אשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive
-
מקוה שיספיק עדיין לראות את הפוסט הזה....
-
@ליכט אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
סיכמתי איתו על אשכול הפתעה ומחר הוא יציץ בזה פעם אחרונה...
-
@shraga אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
@ליכט אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
סיכמתי איתו על אשכול הפתעה ומחר הוא יציץ בזה פעם אחרונה...
חבל להרוס החלטה אפילו שזה בפעם האחרונה
אני הייתי מציע להדפיס לו את האשכול בהמשך ולשלוח לו.אני רק מאחל לו שיזכה לעמוד איתן עם ההחלטה הזאת [אני ניסתי והחזקתי רק חודש ] וכמו שכשהיה כאן היתה לו השפעה רבה על הפורום, אז גם עכשיו שיהיה לו השפעה, ופרישתו תשפיע גם לאחרים [שרוצים בכך].
-
@יהודי-פשוט אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
אני הייתי מציע להדפיס לו את האשכול בהמשך ולשלוח לו.
חשבנו על כל האופציות, אין ברירה אחרת...
איך לשלוח? בדואר רגיל? יש כזה דבר היום ? -
@dLive היקר.
אני לא יודע מאיפה להתחיל......
תודה רבה מאד על הידע המקצועי שחלקת איתננו לאורך תקופה
ועל הרצון הטוב לעזור בכל דבר
במאור פנים שמחה וטוב לב.וכמובן בויקי, ואיך לא, בסיירת התיוג של וידאו טוב.
המון המון הצלחה בכל אשר תפנה,
(ומקווה מאד שתחזיק חזק חזק עם ההחלטה הזו. צריך לזה הרבה כח....)
תודה, תודה, ושוב תודה
-
אחח עצוב. עוד אחד עבר לעולם שכולו טוב. לעולם של האנשים שחיים באמת. והותיר אותנו לאנחות.
גם אנחנו רוצים להנות מהחיים. להיות אנשים חופשיים ומשוחררים.
@dLive תודה על כל ההשקעה והמסירות לנטפרי. לך תדע אולי זה צבר לך מספיק זכויות כדי לצאת מהכלא. ובטח יהיה לך גן עדן גדול בעולם שאתה הולך אליו.תתפלל עלינו שמה. שגם אנחנו נזכה להגיע להיות חופשיים להיות FREE. בלי NET.
תודה.
-
לא רוצה לקלקל את האשכול שמיועד לתודה עבור @dLive
אבל נקודה חשובה בענין
אם הוא ימחוק את שם משתמש שלו יעלמו כל הפוסטים שלו, וחבל עליהם
אם הוא לא ימחוק יהיה לו באיזה מקום משהו שישאר פתוח בענין ואז העמידה במטרה עלולה להיות יותר קשה.
לכן הייתי מציע לו לא למחוק, ולשנות את הסיסמה של המשתמש שלו במספר ארוך שהוא לא יזכור.
אולי יש פתרון יותר טוב? -
@dLive מעמיד למכירה את כל המוניטין שצבר (1,473 למי שמתעניין... עדכון: לרגל הפרישה זה עלה ל-1,512, ובזאת הוא עלה מהמקום השלישי למקום השני (עקף את @957 שיש לו 1,487), לכל המרבה במחיר...
סתם... זה בשביל קצת להעלות את המורל לכל החברים פה שנראים על-סף דיכאון...ולך @dLive היקר, שיצא לפנסיה מוקדמת (והפך ל"משתמש בדימוס"), אני מצטרף לכל התודות והאיחולים שנכתבו כאן, הרבה הרבה הצלחה בחיים האזרחיים!!!
אה, רציתי להוסיף עוד משהו, בעקבות הדרכתך הצלחנו לעשות משהו כזה:
שלום!
-
אדרבא DLIVE אנא תכתוב לנו איך אתה מתכוון לעשות את זה.
ותודה על כל העזרה -
@האברך אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
סתם... זה בשביל קצת להעלות את המורל לכל החברים פה שנראים על-סף דיכאון...
זה נכון שיש דכאון, אבל לא מהפרישה של @dLive , אלא מקנאה, והידיעה על עצמנו כמה אנחנו חלשים ואין לנו את האומץ.
-
רציתי להגיב ולברך, אבל @magicode לקח את ברכתי.
ולכן לא נותר לי אלא להצטרף לברכתו. -
תודה תודה תודה ! ל @dLive
על כל הסבלנות שהיה לו כלפיי לעזור לי בכניסתי לפורום, כאן ובאותו נושא בהמשך, וכן פה עם ההסבר על המוניטין, ועוד רבות מקומות שעזר לי בעין יפה ובחיוך ללא תרעומת (אפילו שלפעמים התעקשתי לשאול שוב) הוא בחיוך עזר וענה שוב ושוב.
