שגיאות בדרייב
-
@יוסף-חיים-16 מצטרף לקריאה,
עשיתי גיבוי של כל החומר של המחשב בדרייב, ונטפרי לא נותנים לי להיכנס לזה, פניתי במערכת הפניות אין להם פיתרון לזה , זה נקרא הזוי. -
יש חסימות על קבצים שאמורים להיות חסומים בנטפרי.
אם זה לא המצב אז זה מוגדר כבאג וצריך להציג את הבאג הזה במערכת הפניות. -
@magicode רותי היתה אצלי בשליטה מרחוק ולא הצליחה לסדר את הבעיה,
מספר פניה #1544104 -
אני מעדיף לא להסביר מה הסוגיא אצלך.
אני רק יכול להגיד שתשתמש בדרייב בצורה נורמלית. -
@magicode מחילה מנהל יקר וחשוב מאוד מאוד מאוד, אבל אני לא קיבלתי הסבר, אם יש הסבר לפחות שיסבירו לי במערכת הפניות.
-
הסבירו לך.
השתמש בדרייב בצורה נורמלית. -
@magicode אוקיי הבנתי, זאת אומרת שאין יותר אפשרות בנטפרי לכל האיחסון השיתופי, שגונבים באיזה שהוא טריק מכל מיני אונוברסיטאות בעולם.
זה משהו חדש. -
@magicode אז זה לא באג?
ושוב- תודה על הסינון הנפלא והנהדר -
@magicode זאת אומרת שאם יש לי חומר שלדעת נטפרי אינו ראוי לפתיחה, כגון נשות המשפחה שלי וכדו' הרי שלא אוכל לשמור אותו על הדרייב האישי שלי?
-
@בשעות-הפנאי דרייב האישי כן, הנידון פה הוא על דרייב שיתופי.
-
@רמיזא תודה!
אם אני מבין את דבריך, הרי שדברים שהעלתי על הדרייב שלי אוכל לראות אבל לא דברים שהעלתי על הדרייב של אשתי? אותם לא אוכל לראות אצלי?כתבת דרייב שיתופי, אבל לא מדובר על מה שנקרא 'אחסון שיתופי' אלא על דברים שאנשים פרטיים העלו על הדרייב שלהם ומסרו אותו לאחרים, שגם זה נחסם, וזה מה שבעצם מוביל אותו לשאלה שהעליתי
שאם אשתי תעלה סרטון משפחתי שהיא יצרה, ותרצה לשלוח לכל האחיות שלה, האם גם דבר כזה יחסם? -
@בשעות-הפנאי אמר בשגיאות בדרייב:
@רמיזא תודה!
אם אני מבין את דבריך, הרי שדברים שהעלתי על הדרייב שלי אוכל לראות אבל לא דברים שהעלתי על הדרייב של אשתי? אותם לא אוכל לראות אצלי?כתבת דרייב שיתופי, אבל לא מדובר על מה שנקרא 'אחסון שיתופי' אלא על דברים שאנשים פרטיים העלו על הדרייב שלהם ומסרו אותו לאחרים, שגם זה נחסם, וזה מה שבעצם מוביל אותו לשאלה שהעליתי
שאם אשתי תעלה סרטון משפחתי שהיא יצרה, ותרצה לשלוח לכל האחיות שלה, האם גם דבר כזה יחסם?באם תשתף באופן פרטי לכאורה לא
באם ע"י קישור שיתפרסם אז יהיה חסום -
@a0533057932 מה זה להתפרסם?
אתה יודע שקישורים של גמבומייל שאני שולח במייל פרטי נחסמים לי לפעמים?
אני יכול להעלות במשך כמה שעות קליפ שערכתי כדי לגלות שהוא נחסם עוד לפני שמישהו קיבל אותו, ואח"כ להתחנן שיפתחו לי.
כבר קרה לי.למה בשם ה', אין תשובות ברורות מראש.
מה פתוח ומה חסום????
למה הכל כאן בשושו?
