סיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!
-
@אורי-אטדגי אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
יישר כח על המיזם החשוב
שיהיה המון בהצלחה ב-גיוס, ובביצוע....
ובמיוחד נחמד לראות את @GolanArt ממשיך להעלות רעיונות פה בפורום...זה לא רעיון שלי, אני לא עשיתי כלום בנידון!!!
הרעיון של @magicode , ויש כמה צדיקים שעוזרים בלי להרעיש,
אני מרעיש בלי לעזור... -
האם אחת המטרות היא לייבא ערכים תקינים ו/או לא תקינים ולתקנם?
האם ערכים תקינים מגיעים כקישור (שאני עם חסימה לא יכולה להכנס אליהם) או שהמטרה לייבא את כולם בסופו של דבר ולהגיע למצב שכולם יאוחסנו גם במכלול כערכים של מכלול? -
בימים הבאים בעז"ה, אעדכן אתכם לגבי התוסף ואשתדל להכין מדריך פשוט ומובן.
-
@GolanArt יש"כ.
תודה -
@דרור
אחת המטרות, ואף מהמרכזיות, היא לייבא את על הערכים הסבירים (לא על כוכב יוטיוב צרפתי או זמר פופ אמריקאי) שיאוחסנו במכלול כערכים רגילים לכל דבר. הם לא יהיו "ערכים של המכלול", משום שמקורם הוא מוויקיפדיה, אך המשמעות היחידה שתהיה לדבר היא שבסוף הערך או בהיסטוריה שלו יופיע קרדיט אם קישור לוויקיפדיה. חוץ מזה, המנהג בערך זה יהיה שווה לכל ערך אחר שבמכלול; עריכתו, עיצובו או כל ביצוע אחר - יתבצעו על ידי המכלולאים ללא כל זיקה ישירה מוויקיפדיה. -
@מוסיף-והולך תודה.
בכל מקרה חשוב לשים לב לנקודה שאי אפשר להרשם כעורכים לאתר, נטפרי חוסם את הבקרה נגד רובוטים (יש שם תמונה אולי? צריך להעתיק ממנה טקסט? זו השערה שבנויה על בסיס עקרונות נפוצים) -
@דרור דווקא נרשמתי בהצלחה. אולי יש אצלך הגדרת חסימה פרטית כמו קהילה וכדו'?
-
@דרור אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@מוסיף-והולך תודה.
בכל מקרה חשוב לשים לב לנקודה שאי אפשר להרשם כעורכים לאתר, נטפרי חוסם את הבקרה נגד רובוטים (יש שם תמונה אולי? צריך להעתיק ממנה טקסט? זו השערה שבנויה על בסיס עקרונות נפוצים)הבעיה בחסימה שאצלך!
-
אז איאלץ לחכות למחשב פרוץ יותר...
חבל... -
@עברי-אנכי אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@מוסיף-והולך תודה.
בכל מקרה חשוב לשים לב לנקודה שאי אפשר להרשם כעורכים לאתר, נטפרי חוסם את הבקרה נגד רובוטים (יש שם תמונה אולי? צריך להעתיק ממנה טקסט? זו השערה שבנויה על בסיס עקרונות נפוצים)הבעיה בחסימה שאצלך!
זה קצת מוזר, זה לא מוציא מהאתר, וסה"כ יש שם קפאצ'ה עם V.
-
@WWW אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@עברי-אנכי אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@מוסיף-והולך תודה.
זה קצת מוזר, זה לא מוציא מהאתר, וסה"כ יש שם קפאצ'ה עם V.
אם אני מנסה להרשם יש לי מלבן של נטפרי ומתחתיו מלבן לבן.
אין לי אפשרות לסמן או לכתוב כלום, וממילא אין לי אפשרות להרשם... -
@WWW @דרור
לכן היה נראה לי שמה שכתב @שלום-על-ישראל , הוא הענין - בחסימה שאצל @דרור , כי כולנו הצלחנו, ורק הוא לא. -
@דרור תלחצו על הסמל של נטפרי פעמיים (דאבל קליק), יפתח לכם דף חדש עם הודעת חסימה
-
@shraga אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@דרור תלחצו על הסמל של נטפרי פעמיים (דאבל קליק), יפתח לכם דף חדש עם הודעת חסימה
עבד, תודה רבה!
-
אני מיידע כי אני עובד על שדרוגים בתוסף, בהתאם לקוים שהצעתי למעלה. אם עוד מישהו עובד כדאי לתאם
-
יש פיתרון ליבוא ערכים מויקיפדיה שמאוקסים ע"י נטפרי?
לדוגמא הערך הזה -
@יוליוס
עברתי על הערך, גם עם סקריפט למילים חשודות שיש לנו, ולא מצאתי בו איזה פגם מהותי. איני יודע מדוע הוא מאוקסס. אבל בוא ונתחיל: דרך העתקת קוד מקור - עובד? אם לא, דרך דף הייבוא שלנו - עובד? -
פוסט זה נמחק! -
מוסיף,דף הייבו פתוח רק לבעלי הרשאת מייבא. כדי לקבל הרשאה כזו יש לייבא ראשית כמה עשרות ערכים בהעתקת קוד מקור, ולוודא שהעורך ייבא אותם כהוגן ובאספקלריה תורנית איכותית.
-
@davidnead
כמובן. השאלות הן האם בהעתקת קוד מקור גם כן לא ניתן לייבא את הערך, וכן לבעל הרשאות, האם יש תקלה דרך במייבא.