די להחרים את הסמרטפונים??
-
אני מבינה שהכותב כתב את הדברים בצורה כזו בשביל להוכיח כמה הסמרטפונים כן נוראיים כי אחרת.... זה עצוב וקורע לב לראות לאן נשמה יהודית הידרדרה,
ורחמי על האישה המסכנה שבעלה חושב שהיא רוצה ממנו כסף ולא מבין שהיא רוצה ממנו בסה"כ בעל!!!! -
@שואף אמר בדי להחרים את הסמרטפונים!!:
באמת לא בסדר ששולחים לי תגובות באמצע התפילה. הם צריכים להבין שמה ב"נייעס ירושלים" שזה מוציא אותי מהריכוז וגורם לי להוציא את המכשיר תחת הטלית כדי לראות מה הם כתבו. אני גם צריך להגיב מיד,
אני מחובר לקבוצה של העבודה, שולחים לי שמה הודעות ועידכונים חשובים מאוד.
אז נכון שיש לי גם עוד שתי קבוצות שלא ממש קשורות לעבודה, אבל אי אפשר לעבוד כל הזמן, צריך גם קצת להרפות, ואין שום דבר רע בכמה בדיחות ונייעס
עכשיו שאני חושב על זה, בקבוצה של העבודה לא יזיק קצת צניעות בכתיבה בין העובדים והעובדות, מעניין שכשכותבים בווצאפ הכתיבה יותר זורמת.
אשתי מאוד רצתה שנצא קצת לדבר בשקט, ועד שמצאתי זמן לצאת איתה והתחלנו לדבר, פתאום הגיעה התראה מהבנק על שק שחזר והרס לי את המצב רוח
איך התגעגעתי לימים האלה שאני הייתי מחליט מתי להתעסק עם כל הדברים המעצבנים וזה לא היה משתלט עלי ככה בלי הזמנה
מאוד מפריע לה שגם אחרי שאני שוכב לישון, הטלפון רוטט ואני מסתכל במיילים ובווצאפ וגם מגיב
מבחינתה היא היתה מעדיפה שאעבוד בעבודה בלי סמרטפון, ושאביא פחות כסף
מה אגיד לכם, גם הילדים שלי לא הייתי רוצה שיהיה להם סמרטפון, בכל זאת אפשר להיכשל, האמת יש לי עוד קבוצה בווצאפ, לא כתבתי על זה קודם כי אני כמעט לא נכנס שמה, לא משנה איך קוראים לקבוצה אבל לא הכל שמה גלאט.. אני לא אומר... כשיש דברים ממש מעניינים אני מסתכל,
יש מספיק רבנים שכן מחזיקים סמרטפונים ואני סומך עליהם שהם התירו.
לא צריך להחמיר בכל דבר. אני סומך על המקילים וזהו.
כל זה ציטוטים של משתמש סמארטפון, שמעיד על עצמו. לא דברים שהרבנים אמרו
לא פלא שהרבנים אסרו -
@מעמד הוצאת את כל העוקץ...
-
-
-
@אלי-TZA אני רק רוצה להבין
מה הייתה המטרה בסיפור זה ? -
@מעמד אמר בדי להחרים את הסמרטפונים!!:
@אלי-TZA אני רק רוצה להבין
מה הייתה המטרה בסיפור זה ?הרי אתה ועוד הרבה אחרים שקראו את המאמר, הבינו עד כמה הסמארטפון גרוע, נכון?
נו... זה בדיוק היתה המטרה של @שואף . -
@גדול-קטן סליחה,
אני בהתחלה לא הבנתי כך, (ולכן הבאתי את כל הציטוטים) -אבל אם זה הייתה המטרה שלו- אז אני מצדיע לו -
@מעמד אמר בדי להחרים את הסמרטפונים!!:
@גדול-קטן סליחה,
אני בהתחלה לא הבנתי כך, -אם זה הייתה המטרה שלו- אז אני מצדיע לובהחלט זאת המטרה שלו, ואתה יכול לראות זאת מכמות הלייקים שהוא קיבל, וגם מהעובדה הפשוטה שהמאמר עדיין כאן.
אבל למעשה התגובה שלך היא הכי מחמיאה ל @שואף , כי רואים עד כמה הוא הצליח להמאיס את הסמרטפונים עליך ועל עוד הרבה.
אכן אשריו ואשרי חלקו... -
@שואף
כל מילה פנינה!
המשך בעבודת הקודש!
ובמאמר המוסגר אפשר להוסיף שכשרואים את בעלי הסמארטפון שאין להם מנוחת הנפש ולו לרגע אחד זה כבר מוציא את החשק להחזיק דבר כזה, וגם אם הרבנים היו מתירים,
הצלחה רבה בכל הענינים! -
@גדול-קטן אמר בדי להחרים את הסמרטפונים!!:
אבל למעשה התגובה שלך היא הכי מחמיאה ל @שואף , כי רואים עד כמה הוא הצליח להמאיס את הסמרטפונים עליך ועל עוד הרבה.
תודה, כבר חשבתי לאור דבריך הקודמים למחוק את התגובה
@שואף קבל את התנצלותי שלא הבנתי אותך !
-
@שואף אמנם פורום נטפרי היא במה מאוד מכובדת, אבל לדעתי זה פשוט בזבוז להשאיר את זה רק כאן.
זה מאמר שצריך להיות מופץ באלפי עותקים. -
@שואף אמנם פורום נטפרי היא במה מאוד מכובדת, אבל לדעתי זה פשוט בזבוז להשאיר את זה רק כאן.
זה מאמר שצריך להיות מופץ באלפי עותקים.גם אני מצטרף!
-
את האמת לקח לי זמן לקלוט מה הסיפור...
@שואף יש לך את זה! -
-
פוסט זה נמחק! -
@Glantz אמר בדי להחרים את הסמרטפונים!!:
@שואף אני מרחם עליך נשמה טהורה... השתבשת לגמרי. תנחומיי לאשתך.
-
@חיבור צודק... לא קלטתי... זה כל כך הרגיז אותי כך שלא התעמקתי כ"כ בפרופיל שלו. תודה...
-
זה מאמר שצריך להיות מופץ באלפי עותקים.אכן כן, @שואף יאלה..... הפצה באלפי עותקים.....
כישרון מדהים!!! -
פוסט זה נמחק!