אשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive
-
כל האשכול זה הוא פיתוי אחד גדול לחזור ולפעול בפורום, כל כך הרבה תודות, כל כך הרבה שבחים, וכל זה עבור מעשים שהוא עשה מול המסך בלי לקום מהכסא. איפה אפשר למצוא אפשרות לכל כך הרבה חסד ועזרה לזולות בכזו כמות וקלות וגם איכות כמו ברשת?
יושב לו אדם בביתו עם איזה מחשב נייד בגודל ספר ואלפי אנשים נהנים מהדברים שהוא כותב, ומהדברים שהוא מפתח, איפה יש עוד דבר כזה בעולם? בלי מוסדות ובלי בניינים ובלי דינרים של התרמות, וכו' וכו'. מפעל אדיר של תועלת לעם ישראל בלי לקום מהכסא, עם לפטופ של 2000 ש"ח.
זה לעומת זה עשה אלקים, הרשת אפשר להשתמש בה לטוב וגם לרע. אשרי המשתמש לטוב, ואוי למשתמש לרע. -
@dLive יקירינו, תודה רבה על התרומה לנטפרי, מצטרף לכל הברכות והאיחולים,
ומאחל לך הצלחה בדרך החדשה...
בקרוב נפתח כאן את קהילת הפקסים ונצרף לשם גם את אברהם, לא נשחרר אתכם בקלות... -
גם אני מצטרף לכל האיחולים.
לגבי עצם העניין שרוצים שישארו הפוסטים שלו, אולי שישנו את השם משתמש שלו, והפוסטים ישארו אבל לא השם... אלא אם כן הוא לא קנאי עד כדי כך.. (וזה תלוי מה הסיבה של הפרישה...)
ושוב אני איש פשוט מאחל לר ד' לוי (תרגמתי נכון?) הצלחה בכל... ויש ארגונים שעוזרים להתמכרויות...:flag_ad:
כמובן שהכל ברכת הדיוט שכמוני (שאפילו לא יודע (לא ידע) מי הבעלים -
ולא לשכוח גם את הגרפיקות המדהימות
-
ציורים מהילדים....
:bicyclist_tone1: :bicyclist_tone5: :bicyclist_tone5: :cartwheel: :cartwheel_tone4: :cricket: :cricket: :field_hockey: :handball_tone3: :handball_tone3: :hockey: :lifter_tone1: :lifter_tone5: :wrestlers_tone5: :wrestlers_tone1: :water_polo_tone3: :surfer_tone2: :rowboat_tone2: :mountain_bicyclist_tone2: :man_dancing_tone4: :badminton: :basketball_player: :basketball_player_tone1: :basketball_player_tone2: :bicyclist_tone1: :bicyclist_tone3: :bicyclist_tone4: :cartwheel_tone3: :bicyclist_tone4: :horse_racing_tone3: -
@dLive @dLive במה אברכך.
פירותיך מתוקים, צלך נאה, אמת המים עוברת תחתיך.חושבני שאתה זוכה בצדק לתואר 'ראש אגף ההסברה' של נטפרי. גם בויקי (שכזכור הוקם רק בזכותך), וגם כאן בפורום (לפעמים גם על תקן משכין שלום....).
בוודאי תחסר לנו מאוד, אך המחשבה על כך שאתה נמצא היום במקום יותר טוב מאתנו, תנחמנו.נ.ב.
@magicode אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:תודה על כל ההשקעה והמסירות לנטפרי. לך תדע אולי זה צבר לך מספיק זכויות כדי לצאת מהכלא.
אני מפחד לחשוב על היום בו הזכויות של @magicode יעמדו לו אף הוא לצאת מהכלא.....
-
@ליכט לא יפה להזכיר נשכחות, חזרתי בתשובה מאז
-
@dLive
ראשית, מצטרף לכל האיחולים ולכל המחמאות שהרבה יותר מהן יש כאן בפרט כושר ההסברה המופלא שניחנת בו,
הספקתי להכירך כאיש עדין נפש רם המעלה מדקדק מאד
אבקש להודות לך ברבים באופן אישי על סבלנות בלתי נלאית.
