם בכל זאת חייבים לעבוד עם אייס תעשו זאת דרך בזק" עדיין יהיו אנשים שיאשימו אותו באובססיה ובהפצת מידע מסוכן ...
(שלא לדבר על אלה שככל שהם לא מכירים משהו הרי זה מוכח שזה לא קיים)
יש לכם בעיה בהבנת הנקרא? הוא מבהיר וממליץ לא לעבוד עם אייס, אבל אם בכל זאת תרצו להסתכן, תעשו זאת דרך בזק עם מינימום סיכונים. כל כך פשוט. אתם לא מסכימים? אם אני חייב לעבוד עם אייס (נניח צוואת סבי ע"ה...) עדיף לי לעבוד ישירות עם אייס?אני לא הצעתי לעבוד איתם במקרה אתם החלטתם להתחיל את הדו שיח מאמצע הדף ולא מההתחלה תסתכלו טוב על הכותרת של הפוסט שהעלה\תה לקוח\ה של אייס שגנבו לה כסף מהאשראי ואני המלצתי לה שאם היא בכ"א רוצה להישאר באייס שתעשה זאת אך ורק דרך בזק
נ -
@אליהו-התלמיד-חכם זה בדיוק מה שכתבתי. אתה לא ממליץ לעבוד עם אייס, אבל אם חייבים כן לעבוד איתם אז עדיף דרך בזק, למזער סיכונים... משום מה, כמה אנשים רואים את זה כהמלצה ומאשימים אותך.
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר במי סובל מחברת אייס תקשורת?:
אגב למי שמעוניין באמת לדעת מה זה החברה הזו ראה כאן
ולהיכנס בצד שמאל לביקורות של גוגל
מקווה שאני לא חורג מכללי הפורום תודיעו לי אם כן אמחוקלא להסתכל רק על הביקורת של השבועיים האחרונים (שמשום מה כולו נופת צופים...)
-
הנה עוד כתבה 'מבימה'
אולי ייצא כאן למישהו כסף מזה -
התפתחויות בגזרת אייס תקשורת: שר התקשורת יועז הנדל החליט לנקוט צעדים נגד החברה ולאסור עליהם לגייס לקוחות חדשים בחצי שנה הקרובה. אם ימשיכו להפר את החוק- רישיון החברה ישלל.
בנוסף הרשות להגנת הצרכן קונסת את החברה ב-3,200,000 מיליון ש"ח. (לי נעים) -
הם הציעו לי להצטרף לפני כמה ימים ובגלל שזה היה יותר זול ב35 שח ממה שאני משלם עכשיו הבאתי להם כ אשראי והם תפסו לי מסגרת של 1080 שח השליח שלהם רצה להגיע להביא את הראוטר אמרתי לו שיחזיר להם את זה ואני מנסה כבר הרבה זמן לתפוס אותם לבטל תעיסקה והם לאאאאאאאאאא עונים מעל חצי שעה המתנה תכלס אשמח לקבל תשובה אם משהוא יודע איך להשיג אותם
-
@שלוימי לפנות לחברה להגנת הצרכן
ולבטל את העיסקה באשראי -
@by6199 אמר במי סובל מחברת אייס תקשורת?:
התפתחויות בגזרת אייס תקשורת: שר התקשורת יועז הנדל החליט לנקוט צעדים נגד החברה ולאסור עליהם לגייס לקוחות חדשים בחצי שנה הקרובה. אם ימשיכו להפר את החוק- רישיון החברה ישלל.
בנוסף הרשות להגנת הצרכן קונסת את החברה ב-3,200,000 מיליון ש"ח. (לי נעים)יש מקור לזה שסופית הוא אסר עליהם לגייס לקוחות חדשים בחצי השנה הקרובה?
-
@נפתלי אמר במי סובל מחברת אייס תקשורת?:
@by6199 אמר במי סובל מחברת אייס תקשורת?:
בנוסף הרשות להגנת הצרכן קונסת את החברה ב-3,200,000 מיליון ש"ח. (לי נעים)יש מקור לזה שסופית הוא אסר עליהם לגייס לקוחות חדשים בחצי השנה הקרובה?
הכתבת שהוציאה את הידיעה לי נעים https://he.wikipedia.org/wiki/לי_נעים
-
החברה נסגרה בהוראת בית משפט
https://bizzness.net/בית-המשפט-הכריע-אייס-תקשורת-חכמה-תיסג/