אשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive
-
@dLive מעמיד למכירה את כל המוניטין שצבר (1,473 למי שמתעניין... עדכון: לרגל הפרישה זה עלה ל-1,512, ובזאת הוא עלה מהמקום השלישי למקום השני (עקף את @957 שיש לו 1,487), לכל המרבה במחיר...
סתם... זה בשביל קצת להעלות את המורל לכל החברים פה שנראים על-סף דיכאון...ולך @dLive היקר, שיצא לפנסיה מוקדמת (והפך ל"משתמש בדימוס"), אני מצטרף לכל התודות והאיחולים שנכתבו כאן, הרבה הרבה הצלחה בחיים האזרחיים!!!
אה, רציתי להוסיף עוד משהו, בעקבות הדרכתך הצלחנו לעשות משהו כזה:
שלום!
-
אדרבא DLIVE אנא תכתוב לנו איך אתה מתכוון לעשות את זה.
ותודה על כל העזרה -
@האברך אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
סתם... זה בשביל קצת להעלות את המורל לכל החברים פה שנראים על-סף דיכאון...
זה נכון שיש דכאון, אבל לא מהפרישה של @dLive , אלא מקנאה, והידיעה על עצמנו כמה אנחנו חלשים ואין לנו את האומץ.
-
רציתי להגיב ולברך, אבל @magicode לקח את ברכתי.
ולכן לא נותר לי אלא להצטרף לברכתו. -
תודה תודה תודה ! ל @dLive
על כל הסבלנות שהיה לו כלפיי לעזור לי בכניסתי לפורום, כאן ובאותו נושא בהמשך, וכן פה עם ההסבר על המוניטין, ועוד רבות מקומות שעזר לי בעין יפה ובחיוך ללא תרעומת (אפילו שלפעמים התעקשתי לשאול שוב) הוא בחיוך עזר וענה שוב ושוב.
באמת, חבל לנו שהוא עזב, עכשיו יחסר לנו המומחיות שלו ועצותיו הטובות,
ברצוני לברכו שבזכות המעשה הגדול הזה שהוא עשה, שיצליח בכל אשר יפנה ויזכה להמשיך את הצעד הזה של ההתעלות לכל חלקי עבודת ה'. -
@יהודי-פשוט אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
אני רק מאחל לו שיזכה לעמוד איתן עם ההחלטה הזאת [אני ניסתי והחזקתי רק חודש ] וכמו שכשהיה כאן היתה לו השפעה רבה על הפורום, אז גם עכשיו שיהיה לו השפעה, ופרישתו תשפיע גם לאחרים [שרוצים בכך].
@יהודי-פשוט הלואי שכל היהודים יהיו פשוטים כמוך!!!
-
@dLive, לי זו הזדמנות אישית לומר תודה רבה. אולי גם בשם הויקי שחייב לך את קיומו.
http://code.613m.org/viewtopic.php?f=10&t=1658 -
המון תודה והמון ברכה ל @dLive היקר. (PHAR בלע"ז)
יש לנו הכרת הטוב מיוחד. השתמשת עם כשרונך לכתוב ולהסיבר באופן מופלא ועזרת הרבה בדרכם לסינון - גמ"ח ברו"ג.
זוכרים איך שהיית הרוח חיים בהקמת הויקי החשוב שהיה כ"כ נצרך וכו' - זוכרים את הקובצי וארד שהעלית לפורם שבסוף הפך להיות הויקי הרחב.וכשם שתקבל שכר על העשייה תקבל שכר על הפרישה.... כל הכבוד!
-
כל האשכול זה הוא פיתוי אחד גדול לחזור ולפעול בפורום, כל כך הרבה תודות, כל כך הרבה שבחים, וכל זה עבור מעשים שהוא עשה מול המסך בלי לקום מהכסא. איפה אפשר למצוא אפשרות לכל כך הרבה חסד ועזרה לזולות בכזו כמות וקלות וגם איכות כמו ברשת?
יושב לו אדם בביתו עם איזה מחשב נייד בגודל ספר ואלפי אנשים נהנים מהדברים שהוא כותב, ומהדברים שהוא מפתח, איפה יש עוד דבר כזה בעולם? בלי מוסדות ובלי בניינים ובלי דינרים של התרמות, וכו' וכו'. מפעל אדיר של תועלת לעם ישראל בלי לקום מהכסא, עם לפטופ של 2000 ש"ח.
זה לעומת זה עשה אלקים, הרשת אפשר להשתמש בה לטוב וגם לרע. אשרי המשתמש לטוב, ואוי למשתמש לרע. -
@dLive יקירינו, תודה רבה על התרומה לנטפרי, מצטרף לכל הברכות והאיחולים,
ומאחל לך הצלחה בדרך החדשה...
בקרוב נפתח כאן את קהילת הפקסים ונצרף לשם גם את אברהם, לא נשחרר אתכם בקלות... -
גם אני מצטרף לכל האיחולים.
לגבי עצם העניין שרוצים שישארו הפוסטים שלו, אולי שישנו את השם משתמש שלו, והפוסטים ישארו אבל לא השם... אלא אם כן הוא לא קנאי עד כדי כך.. (וזה תלוי מה הסיבה של הפרישה...)
ושוב אני איש פשוט מאחל לר ד' לוי (תרגמתי נכון?) הצלחה בכל... ויש ארגונים שעוזרים להתמכרויות...:flag_ad:
כמובן שהכל ברכת הדיוט שכמוני (שאפילו לא יודע (לא ידע) מי הבעלים -
ולא לשכוח גם את הגרפיקות המדהימות
-
ציורים מהילדים....