מבקש מחילה אם פגעתי חלילה.
על אף שכפי שציינו אתה צועד לעבר עולם טוב יותר, כולי תקוה שלא אני גרמתי לפרישתך וכי אני מעדיף שלא להיות הגורם לכך.אכפול בתודה
והצלחה רבה בכל אשר תפנה -
@magicode
ירדו לי דמעות שקראתי את התגובה שלך, וכל הלילה לא נרדמתי מרוב התפעלות, איזה מבט ישר ברור וחד, בתוך כל ההסתר שמסביבנו, יש"כ גדול חזקת אותי,דבר נוסף לגופו של דבריך, משורר ששיער במיתה וכן להפך, אני חושב שאתה אחד השוערים הגדולים שיש, אז תזהר לא לפזול החוצה לכיון המשוררים, (כמובן שזה אפשרי רק טעון שאלת רב)
-
איזה אשכול של דיכאון.
כולם רע להם איפה שהם נמצאים
מקנים באדם שעוזב
הדשא שלו נראה להם יותר ירוק.
איפה איזהו עשיר השמח בחלקו?
אם נראה לך שהמקום שלך רע ואתה צריך ללכת ממנו אז תלך ממנו,
אה, אתה לא יכול? אז זה מקום שאתה צריך להיות בו, זה התיקון שלך.
מה מי שלא נולד בבית של גדולי הדור צריך להיות עצוב?
מה מי שלא נולד בזמן שבית המקדש קיים צריך להיות עצוב?
כל יהודי שחי לפי השלחן ערוך ועומד בנסיונות המיוחדים שלו שם בכתר של המלך יהלומים מיוחדים משלו. -
@רחמים כן כן אנחנו עצובים במקום שאנחנו נמצאים, אם נהיה שמחים כאן אז ח"ו נישאר כאן.
ואשריך ר' DLive, שזכית לקדש שם שמים, בין כשהיית כאן, לימדת אותנו שיעור באהבת ישראל, שיעור בעזרה הדדית.
ועכשיו שעזבת לימדת אותנו שיעור במלחמת היצר, אני בטוח שלא היה לך קל, אבל כשהחלטת שזה מה שאתה אמור לעשות, עשית את זה, ברחת מהאש, ברחת מהיצר הרע, עזבת כביכול נוחות של עולם הזה, בשביל חיי עולם הבא.
וממנו יראו וכן יעשו, מי שאכן לא צריך את זה, שיתנתק מזה,כל זמן שאנחנו בתוכו אנחנו לא מרגישים מה רע בזה, אנחנו משותקים, משותק ביד לא מרגיש את היד, כשנעזוב את זה ונתחיל לחיות, נרגיש באמת חופשי מהנט.
לא נותר לי אלא לברכך שתזכה אכן לעבוד את השי"ת ולעשות רצונו בלבב שלם, ובזכות זה נזכה כולנו שכל הרשעה כעשן תכלה, בב"א.נ.ב מי שמכיר את DLive, מתבקש למסור לו את הדברים בדרכים שאינם טכנלוגיים.
-
"אגרא דבי טמיא שתיקותא"
לא רוצה להספיד אבל כמובן נעמת לנו, אתה יודע את זה יותר טוב ממני.
שמחתי להכיר אותך, נכון זה היה דיי אנונימי, בכל זאת היה טוב, אם אתה קורא את ההודעה הזאת אציין שאשמח להכיר אותך אישית פנים מול פנים (שלחתי מספר שלי באישי).תכלס, עזרת המון, תודה.
בהצלחה רבה. -
@סופר אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
אם נהיה שמחים כאן אז ח"ו נישאר כאן.
@magicode חייב להישאר כאן.. על אף שהוא לא שמח.
@רחמים אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
הדשא שלו נראה להם יותר ירוק.
ברור שזה ירוק יותר! יש לך ספק בזה?
אומנם לא בכל תחום אבל בנושאי ההתמכרות והבילוי ובזבוז הזמן, והניסיונות מדי פעם (אם כי די נדיר בנטפרי) ברור שכן.