למה אין דברים ידועים? -
אם איני טועה שליחת קישור פרטי של דרייב למייל בסיומת walla גורמת לחסימתו (קרה לי פעמיים)
-
@יהודי-חכם אולי, יתכן
לי זה קרה עם מגיקוד וגמבומייל.
אבל בגימייל רגיל. -
@magicode אני מבין שאתה מכריז כאן (בצורה המינורית המוכרת לאחרונה על חסימות פתאומיות) שנטפרי חוסמים את הפיצ'ר של אחסון שיתופי??
ממתי זה, איך למה מה, באילו תנאים כן אפשר לעבוד עם זה (זה כלי שלא קשור רק לכל היוצרי דרייב תוכנות שיתופיות למיניהם אלא זה כלי פרודוקטיבי מוכר בהמון חברות.. כולל כל הלומדים במכללות שהרבה מהן משתפות את הקבצים לתלמידים בצורה של האחסון שיתופי של דרייב דרך חשבונות workspace של תלמידים (education) ועוד ועוד)עריכה נראה שזה חוסם רק אחסונים שיתופיים שיש בהם קבצים שלא לרוח נטפרי?
-
@chv איפה ראית שהוא כתב כך
בדקתי עכשיו אצלי בשתי תיקיות אחסון שיתופי ופתוח כרגילמה שקרה הוא פשוט מאוד נטפרי הקימו בשנים האחרונות מערך של חומות בנויות לתפארה שמצליחות למנוע מכל הזבל שבאינטרנט להופיע אצלנו אולם נשארה פירצה גדולה דרך הדרייב
ונטפרי הבינו שהם חייבים לחזק את ההגנה על זהניתן לראות בפורומים השונים שאנשים מתלוננים שאינם יכולים להוריד עוד קבצים שלכל הדעות צריכים להיות חסומים, וזה רק מראה כמה הדבר הכרחי
מי שנחסם לו קבצים שצריכים להיות פתוחים ושותפו בשיתוף פרטי בלבד תמיד יכול לפנות למערכת הפניות.אולי @magicode ירגיע את הציבור אם תכתוב "רבותי שיפרנו את ההגנה על הדרייב"...
-
@יהודי-חכם אה זה סינון לא חסימה?? מדהים!!
לא הבנתי את זה מדברי @magicode
אם כן זה מוצלח!!אבל אם יוכלו להבהיר, בכל אופן, איך בדיוק זה עובד (לא מעניין אותי איך זה עובד בפועל ולא מעניין אותי לעקוף את זה, חשוב לדעת כדי להשתמש באחסון שיתופי למטרות נורמליות, בלי שייחסם)
פשוט עכשיו ניסתי אצלי להיכנס לכזה איחסון שיתופי (שרק אני מחובר אליו, זה לצורכי גיבוי) ואכן לא עבד שם כלום ועשה כל הזמן שגיאות,
אמנם יש שם בין הקבצים גם קובצי וידאו, אולי בגלל זה זה נחסם?בקיצור @magicode אם תוכל להבהיר מה הקריטריונים, יהיה מעולה!! ותודה על הפיתוחים וההתקדמויות כל הזמן (אפילו שזה נופל לפעמים בהפתעה.. )
-
@magicode אני העליתי לפני תקופה לדרייב האישי שלי, תמונות וסרטונים משמחה משפחתית שלי, ולפני כמה ימים ניסיתי לגשת לשם, תיקייה באחסון שלי שלא שיתפתי אותה מעולם בשום צורה, וברגע שאני מנסה להיכנס לתיקייה דרייב מנסה לטעון ולא מצליח וכותב לי שיש שגיאה... אחרי כמה נסיונות, שיתפתי את זה עם דוד שלי שיש לו מכשיר והוא הוריד והעלה לי למג'יק, אבל תכ'לס לי בנטפרי זה לא עבד...
(כשניסיתי לגשת לקישור הישיר של התיקייה, עלה לי דף חסימה...) -
@מוטי-מן
שלחת פניה למערכת ?