:bicyclist_tone1: :bicyclist_tone5: :bicyclist_tone5: :cartwheel: :cartwheel_tone4: :cricket: :cricket: :field_hockey: :handball_tone3: :handball_tone3: :hockey: :lifter_tone1: :lifter_tone5: :wrestlers_tone5: :wrestlers_tone1: :water_polo_tone3: :surfer_tone2: :rowboat_tone2: :mountain_bicyclist_tone2: :man_dancing_tone4: :badminton: :basketball_player: :basketball_player_tone1: :basketball_player_tone2: :bicyclist_tone1: :bicyclist_tone3: :bicyclist_tone4: :cartwheel_tone3: :bicyclist_tone4: :horse_racing_tone3: -
@dLive @dLive במה אברכך.
פירותיך מתוקים, צלך נאה, אמת המים עוברת תחתיך.חושבני שאתה זוכה בצדק לתואר 'ראש אגף ההסברה' של נטפרי. גם בויקי (שכזכור הוקם רק בזכותך), וגם כאן בפורום (לפעמים גם על תקן משכין שלום....).
בוודאי תחסר לנו מאוד, אך המחשבה על כך שאתה נמצא היום במקום יותר טוב מאתנו, תנחמנו.נ.ב.
@magicode אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:תודה על כל ההשקעה והמסירות לנטפרי. לך תדע אולי זה צבר לך מספיק זכויות כדי לצאת מהכלא.
אני מפחד לחשוב על היום בו הזכויות של @magicode יעמדו לו אף הוא לצאת מהכלא.....
-
@ליכט לא יפה להזכיר נשכחות, חזרתי בתשובה מאז
-
@dLive
ראשית, מצטרף לכל האיחולים ולכל המחמאות שהרבה יותר מהן יש כאן בפרט כושר ההסברה המופלא שניחנת בו,
הספקתי להכירך כאיש עדין נפש רם המעלה מדקדק מאד
אבקש להודות לך ברבים באופן אישי על סבלנות בלתי נלאית.
מבקש מחילה אם פגעתי חלילה.
על אף שכפי שציינו אתה צועד לעבר עולם טוב יותר, כולי תקוה שלא אני גרמתי לפרישתך וכי אני מעדיף שלא להיות הגורם לכך.אכפול בתודה
והצלחה רבה בכל אשר תפנה -
@magicode
ירדו לי דמעות שקראתי את התגובה שלך, וכל הלילה לא נרדמתי מרוב התפעלות, איזה מבט ישר ברור וחד, בתוך כל ההסתר שמסביבנו, יש"כ גדול חזקת אותי,דבר נוסף לגופו של דבריך, משורר ששיער במיתה וכן להפך, אני חושב שאתה אחד השוערים הגדולים שיש, אז תזהר לא לפזול החוצה לכיון המשוררים, (כמובן שזה אפשרי רק טעון שאלת רב)
-
איזה אשכול של דיכאון.
כולם רע להם איפה שהם נמצאים
מקנים באדם שעוזב
הדשא שלו נראה להם יותר ירוק.
איפה איזהו עשיר השמח בחלקו?
אם נראה לך שהמקום שלך רע ואתה צריך ללכת ממנו אז תלך ממנו,
אה, אתה לא יכול? אז זה מקום שאתה צריך להיות בו, זה התיקון שלך.
מה מי שלא נולד בבית של גדולי הדור צריך להיות עצוב?
מה מי שלא נולד בזמן שבית המקדש קיים צריך להיות עצוב?
כל יהודי שחי לפי השלחן ערוך ועומד בנסיונות המיוחדים שלו שם בכתר של המלך יהלומים מיוחדים משלו. -
@רחמים כן כן אנחנו עצובים במקום שאנחנו נמצאים, אם נהיה שמחים כאן אז ח"ו נישאר כאן.
ואשריך ר' DLive, שזכית לקדש שם שמים, בין כשהיית כאן, לימדת אותנו שיעור באהבת ישראל, שיעור בעזרה הדדית.
ועכשיו שעזבת לימדת אותנו שיעור במלחמת היצר, אני בטוח שלא היה לך קל, אבל כשהחלטת שזה מה שאתה אמור לעשות, עשית את זה, ברחת מהאש, ברחת מהיצר הרע, עזבת כביכול נוחות של עולם הזה, בשביל חיי עולם הבא.
וממנו יראו וכן יעשו, מי שאכן לא צריך את זה, שיתנתק מזה,כל זמן שאנחנו בתוכו אנחנו לא מרגישים מה רע בזה, אנחנו משותקים, משותק ביד לא מרגיש את היד, כשנעזוב את זה ונתחיל לחיות, נרגיש באמת חופשי מהנט.
לא נותר לי אלא לברכך שתזכה אכן לעבוד את השי"ת ולעשות רצונו בלבב שלם, ובזכות זה נזכה כולנו שכל הרשעה כעשן תכלה, בב"א.נ.ב מי שמכיר את DLive, מתבקש למסור לו את הדברים בדרכים שאינם טכנלוגיים.
-
"אגרא דבי טמיא שתיקותא"
לא רוצה להספיד אבל כמובן נעמת לנו, אתה יודע את זה יותר טוב ממני.
שמחתי להכיר אותך, נכון זה היה דיי אנונימי, בכל זאת היה טוב, אם אתה קורא את ההודעה הזאת אציין שאשמח להכיר אותך אישית פנים מול פנים (שלחתי מספר שלי באישי).תכלס, עזרת המון, תודה.
בהצלחה רבה.