אתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך
-
אתר זה פתוח בנטפרי. מהותו של האתר - דברי בלע נגד גדולי ישראל, וכל רב באשר יהיה (כל מי שהעיז להתיר משהו מסויים). כתיבתם של עורכי האתר זהה לעלוני "גביע הכסף" למי שמכיר, גועל נפש מזוקק. דוגמא קטנה ועדינה; מרן הגר"מ גרוס שליט"א מוצג שם כ"ירבעם בן נבט", חוטא ומחטיא, עפ"ל.
מנגד, אתר זה סגור בנטפרי. מהותו של האתר - שו"ת הלכתי. הוא מלא וגדוש בדברי תורה, ללא שמץ של פסול, מציג נושא מסויים ודן בו מכל היבטיו בשפה נאה ועדינה.
האם למאן דהו יש הסבר, או שביכולתו לתקן את המעוות?
ככל הידוע לי, בוצעו פניות למנהלי נטפרי באשר לשני האתרים הנ"ל, ולא נענו, או שנענו בסגנון המתחמק "כך החליטו רבני נטפרי". אשמח כאן ועכשיו, אם מישהו יסביר לי מדוע תוכן שהוא ד"ת נטו, מסונן, ותוכן שהוא דברי בלע (לא נטו, אבל מלא וגדוש בזה) אינו מסונן.
-
מקומה של הערה כזו הינה במערכת הפניות
ולא בפורום ציבורי -
@נ-חיים אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
מקומה של הערה כזו הינה במערכת הפניות
ולא בפורום ציבורישים לב:
@asi אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:האם למאן דהו יש הסבר, או שביכולתו לתקן את המעוות?
-
כי שם תקבל תשובה עניינית ממי שבדק את העניין ולא את כל ההרהורים של כל אחד
-
@נ-חיים אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
כי שם תקבל תשובה עניינית ממי שבדק את העניין ולא את כל ההרהורים של כל אחד
שים לב:
@asi אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
ככל הידוע לי, בוצעו פניות למנהלי נטפרי באשר לשני האתרים הנ"ל, ולא נענו, או שנענו בסגנון המתחמק "כך החליטו רבני נטפרי".
-
@פלורידה אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
@נ-חיים למה?
כי הערות והארות לחסימת תכנים מקומה שם.
וחוץ מזה כדאי שתוריד את הקישור לאתר שכתבת שאינו ראוי, ע"מ שלא יכשלו.
חנוכה שמח! -
@asi אני מסתכל בהיסטוריית הפוסטים שלך, ואני תוהה מה בדיוק האג'נדה שלך?
-
@לולוש אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
וחוץ מזה כדאי שתוריד את הקישור לאתר שכתבת שאינו ראוי, ע"מ שלא יכשלו.
אני מראש לא הייתי מכניס את הקישור הזה, אבל אולי אתה תמחוק
-
@yzahn איזה אג'נדה צריכה להיות לי בשאלה הנ"ל, ומדוע הלכת בכלל להסתכל בהיסטוריה שלי? קשה לך לענות לגופו של ענין?
-
@yzahn אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
-
@חינמי ברור, כל מי ששואל שאלה כפרנית כזאת, הוא טרול רח"ל. וחובה לחסום אותו, שמא ישאל עוד שאלות שאין תשובה עליהן.
-
@חינמי אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
@yzahn אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
השיח הזה לא מכבד אף אחד!
-
@asi
כל מי שכואב לו עיוותים נוראים כאלו, יכול לעשות מה שאתה עושה ולא לגלוש בנטפרי.
מה הבעיה כאן ? -
@asi לא גולש בנטפרי???
-
@לולוש אכן, אני משתמש בסינון אחר. אבל שאלתי את השאלה כי שמעתי מחברים רבים שאתר זה פתוח, ואתר זה סגור. וסיפרו לי שפנו לנטפרי, וכו', כפי שכתבתי בתגובה הקודמת.
עצם הדיון בי, אם אני משתמש בנטפרי, או לא משתמש, אם יש לי אג'נדה, או לא, כל זה מכוער מאוד.פתיחת אתרים או סגירת אתרים זה משהו סודי שמתבצע בחדרי חדרים? הלא על "פורום אוצר החכמה" היה דיון פתוח (כמדומני היו כמה דיונים) ומנהלי נטפרי הציגו את עמדתם בצורה ברורה.
-
@ליכט ותשובה לגופו של ענין, יש?
-
@ליכט אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
@asi
כל מי שכואב לו עיוותים נוראים כאלו, יכול לעשות מה שאתה עושה ולא לגלוש בנטפרי.
מה הבעיה כאן ?לידיעתך: נטפרי היא עמותה. לא חברה. היא מקבלת תרומות מהציבור.
אמנם היא יכולה לעשות ככל העולה על דעת ראשי העמותה, אבל היא לא מוצר קדוש שאסור לשאול עליו שאלות.
אגב: מה הבעיה לענות תשובות, ומי שאין לו שפשוט ישתוק.
מלבד זאת, נראה לי שזו לא המדיניות של נטפרי, @magicode וצוות נטפרי פתוחים להצעות ושומעים בקורת בקשב ופועלים לשפר
-
@asi צודק! לא צאתי נגד אף אחד ובעז"ה גם לא אצא.
השאלה שלי היא מדוע חבריך לא עושים עם זה כלום?
ועוד משהו:
אתה בעצמך עיינת באתר הפתוח והגעת למסקנה שאינו ראוי או שחבריך אמרו לך? -
@asi אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
קשה לך לענות לגופו של ענין?
כשמכניסים את הענין להקשר של היסטורית ההודעות שלך, מבינים שזאת פעולה מיותרת והשחתת זמן ואנרגיה. וזה בדיוק מה ש @yzahn עשה, הכניס את העניין להקשר הנכון.
@פלורידה, אני מציע לך לקרוא את הנושא הזה, (ועל הדרך להסיר את הלייקים...).
-
@פלורידה אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
לידיעתך: נטפרי היא עמותה. לא חברה. היא מקבלת תרומות מהציבור.
ובגלל שהיא עמותה, היא אמורה לקיים דיון פתוח על שאלות ששואלים אנשים שאין להם כל קשר לעמותה הזו ?!
כשמגיע לכאן בנ"א שהוא לא מחובר לנטפרי, והוא דורש דיון פתוח על אתרים מסויימים (וזה לא הפעם הראשון), זה מראה בבירור שיש לו אג'נדה כלשהיא, ובכן אחרי שיציג גילוי נאות, נתחיל לדון לגופו של ענין.
אל לו לבנ"א עם מטרות סמויות, לדרוש מאחרים (שלא חייבים לו כלום, ולא בגלל שהם עמותה, אלא בגלל שאין לבנ"א הזה שום קשר אליהם) לקיים דיון פתוח.
נ.ב., לך הגבתי כי אתה מחובר לנטפרי, אני לא מתכוון להגיב ל-@asi עד שיציג גילוי נאות.
מיותר לציין, כי את הנלע"ד כתבתי ואיני מייצג את נטפרי.