הוספת ספקים לנטפרי
-
אם איני טועה בהוט היה מסלול ספק לכל המהירויות בעשר שקל.
והעיקר הוא שנטפרי יהיה נגיש לכל אחד גם בלי קשר למחיר. -
@957 ברוך שובך..
קצת התגעגענו .. -
@בר-בי-רב אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
אם איני טועה בהוט היה מסלול ספק לכל המהירויות בעשר שקל.
מותנה ברכישת חבילה ללא הגבלה בסלולר
המחיר למשך 3 חודשים... -
@בר-בי-רב אני חושב שכדאי להוסיף ספקים כיוון שאפשר להוריד את 019 בעוד כמה שקלים למה שרק החילונים ירויחו
-
-
@957 אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
חבר'ה
מה המטרה ?
אם מדובר על מחיר ,
המחיר שיש כיום הוא מינימלי ואני לא חושב שיש מחיר זול יותר גם בקווים ללא סינון (יש פעלולים שהחברות נוקטות בכדי להטעות לחודש חודשיים הראשונים , בתכלס במחיר זהה או יקר יותר ממה שאתם משלמים כיום)אם המטרה היא הוספת ספקים כשלעצמה ,
במידה ומדובר בספקים גדולים ומרכזיים בשוק , כמו בזק בינלאומי וכדו' יתכן שיש בכך מטרה ובשורה (לא בטוח),
הספקים הקטנים אין להם הרבה מה לתרום לשוק,
אז שימו לב תרכזו ותתרכזו להיכן אתם חותריםאני לא מכיר את השוק ואת ההתנהלות של הספקים והחברות.
אבל ככמה שיותר חברות יעבדו אם נטפרי זה יתן לגיטמציה יותר חזקה לנטפרי,
זה ייתן אופציה לציבור לבחור בחברות סלולאר נוספות ולא רק דרך ספק מסויים.
גם שירות לקוחות יותר טוב.
ולפעמים יש כאלו שהם כבר מחוברים דרך ספק או חברה מסויימת וברגע שיהיה להם נטפרי יהיה להם יותר קל לעבור. -
@בר-בי-רב
אינטרנט בינת: info@binat.net.il
אינטרספייס: https://ng.interspace.net/submitticket.php?step=2&deptid=2 -
@957 כמדומה שהיה זמן שהיה אפשר להתחבר דרך האתר לשנה במחיר זה.
כמו כן הרי יש מסתמא מאות אלפי בעלי תשתית בזק [נח להם להשאר בזה בגלל התמיכה או מכל סיבה שתהיה]. להם יש ספק כבר בעשר שקל כפי שהתעדכנתי בפעם האחרונה, אז חבל למנויי נטפרי. -
@בר-בי-רב
ספקים שעובדים עם בזק זה בסדר .
דיברתי לגבי ספקים קטנים אחרים שהועלו פה.
לגבי המחיר אל תשכח שאתה מקבל את זה רק ביחד עם תשתית בבזק כך שבמחיר לא תרוויח .
לגבי להשאר בבזק זה אכן יתכן מעלה שיש לקוחות שקשה להם רגשית לעבור חברה אז תשים לב להתמקד במה שאתה עושה בכדי שתגיע לתוצאות.קח לדוגמא את "בינת" אף אחד פה לא לקוח שלהם (מדובר בספק עסקי בעיקר למשרדי ממשלה וחברות גדולות). לשלוח אליהם מכתב זה לטחון מים.
לגבי הספקים הגדולים ספק לי אם מכתב כזה יגיע למקבלי ההחלטות ואם ישפיע עליהם.
בנוסף אגלה לך שהם שמעו על המוצר נטפרי ובשלב זה , זה לא יצא לפועל -
@957 השאלה אם הכלל "אם לא יועיל, לא יזיק" מתאים כאן, או שזה יכול להזיק?
-
אני שמח שאנשים מתייחסים אבל אני עדיין משוכנע שזה יכול להועיל.
אם נניח שהצלחה היא סיכויים של כשתי אחוז, אז יש סיכוי שספק אחד יצטרף. ואם הסיכויים הם חמש אחוז יש סיכוי ששני ספקים יצטרפו.
בכל דבר שראית וידעת זה עדיין לא גורם לך לשנות את החיים כמו אם יסבירו לך ויתייחסו אליך.
יש תורמים צדיקים מאוד שיכלו לתרום ולא תרמו עד שבאו והסבירו להם, ויש אנשי מקצוע נכבדים שידעו ולא נכנסו לעסקים עד שדברו איתם. וכך זה בהכל. אם בכל זאת יש לדעתך נזק מסויים אם יצטרף עוד ספק תודיע לי. -
@בר-בי-רב
לא דיברתי על נזק.
אתה כותב יתווסף ספק או שניים למי כוונתך ?
מה שאני אומר זה תמקד מטרה ואז תוכל לפעול בדרכים המתאימים.
יש דרכים מקובלות ליצירת קשרים עסקיים בין חברות, הדרכים האלו לכאורה ננקטות.
