יש לי רעיון אדיר 😊 בס"ד
-
-
@ליכט אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shraga
אבל החנות הרי סגורה, כך שצריך להתקין אותו עם התהליך הזה, וזה כבר שוה להיקרא מסובך....אני מניח שאפשר לפתוח את החנות ספציפית להרחבה הזו ללא מאמץ גדול יחסית, אבל יתכן ואני טועה
-
@shraga
בנוסף אל תשכח שאז זה יעבוד רק על כרום ולא בשאר הדפדפנים. -
@ליכט אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shraga
בנוסף אל תשכח שאז זה יעבוד רק על כרום ולא בשאר הדפדפנים.שוב פעם מהשערה גרידא (אני עדיין לא מתכנת...), לאחר שהקוד הבסיסי מוכן ניתן כנראה להתאימו לפיירפוקס בלי הרבה עבודה, אבל, שוב, יתכן ואני טועה
-
באותו ענין:
@zvizvi אמר בתוסף לנהול הפאנל לפירפוקס:
יש אמנם אפשרות להמיר תוספי כרום לפירפוקס, אבל בתכנון שלי כרגע זה לעבוד על תוסף חדש שיחליף את הפנל המוטמע בדף, מה שיהפוך את התוסף הנוכחי למיותר.
-
@shraga אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
שוב פעם מהשערה גרידא (אני עדיין לא מתכנת...), לאחר שהקוד הבסיסי מוכן ניתן כנראה להתאימו לפיירפוקס בלי הרבה עבודה, אבל, שוב, יתכן ואני טועה.
מה עם IE ו-Edge?
אבל בכל אופן, חשבתי על רעיון אחר, שיהיה תוסף שמי שרוצה, יתקין אותו, וכשהשרת תזהה שלא מותקן תוסף, היא תשלח את הכרטסת הקיימת.
(מבחינה טכנית בדפדפן אחר זה ודאי אפשרי שהשרת תזהה, ובכרום, אני לא יודע אם שייך שהשרת תזהה מיד (ללא תעבורת רשת חוזרת) אם מותקן התוסף, אולי אפשר להגדיר שבהפעלה של הדפדפן, התוסף ישלח מידע לשרת שהיא מותקנת במחשב זה, ושלא צריך לשלוח את הכרטסת).
זה יפתור גם את הבעיה הבאה:@magicode אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shraga
יש יותר הרשאות. אבל זה מסובך להתקין.כי מי שלא התקין זה יישאר כמו היום.
-
@WWW אתה מדבר על תוסף להחלפת הכרטסת או על מה שדיברו בתחילת הפוסט תוסף לשליחת תמונות לבדיקה ולמניעת שליחה?
-
תכלס יש כאן מישהו שמבין בענינים האלו ויכול להרים את הכפפה.???
אני מדבר על תוסף שייתן את הבחירה האם לשלוח תמיד תמונות לשליחה או רק באתר זה ועוד על דרך זו. -
@aiib אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@WWW אתה מדבר על תוסף להחלפת הכרטסת או על מה שדיברו בתחילת הפוסט תוסף לשליחת תמונות לבדיקה ולמניעת שליחה?
שניהם, אבל מי שלא התקין את התוסף, לא יהיה לו אפשרות לחסימת תמונות.
-
@WWW אתה מתכוון לא תיהיה לו אפשרות חסימת תמונות לשליחה נכון?!
-
@aiib אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@WWW אתה מתכוון לא תיהיה לו אפשרות חסימת תמונות לשליחה נכון?!
מאוד.
-
כהמשך לרעיונות שעלו כאן אנסה להציע שדרוג של הרעיון
בזמנים שיש תור ארוך אצל הבודקות (כגון 10 דק') התמונות לא תשלחנה ישירות לבדיקה אלא יקפוץ חלון שישאל האם אתה בטוח שברצונך לשלוח את התמונות לבדיקה.
במידה והגולש יאשר תקבלנה התמונות שלו עדיפות בתור
אני לא מתייחס בכלל לנושא הטכני אם זה שייך בכלל או שזה חלומות באספמיא כי אין לי שמץ של מושג בזה אבל בכ"ז לא נמנעתי מלהציע -
ישנם הרבה רעיונות טובים יותר או פחות, אבל קודם כל צריך מישהו שיסכים ויודע לעשות זאת. רק אח"כ אחרי שתהיה כבר תשתית יהיה עניין לעשות דיון מה בדיוק לעשות.
יש מישהו כזה? [הייתי מתנדב אבל לא מבין בזה] -
-
@דברים-בטלים אין ספק שנטפרי יכולים לעשות כזה דבר. רק צריך להבין שנטפרי אמורה לדאוג לנוחות הגלישה שכל התמונות ישלחו לבדיקה. היוזמה לצמצם את השליחה הגיעה מתוך שורות הפורום ולכן גם אמורה להתבצע במסגרת הזאת ומנהלי נטפרי ימשיכו לדאוג לשגשוג המפעל הגדול הזה ולא לצמצומו שזה מה שיקרה למי שיתקין את התוסף.
מקווה שהסברתי את עצמי. -
צריכים לחזור לרעיון
9דקות
ככה זה מתחיל הגוויות האלו חורפים טוב -
@דברים-בטלים אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
צריכים לחזור לרעיון
9דקות
ככה זה מתחיל הגוויות האלו חורפים טוב -
@דברים-בטלים אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
בסינון תמונות
למה שכל התמונות המופעיות בדף ישלחו מיידית לבדיקה?
מה זה חסר?
מי צריך את כל התמונות?
מהיום שיהיה כתוב על כל תמונה במקום נשלח לבדיקה
יהיה כתוב לחץ כדי לשלוח לבדיקה
ואז לא יהיה כזה לחץ של תמונות במאגר של הבודקות כי רק מה ששלחו יבדק וכך יקח ממש שניה אחרי הלחיצה לשלוח ויבדק ואז יחתם שנבדק ואושר ויהיה פתוח לעד
ואם זה לא מוצא חן למישהו אז הכל ישלח אבל על משלוחצים יהיו ראשונים בתור
כי מי שמחפש שעון בדגם מיוחד ורוצה לראות את התמונה לא צריך את התמונות של האופניים והגמבויס
וכן מי שצריך לגרפיקה תמונה של סידור לא צריך של אש ושל עצים ואבנים ואם יש כיתובים מתחת לתמונות אז ילחץ רק על מה שצריך כי הוא לא מחפש מה לעשות
ומי שנכנס לאתר לראות כותרות או רק לבדוק משהו קטן לא צריך את אלפי התמונות שיש בדף וגורם לחץ ועיכוב בבדיקת תמונות לשווא
רעיון מוצלח ! לא?יגעת ומצאת תאמין