נ.ב מי שמכיר את DLive, מתבקש למסור לו את הדברים בדרכים שאינם טכנלוגיים.
אשמח גם להעביר לו טלפון שלי, לא הספקתי אתמול, נא ליצור איתי קשר במייל. תודה
-
איזה לימוד זכות נוירא האשכול הזה!
ר' ישראל סאלאנטער ייסד שההבדל בין עבירה עם 'קרעכץ' לעבירה בלי 'קרעכץ' הוא כמו ההבדל בין לעבור עבירה ללא לעבור...
אז נכון שח"ו אין כאן אחד שעובר עבירות, ואני כל פעם מתפעל מחדש מהסגנון ה'בן תיירה' של הפורום הזה, ובפרט מההבדלים התהומיים בינו לבין אחרים, אבל לראות איך שכל אחד שואף להיות הכי טוב ולהתרומם מה'עפריות החומריות הגס' זה מרגש עד דמעות!
המילים מתבלבלות לי מרוב התרגשות, אז אברך את המשתמש היקר הנ"ל שלא זכיתי להיעזר בו שיזכה לעלות ולהתעלות בתוי"ש וימלא השי"ת כל משאלות ליבו לטובה! -
מישהו יכול להסביר על מה המהומה ולמה החליט כבוד @dLive לעזוב לעולם האמת?
-
@chaimke4 אמר באשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive:
מישהו יכול להסביר על מה המהומה ולמה החליט כבוד @dLive לעזוב לעולם האמת?
למה כל אחד שהולך לעולם האמת - מחליט ללכת? כי מלאך בא ולוקח אותו.
למה כל מי שחוטא - חוטא? כי מגיע מלאך רע ומסית אותו.
כעת הגיע זמנו של ידידנו היקר וב"ה שהמלאך שהגיע היה מלאך טוב..
והשם יעזור לכולנו (חוץ מל @magicode כאמור ) במהרה. -
@למדן-וידען אל תפתח פה לשטן
-
אם נהיה שמחים כאן אז ח"ו נישאר כאן.
יש לי הוכחה לזה:
@dLive אמר בשיפור סינון טקסטים - ומניעת התמכרות:מי שחושב כך טועה לחלוטין. אין מושג של אינטרנט ללא פרצות כלל.
מה שברור שבנטפרי הפרצות קטנות יותר ומספרן נמוך. אבל הן עדיין קיימות.
אי אפשר להגיד שבנטפרי אפשר בעיקרון לגלוש חופשי כי זה נקי.
וזה רק מבחינת ה-בעיה של האינטרנט, של חשיפה לתכנים לא הולמים. שלא לדבר על בעיות כגון כפירה, התמכרות וריגושים גבוהים, שאותם אין אפשרות לחסום באופן הרמטי כלל.
לסיכום, מה שרציתי לומר הוא שאינטרנט, מסונן ככל שיהיה, הוא המקום האחרון שבו אדם יכול להרגיע את עצמו שאין ליצר הרע מה לחפש.וכעת הוא עזב.
מי שלא שואף לזה, עדיין פה.
לא לקחת ללב, נכתב כנקודה למחשבה בלבד. -
@למדן-וידען אם הזכרת את הפוסט ההוא, יוכל להבין מדברי @dLive שם לפני כן מה המניעים ["אבל בהרצאה ששמעתי לאחרונה מאחד הלוחמים החריפים נגד אינטרנט ומחשבים הוא הביא נקודה פשוטה מאד" למי שלא זוכר].
ואכן זהו שבחו. להיות בפנים, לעזור ולתמוך, כף המאזניים של "מורה היתר" מלאה עד תום, ובכ"ז -
לשמוע הרצאה, לקבל האמת ממי שאמרה, לדעת שהכל זה רק הוראות היתר להשתיק את המצפון, לקום, ולעשות מעשה.
כמו שכ@רחמים כבר אמר, יכול להיות שיש צדדים ללכת וצדדים להשאר, אבל עיקר השבח כאן זו בקשת האמת הפנימית ש@dLive זיהה אותה. את המעשה הזה כאו"א צריך ללמוד לעצמו להרבה תחומים בחיים בכלל והחיים התורניים בפרט - תקשיב לעצמך. תגביר את הווליום של האמת על פני הבאסים הרועשים של הצד השני. תחליט בסוף איזו החלטה שהיא, אבל לפחות אתה יודע שהקשבת.
@dLive היקר! תודה על האוזן הקשבת שלך לצרכינו פה עד היום, ותודה שבסוף לימדת אותנו גם כן להקשיב. לאמת הפנימית שלנו. מעשיך האחרונים מלמדים על הראשונים. ניפגש שם! -
@shraga תודה על עצם היוזמה, זה מאד חימם לי את הלב.
זה ממש מדגיש את העובדה שהפורום הזה הוא לא סתם לבילוי, אלא לבילוי יהודי, גמילות חסד.
ותודה גם על שאר המחמאות, אני בהחלט מתכון לשמור את האשכול הזה על המחשב שלי.@clickone ידע מקצועי שחלקתי?
אני עוד זוכר את השיחה הראשונה שלי אתך, בתור עוד לקוח של VPN, היא הייתה במשך עשרים דקות וכמעט לא הבנתי כלום, עד ששלחתי את טכנאי המחשבים שלי להתקשר אליך, והשיחה שלך אתו הייתה באורך של שעה...
את הידע המקצועי קיבלתי מכם, והוא היה עטוף בכ"כ הרבה ענווה...@magicode תודה. לך אני מרגיש קצת קטן בשביל לכתוב, ב"ה יש לי את הפריוולגיה לעשות את הצעד הזה.
לך לכאורה אין אותה (למרות שזה דבר שרב אמור לומר לך, לא משתמש אנונימי).
יש שיטות שאומרות שגשמיות של אדם אחר היא רוחניות בשבילי, אתה מתעסק ברוחניות של אחרים, לא בגשמיות, אז ברור שזו הרוחניות שלך.
אז מה שאפשר להתפלל עליו זה שכולם לא יצטרכו את הפתרונות המבריקים שלך ויהיו חופשיים, ועד אז שאתה עצמך תישאר נקי ללא פגע.@יהודי-פשוט אני לא מתכוון למחוק את שם המשתמש שלי, פשוט כי האופציה הזו כבר לא קיימת בפורום.
וגם כשהיא הייתה קיימת, הפוסטים היו נשארים תחת כיתוב כמו "אנונימי" או משהו דומה, לא זוכר בדיוק.
רק כשמשתמש נמחק ע"י ההנהלה כל הפוסטים נעלמים.
בכל אופן, אני משאיר את המשתמש שלי כמו שהוא עם אות סיסמא, ואני סומך על החברים פה שאם יראו אותי פה בשנה הקרובה יורידו לי משהו קטן על הראש...@האברך שום דבר לא למכירה, אני שומר אותם לשעות דיכאון...
@loters קשה לכתוב "איך עושים". זה לא מגיע ביום אחד.
אבל בקצרה, דברים כאלו צריכים פשוט לעשות. זה לא מגיע בתהליך שבסופו באורח פלא תהיה מנותק.
בכל אופן תקדיש זמן לשמוע את הרבנים שמסבירים את מגרעות האינטרנט, ודווקא את "הקיצוניים" שבהם.
(כולם יודעים שהרבנים שמדברים על הנושא, כמה חריף שידברו, לא מגיעים לעומק הרוע של היצר הרע. כשאתה יושב לשיחות אישיות עם אנשים, ועוד אחד מודה שהוא נפל, ועוד אחד, ועוד אחד, אתה פשוט מבין שזה לא המקום ליהודי להיות בו. אתה פשוט מתחיל לתהות האם כולם מסתירים את זה בלב...)
זה מטפטף ומשפיע עם הזמן.
ול@יהודי-פשוט כמו שכתבתי, האומץ נדרש יותר מהמאמץ לדעתי. צריך לזוז מחידלון לעשיה...@baruch תודה, ברוכים תהיו כולכם.