החברות לפחות בחלקם מכירים את המוצר ואפילו את הפוטנציאל שבו, אלא שישנם מניעים אחרים.
כוונתך היא אכן ראויה , אך לא נעים לי , אני לא מאמין שממכתב שנשלח בפקס על ידי משתמש נטפרי חברת פרטנר (לדוגמא) תחליט להוסיף מוצר נטפרי לסל השירותים שלהם.
יתכן שאני טועה , אך זו דעתי . -
@957
אבל מה לעשות שלאדם הפשוט אין דרך אחרת..
ולכל ארגון יש פניות הציבור.
ויש מושג שנקרא להיות קשוב לרחשי הציבור.
אז אפשר להתיייאש, ואפשר לנסות.ואגב אולי גילוי נאות?
-
-
כוונתך היא אכן ראויה , אך לא נעים לי , אני לא מאמין שממכתב שנשלח בפקס על ידי משתמש נטפרי חברת פרטנר (לדוגמא) תחליט להוסיף מוצר נטפרי לסל השירותים שלהם.
יתכן שאני טועה , אך זו דעתי .זהו שלא. וזה מה שכתבתי למעלה.
להפתעתי, מנהל של אחת מהחברות האלו שקיבל פקס, (הוא מכיר את המוצר אבל לא הבשיל מזה כלום) -- כן עשה לו משהו כשהוא קיבל פקס ממשתמש רגיל ואנונימי.
הם פתאום אומרים לעצמם, רגע, אולי באמת כדאי...וזה כמובן בלי להיכנס לעניין האם צריך להוסיף ספקים או לא, ואיזה ספקים....... (לא כותב כאן מהי דעתי האישית בעניין זה....)
-
@clickone
תכלס את כולם מעניין.... כמה יתווסף בקופה של החברה
פקס - זה סיבה להרים גבה.
אבל אם אתה מגיע עם מספרים מה שנקרא 'מועדון לקוחות' עם פניה שאתה מבקש פגישה מסודרת, האם יש סיבה שספק לא יקח את זה?
אני מציע לפנות ישירות אל הספקים שמציעים מחירים זולים כי זה הסיבה האמיתית שאנשים רוצים לעבור (וכיום יש ויש הרבה שממתינים לכל הוזלה שהיא) ולא המהירות והשירות והניתוקים וכל הבבלאות שהספקים מספרים. -
@האברך אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
@הגוף-והנפש אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
ואגב אולי גילוי נאות?
???
? -
@957 אני לא חושב שזה נכון להוריד את המוטיבציה של @בר-בי-רב עם טיעונים כאלו ואחרים.
לדעתי כל דבר משפיע יכול להיות פחות יכול להיות יותר.
אבל מה שיותר חשוב שאם עשינו השתדלות גם אם זה לא בכיוון הנכון זה עדיין השתדלות שנחשבת ואחרי זה הכיוון הנכון יכול להיות קל יותר.
בכל מקרה אני אישית חושב שאם יהיה פניה מהרבה אנשים בודדים לספקים. אפילו לשלוח להם מייל או משהו יש מצב שזה יעשה משהו.
לא שאני חושב שזה מאוד נצרך. כי אפשר כבר לגלוש עם נטפרי. אבל כמובן שכל ספק יתן לנטפרי עוד כח מוראלי לפחות. -
@magicode גם אני לא מבין מה העניין, וכמו שכתב @957
חבר'ה
מה המטרה ?
אם מדובר על מחיר ,
המחיר שיש כיום הוא מינימלי ואני לא חושב שיש מחיר זול יותר גם בקווים ללא סינון (יש פעלולים שהחברות נוקטות בכדי להטעות לחודש חודשיים הראשונים , בתכלס במחיר זהה או יקר יותר ממה שאתם משלמים כיום)
אם המטרה היא הוספת ספקים כשלעצמה , במידה ומדובר בספקים גדולים ומרכזיים בשוק , כמו בזק בינלאומי וכדו' יתכן שיש בכך מטרה ובשורה (לא בטוח), הספקים הקטנים אין להם הרבה מה לתרום לשוק, אז שימו לב תרכזו ותתרכזו להיכן אתם חותריםואני גם חושב שעל זה נאמר "מרבה ספקים מרבה דאגה",
ושוב פעם, כל האמור על ספקים קיקיוניים,
אך אין ספק שאם ספק בסדר גודל של בזק בינלאומי תיכנס לשוק זה בהחלט יהיה בשורה של ממש... -
@shraga אמר בהוספת ספקים לנטפרי:
ואני גם חושב שעל זה נאמר "מרבה ספקים מרבה דאגה",
ושוב פעם, כל האמור על ספקים קיקיוניים,הרי גם אם ספק כלשהוא ירצה להצטרף למיזם, נטפרי לא מחויבים לתת לו א"ז, ועדיין יוכלו להתנהג כפי ראות עיניהם, באם יחשבו כמוך שזה מרבה דאגה.
ולכן לכאו' אין זה סיבה להימנע מלפנות לספקים.