באמת, חבל לנו שהוא עזב, עכשיו יחסר לנו המומחיות שלו ועצותיו הטובות,
ברצוני לברכו שבזכות המעשה הגדול הזה שהוא עשה, שיצליח בכל אשר יפנה ויזכה להמשיך את הצעד הזה של ההתעלות לכל חלקי עבודת ה'. -
@יהודי-פשוט אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
אני רק מאחל לו שיזכה לעמוד איתן עם ההחלטה הזאת [אני ניסתי והחזקתי רק חודש ] וכמו שכשהיה כאן היתה לו השפעה רבה על הפורום, אז גם עכשיו שיהיה לו השפעה, ופרישתו תשפיע גם לאחרים [שרוצים בכך].
@יהודי-פשוט הלואי שכל היהודים יהיו פשוטים כמוך!!!
-
@dLive, לי זו הזדמנות אישית לומר תודה רבה. אולי גם בשם הויקי שחייב לך את קיומו.
http://code.613m.org/viewtopic.php?f=10&t=1658 -
המון תודה והמון ברכה ל @dLive היקר. (PHAR בלע"ז)
יש לנו הכרת הטוב מיוחד. השתמשת עם כשרונך לכתוב ולהסיבר באופן מופלא ועזרת הרבה בדרכם לסינון - גמ"ח ברו"ג.
זוכרים איך שהיית הרוח חיים בהקמת הויקי החשוב שהיה כ"כ נצרך וכו' - זוכרים את הקובצי וארד שהעלית לפורם שבסוף הפך להיות הויקי הרחב.וכשם שתקבל שכר על העשייה תקבל שכר על הפרישה.... כל הכבוד!
-
כל האשכול זה הוא פיתוי אחד גדול לחזור ולפעול בפורום, כל כך הרבה תודות, כל כך הרבה שבחים, וכל זה עבור מעשים שהוא עשה מול המסך בלי לקום מהכסא. איפה אפשר למצוא אפשרות לכל כך הרבה חסד ועזרה לזולות בכזו כמות וקלות וגם איכות כמו ברשת?
יושב לו אדם בביתו עם איזה מחשב נייד בגודל ספר ואלפי אנשים נהנים מהדברים שהוא כותב, ומהדברים שהוא מפתח, איפה יש עוד דבר כזה בעולם? בלי מוסדות ובלי בניינים ובלי דינרים של התרמות, וכו' וכו'. מפעל אדיר של תועלת לעם ישראל בלי לקום מהכסא, עם לפטופ של 2000 ש"ח.
זה לעומת זה עשה אלקים, הרשת אפשר להשתמש בה לטוב וגם לרע. אשרי המשתמש לטוב, ואוי למשתמש לרע. -
@dLive יקירינו, תודה רבה על התרומה לנטפרי, מצטרף לכל הברכות והאיחולים,
ומאחל לך הצלחה בדרך החדשה...
בקרוב נפתח כאן את קהילת הפקסים ונצרף לשם גם את אברהם, לא נשחרר אתכם בקלות... -
גם אני מצטרף לכל האיחולים.
לגבי עצם העניין שרוצים שישארו הפוסטים שלו, אולי שישנו את השם משתמש שלו, והפוסטים ישארו אבל לא השם... אלא אם כן הוא לא קנאי עד כדי כך.. (וזה תלוי מה הסיבה של הפרישה...)
ושוב אני איש פשוט מאחל לר ד' לוי (תרגמתי נכון?) הצלחה בכל... ויש ארגונים שעוזרים להתמכרויות...:flag_ad:
כמובן שהכל ברכת הדיוט שכמוני (שאפילו לא יודע (לא ידע) מי הבעלים -
ולא לשכוח גם את הגרפיקות המדהימות
-
ציורים מהילדים....
:bicyclist_tone1: :bicyclist_tone5: :bicyclist_tone5: :cartwheel: :cartwheel_tone4: :cricket: :cricket: :field_hockey: :handball_tone3: :handball_tone3: :hockey: :lifter_tone1: :lifter_tone5: :wrestlers_tone5: :wrestlers_tone1: :water_polo_tone3: :surfer_tone2: :rowboat_tone2: :mountain_bicyclist_tone2: :man_dancing_tone4: :badminton: :basketball_player: :basketball_player_tone1: :basketball_player_tone2: :bicyclist_tone1: :bicyclist_tone3: :bicyclist_tone4: :cartwheel_tone3: :bicyclist_tone4: :horse_racing_tone3: