חסימת אתרים עם סיסמה
-
תחסום ברשימה האישית, באזור האישי מוגן בשם משתמש
-
@נפתלי, כלומר?
-
-
נראה לי הוא הציע רעיון. לא ביקש פתרונות.
-
@magicode
אם יש פתרונות לא צריכים רעיונות...
למעשה, הפתרונות שהציעו כאן לא יועילו לו. זה נראה שהוא מעוניין בסיסמא לאתרים ספציפיים.
זו מוטציה משוכללת להצעה אחרת שעלתה כאן בפורום כמה פעמים לבקש סיסמא מהמשתמש בכל כניסה לאינטרנט (שינוי הגדרות סינון באמצעות סיסמא בכל פעם מ'סגורים' ל'פתוחים' הוא פתרון מסורבל מידי). -
@magicode אמר בחסימת אתרים עם סיסמה:
נראה לי הוא הציע רעיון. לא ביקש פתרונות.
אם זה פיתוח ריאלי אז כדאי להעלות את זה להצבעה בדף הפיתוחים
שיהיה אופציה נוספת כמו מונע התמכרות, חסום בסיסמה -
@גמליאל-ה
גם אני הבנתי כמו @אינו-יודע-לשאול
דהיינו להוסיף פילטר נוסף, כמו שיש היום סגור / פתוח / מונע התמכרות, יהיה גם: דורש סיסמא.
וכל אתר שיהיה מוגדר עם הפילטר הזה, ידרוש סיסמא אחידה (שתוגדר בדף ההגדרות).
אני דוקא התחברתי לרעיון הזה. -
@ליכט למרות שיש בזה בעיה כל רענון של הדף?
מעבר לאתר אחר וחזרה
וכד'
אולם בטוח שבעת הצורך יתגברו על זה -
@a0533057932
אפשר אולי לעשות כמו במנגנון מונע התמכרות, שרק אחת לכמה דקות זה ידרוש את הסיסמא, וכדו'. -
@ליכט אפשר לעשות שרק בכניסה ל session חדש צריך את הסיסמה וזה יתאפס פעם ב6 שעות או פעם ביום
-
-
@חיפושית-100 אמר בחסימת אתרים עם סיסמה:
@dory
ניתן לעשות זאת עם התוסף הבא
הוא קל מאוד לתפעול. אם כי שים לב, שהוא יחסום רק גלישה בכרום (אם כי תוכל להתקין אותו באדג' החדש בנפרד).לא כל כך עיינתי בתוסף שהצעת.
האם כדאי להוסיף את זה בדף זה ? -
אני באופן אישי לא אוהב את הרעיון
-
@חיפושית-100 אמר בחסימת אתרים עם סיסמה:
@dory
ניתן לעשות זאת עם התוסף הבא
הוא קל מאוד לתפעול. אם כי שים לב, שהוא יחסום רק גלישה בכרום (אם כי תוכל להתקין אותו באדג' החדש בנפרד).מה הרעיון ?
אם אפשר להסיר את זה מהכרום?
או לגלוש בסתר?
או להוסיף משתמש בכרום? -
@gym אמר בחסימת אתרים עם סיסמה:
מה הרעיון ?
אם אפשר להסיר את זה מהכרום?
או לגלוש בסתר?
או להוסיף משתמש בכרום?אתה צודק, לא אני פיתחתי את התוסף... ובכל אופן אף תוסף לא יוכל למנוע את זה, רק תוכנה שיושבת על המחשב.
בכל אופן, התוסף יעזור לחלק מהאנשים, אשר ילדיהם עם ידע בסיסי מאוד במחשב (אם כי ילדים בדרך כלל יודעים טוב יותר מההורים...).
-
@שלו אמר בחסימת אתרים עם סיסמה:
האם כדאי להוסיף את זה בדף זה ?
זה רעיון, אבל אכן יש לכך חסרון כמו כל תוסף שמוזכר שם - שניתן לעקוף בגלישה בסתר או במשתמש אחר, כפי שכתב @GYM
לדעתי תוסיף. -
פוסט זה נמחק!