כל העוסקים בצרכי ציבור באמונה...
-
@מושקה אמר בכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה...:
@מימי-0 אבל האמת שיש גם הרבה חסרונות
בוא נראה אם יהיה לך רבע מההצבעות שהיה ל@מימי-0 ...
-
@שקוע-בתורה אמר בכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה...:
ואם היה דיסלייק. זה היה חוגג
נו, תסתכל על הכוס המלאה.
ותשמח שאתה יהודי! -
זה בסדר להצהיר שיש חסרונות, אבל תגיד מה הם!
(לפעמים מה שאנשים קוראים "חסרונות" זה דוקא מעלות, או מדיניות שונה) -
נכון שאין טעם סתם להשמיץ, אבל יש כאן בעיה גדולה מאוד.
כל מי שמנסה להעלות איזה חיסרון בנטפרי זוכה לעליהום כללי של עד כמה נטפרי טובים צדיקים יפים איך אתה מעיז לדבר תעבור לסינון אחר וכו' וכו'.
זה הגיע למצב שיש פוסטים שמתחילים בעד כמה הם מעריכים את נטפרי ואז עוברים להצגת הבעיה מרוב פחד.
חבל. -
@פייתון מי שיש לו הערות ענייניות לא צריך לפחד!
-
@פייתון אמר בכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה...:
כל מי שמנסה להעלות איזה חיסרון בנטפרי זוכה לעליהום כללי של עד כמה נטפרי טובים צדיקים יפים איך אתה מעיז לדבר תעבור לסינון אחר וכו' וכו'.
זה הגיע למצב שיש פוסטים שמתחילים בעד כמה הם מעריכים את נטפרי ואז עוברים להצגת הבעיה מרוב פחד.אני לא חושבת שיש פחד, למעשה כל החסרונות כבר נטחנו עד דק.
מה שכן, עם כל החסרונות, בראייה כללית והשוואה למעלות יש פה מוצר מנצח ופורץ דרך. ועל כך יש קונצנזוס בפורום . מי שמנסה לשדר ההפך - נתקל בתגובות מזלזלות. -
זה הגיע למצב שיש פוסטים שמתחילים בעד כמה הם מעריכים את נטפרי ואז עוברים להצגת הבעיה מרוב פחד.
חבל.@אחד-תם אמר בכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה...:
@פייתון מי שיש לו הערות ענייניות לא צריך לפחד!
אולי לא צריך אבל זה מה שקורה
@548499758 אמר בכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה...:
זה הגיע למצב שיש פוסטים שמתחילים בעד כמה הם מעריכים את נטפרי ואז עוברים להצגת הבעיה מרוב פחד.אני לא חושבת שיש פחד, למעשה כל החסרונות כבר נטחנו עד דק.
מה שכן, עם כל החסרונות, בראייה כללית והשוואה למעלות יש פה מוצר מנצח ופורץ דרך. ועל כך יש קונצנזוס בפורום . מי שמנסה לשדר ההפך - נתקל בתגובות מזלזלות.אההממ...
אני לא אפתח את כל הבעיות שהיו לי עם נטפרי, כי זה לא קשור כאן.
אבל-הקונצנזוס כאן הוא שבנטפרי הכול טוב ובאחרים (רימון וכו') הכל רע.
וזה טעות חמורה וחבל. -
@מישהו12 אמר בכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה...:
וזה טעות חמורה וחבל.בנוהג שבעולם רוב האנשים רואים את החסרונות בסביבה, והדשא של השני ירוק.
עצם הדבר שאתה מעיד שבנטפרי זה הפוך. זה בעצמו הציון הכי טוב.
כל השאר כבר מיותר.ואני חוזר על כך שכל מי שבא עם ביקורת נקודתית ועניינית תמיד מוצא אוזן קשבת נדירה, אני לא יודע אם לחברות מתחרות יש פורום פתוח כמו כאן ואם המנהל משתתף שם, מה שברור לי שגם אם יש, לא תמצא את המנהל משתתף ומתייחס כאחד האדם ועם כזו ענווה.
-
וזה טעות חמורה וחבל.ה'אחרים' קנו את זה ביושר...
-
@חינמי חולק עליך.
-
-
-
@אחד-תם אמר בכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה...:
@חינמי חולק עליך.
מיליון סינים לא טועים
???
-
אנחנו בעלי תשובה כבר כמעט 20- שנה ונרשמנו לנטפרי לפני 5-6 שנים מתוך צורך של העבודה שלי ואני לא מפסיקה להלל ולשבח את הסינון המדהים הזה :
- על כך שיש מסלולים שונים המאפשרים דרגות סינון שונות בהתאם לדרגה הרוחנית .
על כך שדברים שמנסים להכניס לציבור היראים מהדלת האחורית בטענה של כשר הם חוסמים ! (כולל ריקודי גברים בצורה מזעזעת וגויית!!) - על כך שאני לא צריכה לפחד לתת לילדי לגעת במחשב ולשוטט בו חופשי ולא רק בקבצים שנמצאים בו אלא גם בגוגל. ולדעת שהם לא רואים דברים נוראים ואינם ראויים (ולא לא מדובר על פריצות של ממש אלא על דברים שרוח חכמים אינה נוחה מהם ).
כמעט מידי יום בניי חוזרים עם מושגים חדשים (זמרים, שירים, אישים, ברדק ועוד כהנה וכהנה) ומבקשים לראות ולשמוע ולדעת וב"ה כל פעם מתגלה עד כמה האינטרנט אצל החברים לא באמת אטום ולמה אני לא מרשה ללכת לאותם חברים.
מי שיש לא טענות זה כנראה באמת דברים נקודתיים וכן יתכן והיו מעוניינים בכל הדברים שציינתי שנטפרי חוסמים וברוך שכך, כי מנסיון דברים אלו לא מביאים לידי יראת שמיים למרות שזה מאד מעניין ומשחרר .
- על כך שיש מסלולים שונים המאפשרים דרגות סינון שונות בהתאם לדרגה הרוחנית .
-
@שקוע-בתורה אמר בכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה...:
הוצאת לי את המילים מהפה
הייתי חייב להקפיץ אותך... -
@התופרת אמר בכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה...:
על כך שאני לא צריכה לפחד לתת לילדי לגעת במחשב ולשוטט בו חופשי
לצערנו זו טעות.