סיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!
-
@עברי-אנכי אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@דרור אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@מוסיף-והולך תודה.
בכל מקרה חשוב לשים לב לנקודה שאי אפשר להרשם כעורכים לאתר, נטפרי חוסם את הבקרה נגד רובוטים (יש שם תמונה אולי? צריך להעתיק ממנה טקסט? זו השערה שבנויה על בסיס עקרונות נפוצים)הבעיה בחסימה שאצלך!
זה קצת מוזר, זה לא מוציא מהאתר, וסה"כ יש שם קפאצ'ה עם V.
-
@WWW אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@דרור אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@מוסיף-והולך תודה.
בכל מקרה חשוב לשים לב לנקודה שאי אפשר להרשם כעורכים לאתר, נטפרי חוסם את הבקרה נגד רובוטים (יש שם תמונה אולי? צריך להעתיק ממנה טקסט? זו השערה שבנויה על בסיס עקרונות נפוצים)הבעיה בחסימה שאצלך!
זה קצת מוזר, זה לא מוציא מהאתר, וסה"כ יש שם קפאצ'ה עם V.
אם אני מנסה להרשם יש לי מלבן של נטפרי ומתחתיו מלבן לבן.
אין לי אפשרות לסמן או לכתוב כלום, וממילא אין לי אפשרות להרשם... -
@WWW @דרור
לכן היה נראה לי שמה שכתב @שלום-על-ישראל , הוא הענין - בחסימה שאצל @דרור , כי כולנו הצלחנו, ורק הוא לא. -
@דרור תלחצו על הסמל של נטפרי פעמיים (דאבל קליק), יפתח לכם דף חדש עם הודעת חסימה
-
@shraga אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@דרור תלחצו על הסמל של נטפרי פעמיים (דאבל קליק), יפתח לכם דף חדש עם הודעת חסימה
עבד, תודה רבה!
-
אני מיידע כי אני עובד על שדרוגים בתוסף, בהתאם לקוים שהצעתי למעלה. אם עוד מישהו עובד כדאי לתאם
-
יש פיתרון ליבוא ערכים מויקיפדיה שמאוקסים ע"י נטפרי?
לדוגמא הערך הזה -
@יוליוס
עברתי על הערך, גם עם סקריפט למילים חשודות שיש לנו, ולא מצאתי בו איזה פגם מהותי. איני יודע מדוע הוא מאוקסס. אבל בוא ונתחיל: דרך העתקת קוד מקור - עובד? אם לא, דרך דף הייבוא שלנו - עובד? -
פוסט זה נמחק! -
מוסיף,דף הייבו פתוח רק לבעלי הרשאת מייבא. כדי לקבל הרשאה כזו יש לייבא ראשית כמה עשרות ערכים בהעתקת קוד מקור, ולוודא שהעורך ייבא אותם כהוגן ובאספקלריה תורנית איכותית.
-
@davidnead
כמובן. השאלות הן האם בהעתקת קוד מקור גם כן לא ניתן לייבא את הערך, וכן לבעל הרשאות, האם יש תקלה דרך במייבא. -
דבר ראשון תודה רבה לכם שזכיתי להצטרף לסיירת ולזכות לסגור את ויקיפדיה
ביחד נגיע לזה כמה שיותר מהר!!!
ורציתי רק לשאול מה קרה שהפורום הזה נפתח לכל הניקים בפורום ולא רק לניקי ניקיפדיה כפי ש@GolanArt אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
הפורום הזה פתוח לקריאה לכולם. ופתוח לכתיבה רק לחברי הסיירת החשובה.
חוץ מזה אשמח לדעת איפה אני יודע על כל הפרטים הטכניים איך לעדכן מידע ומה צריך לעשות.
תודה רבה. -
@גרפיקאי123 אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
ורציתי רק לשאול מה קרה שהפורום הזה נפתח לכל הניקים בפורום ולא רק לניקי ניקיפדיה כפי ש@GolanArt אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
טעות. הפורום פתוח לכתיבה רק לחברי הסיירת, כפי שכתב העומד בראשה, @GolanArt . אין אף א' מהכותבים כאן בפורום שאינו חבר בסיירת - רק לא כולנו בחרנו לשים ליד שם הניק את הסמל הוורוד המורה על חברות בסיירת.
לגבי תכנית העבודה - אם תרצה כיום תוכל כבר להירשם ב'המכלול' ולהתחיל דרך ההוראות שתקבל שם, או להמתין שיגמרו לפתח את הכלי שדובר עליו לעיל.
-
@גרפיקאי123 אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
טעות. הפורום פתוח לכתיבה רק לחברי הסיירת, כפי שכתב העומד בראשה, @GolanArt . אין אף א' מהכותבים כאן בפורום שאינו חבר בסיירת - רק לא כולנו בחרנו לשים ליד שם הניק את הסמל הוורוד המורה על חברות בסיירת.
לגבי תכנית העבודה - אם תרצה כיום תוכל כבר להירשם ב'המכלול' ולהתחיל דרך ההוראות שתקבל שם, או להמתין שיגמרו לפתח את הכלי שדובר עליו לעיל.
אתה אומר בעצם שהופעת התגית "נקיפדיה" מותנית בהגדרה אישית של כל אחד?
-
@GolanArt
כן ממש כך! -
@GolanArt הוא צודק כי עליך לא רואים את התגית.......
בהגדרות יש אופציה לבחור...... -
מי מתנדב להעלות לכאן מדריך עם צילמי מסך?
-
@GolanArt התכוונת לזה?
או למדריך על כל הנושא?
אם זה למשהו אחר, וזה חומר קיים שרק צריך עריכה, תשלח לי במייל ואני אשתדל.
-
-
@זהיר אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@GolanArt התכוונת לזה?
כן, תודה רבה!