@מעמד תודה על המחמאות.
@נטפריס תודה גם לך על המחמאות. ד"ש מברוך, החבר הצעיר המשותף שלנו. הוא גם יצא מזה והיום הוא יושב ולומד קבוע.
@אורי תודה, המיילים שלך נתנו לי ידע בסיסי שכמעט ולא היה לי באותה תקופה (אפילו לא ידעתי אילו ספקי אינטרנט קיימים בשוק...)
ואוי לגרפיקות כאלו, ב"ה היום הן נראות אחרת לגמרי.@GolanArt תודה רבה, וכמו שאומרים אצלנו החסידים: "אני שומר לך מנה".
@ww199ww לא קנאי עד כדי כך. ב"ה מסודר לי בערך מה לעשות עם כל הזמן הפנוי... וזה לא ד' לוי.
זה פשוט שם של מכשיר מאחד התחביבים העיקריים שלי.
והציורים מתוקים אבל אני לא מתכון לקנות להם את כל זה, אם לזה הם התכוונו.@ליכט אגף ההסברה של נטפרי שייך למבוגרים ממני, @GolanArt ו @נטפריס .
@קלוגר תודה על המחמאות, אבל הלוואי והיה כ"כ קל לגרום לאדם לעזוב את האינטרנט.
אבל מכיון שאתה לא רוצה לקבל את זה, אכתוב את האמת, הזכות שמורה למישהו אחר.
וח"ו שאכעס עליך, כמו שכתבתי, אם אתה הולך לפי דרך רבותיך ואני לפי רבותיי, אני לגמרי מבין אותך. אי הבנה היא זו יוצרת מחלוקת.@מן-המודיעין מג'יקוד הוא אכן אחד הלוויים של הדור הזו, כשהוא בהחלט יכול לעמוד בהכרזה "מי לה' אליי".
@רחמים לא כולם עומדים ושמחים בניסיונות שלהם, למרות שעצבות היא לא דבר טוב.
@סופר אכן כך. דעתי בעניין כדעתך. משחק באש.
@למדן-וידען נעם לי גם, מאד. רשמתי את המספר, אבל אני לא חושב להשתמש סתם להכרות.
ואגב כך, לכל אלו שיש לי אתם קשר, אני לא מכחיש אותו, אבל אין רצון להעביר איתי את האינטרנט לחיים המעשיים.
יש לי קהילה וחברים שהתכוונתי לראות אותם יותר.@אוהב-ישראל תודה רבה. נחמד שאפילו מישהו שלא נעזר בי או חבר שלי נפרד ממני, תוך כדי ד"ת.
@שלום-על-ישראל אכן, זו הנקודה שאותה אימצתי והיא הגורמת.
תודה על המחמאות, הלוואי שאזכה להיות איש אמת כפי שאתה מציג אותי.ולסיום, יש מישהו שלא נפרד ממני בכלל על גבי הפורום, אלא רק באישי.
הוא האחראי הישיר והעקיף לכל המהומה, למרות שזה התחיל רק בבקשה שאערוך לו שמע של הרצאה כי היה שם הפיכת פאזה. (ואני לא הולך להסביר עכשיו מה זה, תרגעו... :))
התחלתי לשמוע הרצאות מאותו רב באופן קבוע, והוא זה שהשפיע עלי.
אז האחראי לשינוי הזה, הוא ר' אורי אטדגי הצנוע והנחבא אל הכלים, שהאמת שלו חזקה הרבה יותר משלי.
לו אני מכיר טובה גדולה, ומעריך אותו עד מאד. אורי, אכן תחסר לי.תודה לכולכם. להתראות בגאולה השלימה, כשנעמוד לקבל את משיח צדקנו, או לפני כן בביהמ"ד.
תזכו לרוב נחת, שפע ברכה והצלחה, פרנסה ברוח בדרכים כשרות לגמרי, מנוחת הנפש והגוף, והרבה תורה ויראת שמים.
מוקירכם, מכבדכם ואוהבכם, @dLive.