פרופיל לפי מכשיר
-
ליצור אפשרות לפרופיל סינון שונה לכל מכשיר על אותו קו אינטרנט
לדוגמא במקומות עסקיים פרופיל סינון בכל מחשב לפי צרכי העבודה של העובד באותו מחשב
במקומות פרטיים פרופיל סינון עבור המחשב של הילדים ופרופיל שונה עבור המחשב של ההורים וכו' -
-
בוויפרי בגירסא החדשה זה כבר קיים בתוך המערכת לאחרונה זה גרם בעיות קצת בגלישה בספקים מסויימים.
כל דבר חדש גורם בדרך כלל לבעיות קצת לפני שהוא מתייצב. -
@magicode אמר בפרופיל לפי מכשיר:
בוויפרי בגירסא החדשה זה כבר קיים בתוך המערכת לאחרונה זה גרם בעיות קצת בגלישה בספקים מסויימים.
כל דבר חדש גורם בדרך כלל לבעיות קצת לפני שהוא מתייצב.זה בעצם VPN?
-
@יוליוס
לא
אני לא הולך להסביר איך זה עובד. -
כל דבר חדש גורם בדרך כלל לבעיות קצת לפני שהוא מתייצב.כל הכבוד, נחוץ מאוד לבתים, משרדים וכו' עם הרבה משתמשים על אותו רשת.
אפילו זה עשו לנו... -
@magicode וואוו ! תודה רבה ! ישר כח! מאוד אהבתי את הרעיון, חוץ מזה שזה יעזור הרבה אנשים, זה גם כן מוכיח להתקין את וויפרי !
-
כל דבר חדש גורם בדרך כלל לבעיות קצת לפני שהוא מתייצב.מה הפשט? איך מגדירים סינון שונה לכל מכשיר עם וויפרי?
-
-
@יוליוס אמר בפרופיל לפי מכשיר:
@יוליוס
לא
אני לא הולך להסביר איך זה עובדפיתוח שמצריך פרס נובל!
ממש כן, זה נראה ממש מסובך לפתח דבר כזה בלי VPN.
-
@meravh23 אמר בפרופיל לפי מכשיר:
כל דבר חדש גורם בדרך כלל לבעיות קצת לפני שהוא מתייצב.מה הפשט? איך מגדירים סינון שונה לכל מכשיר עם וויפרי?
זה עדיין בפיתוח, זה עדיין לא יצא.
-
בתיאוריה שימושי גם לקהילות שרוצים לחסום את המחשב גם כשהוא מחובר ממשתמש אחר.
-
בוויפרי בגירסא החדשה זה כבר קיים בתוך המערכת
התקנתי בשביל תכונה זו ואינני מוצא אותה. אפשר הדרכונת בעניין?
-
@yp אמר בפרופיל לפי מכשיר:
התקנתי בשביל תכונה זו ואינני מוצא אותה. אפשר הדרכונת בעניין?
יש את זה בוויפרי החדש, רק שהוויפרי הגרסה הבאה עוד לא שוחרר לציבור
-
@מעמד יש את הוויפרי החדש אבל כנראה אינו מוצר מוגמר, והתכונה הזו היא עתידית
-
@yp אמר בפרופיל לפי מכשיר:
והתכונה הזו היא עתידית
למה עתידית ??
-
נראה לי שבינתיים זה יותר בגדר אפשרות תיאורטית. הפרטים המעשיים כנראה עוד לא הושלמו.
בכל מקרה זה פיתוח מדהים! -
-
@magicode
באם כבר הולכים כ"כ גדול, אני רוצה להציע שתבדקו גם אופציה של פרופילים סינון לפי משתמשים בווינדוס.אני לא יודע כמה מסובך זה, אבל יתכן שאחרי הפיתוחים החדשים זה לא בשמים להוסיף.
-
@chocolate אני אוהב את הרעיון, זה בטח לא בשמים, אבל יכול להיות יותר מסובך ממה שנראה בלי העמקה
בינתיים אני חושב מה עושים כאשר המשתמש המחובר הוא אחד עם הגדרות פתוחות יותר ויש תהליכים ברקע של משתמש עם הגדרות מחמירות יותר. או מה יהיה במצב שיש שני משתמשים מחוברים בו זמנית?
(אני לא חושב שכרגע הזהוי עובד לפי תהליך, רק גלובלי למכשיר)