המעלות של נטפרי
-
@מעלה-ומוריד אמר בהמעלות של נטפרי:
מי הסינון הכי חזק?
פוק חזי מאן גברא רבא דקא מסהיד עליה:
"זה לא חכמה לקחת את הקהל הכי שמרני ולתת רק לו פיתרון'' (א.ש. מנהל הסינון הנ"ל בראיון היום ל"קול חי")
בעל כרחו עונה אמן...
בלי ששאלו אותו, קפץ לו הנטפרי...
זוהי בדיוק הפואנטה, הם לא רואים את זה בתור ענין דתי, בתחום של איסור והיתר!יש לך הקלטה?
-
@מ.-פינחסי
אני מאמין שאפשר בקלות להשיגה, אני שמעתי את הראיון ב'סקופים'
זה היה ממש לקראת סוף הראיון. -
@מעלה-ומוריד הציטוט זה רק מה שהדגשת. כן?
-
רק הנטוי
-
@מעלה-ומוריד מה יש לפרט כמו ששומעים בהקלטות שמה
נאמר לי
בנטפרי יש קנס יציאה 100 ש"ח
בנטפרי אין יוטיוב
בנטפרי לא מסננים תוך האתרים
וכו' וכו' -
@Chocolate אמר בהמעלות של נטפרי:
בנטפרי יש קנס יציאה 100 ש"ח
תוכנת וויפרי היא חינמית, והסרתה עולה 100 ש"ח.
אצלם, השימוש בתוכנה עולה כל חודש 10 ש"ח, וההסרה חינמית.... -
מעניין לעניין:
@יוניבני אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@GolanArt בעבר העלת וידאו על סינון התמונות,
אני חושב שמאד ידגים, סרט תדמית (אולי יש אותו בשביל תורמים?), שמראה מה קורה מאוחרי הקלעים,
איך הבודק היהודי רואה את זה, אפילו איך דף התמונות שנבדקות אצל הגוי איך נראה.מדיה יותר משכנע, אפילו כשהדברים ברורים.
אני הולך כבר עם תסריט כזה בראש
@GolanArt האם יש סיכוי לכזה סרטון?
-
-
מההקלטה אפשר לפרש שהוא לא מדבר על נט פרי
אלא על חברת סינון אחרת שנראה שדוגלים באפשרות "חסום כפי יכולתך" ואם צריך לפתוח חכה לנציג
אבל שמתי לב למה שהוא אמר
שיש הבדל בין רמת סינון לאברך שרוצה להדפיס כרטיס טיסה ובין סוכן נסיעות שצריך לדעת מה קורה בעולם
אולי לסוכני נסיעות יש שולחן ערוך אחר
או שהותר לצורכי פרנסה (של החברה) -
אני חושב שקצת נסחפו פה...
גם אם מישהו הוציא עלינו שם רע, זה לא מוציא אותו מכלל עמיתך, שמותר להגיד עליו לשון הרע.
ובפרט באווירת הימים הנוכחיים.בסך הכל, החברות המתחרות מצילות המוני יהודים מאיסורים.
לא מושלם, אבל אם הם היו בלי חסימה, וודאי שהיו נכשלים הרבה יותר.
בס"ה כוונתם גם להתפרנס, וגם להציל יהודים.וטיפשות, אינה עבירה, למרות שיכולה להביא לעבירות חמורות,
במה דברים אמורים?
שגם אם המערכות החברות אחרות פחות (והרבה) משוכללות מהסינון דילן,
הם לא נכנסים לגדר של "משנאיך ה'" (כמו שמישהו אמר באחד האשכולות המקבילים...)
ואין מצווה להשמיץ אותם, ולבזות אותם.וודאי שההוצאות שם רע שלהם אסורות ופסולות,
אבל כאמור, אין בכך להתיר לשון הרע.מה כן,
מטרת האשכול הזה, לכמת את המעלות של נטפרי על המתחרים, לטובת מסבירנים פונטיציאליים.
ואת זה ביקש פותח האשכול.
להסביר שהאחרים פחות טובים (כידוע) לא מסביר למה אנחנו יותר טובים.ולכן, דעתי, שצריך לפתוח בוויקי, דף שבו יסוכמו כל המעלות והחסרונות,
של שלושת הסינונים שיועדו למחננו - נתיב, אתרוג, ונטפרי (ואולי נט צח, אם נקרא).יהיה כתוב שם שבאתרוג ונתיב אין סינון אנושי של תמונות,
ולכן אתרים עם פונטיציאל שלילי נחסמים, מה שא"כ בנטפרי.מאידך, חנות התוספים, דרופ בוקס, מגה ועוד, חסומים טוטאלית בנטפרי.
יוטיוב, חסום טוטאלית בסינונים הנ"ל, מה שא"כ בנטפרי, וכו'.
וכך, עם שפיטה אובייקטיבית שוודאי שתצא לטובת הסינון דנן, יהיה חומר למסבירנים מטעם עצמם.
כל מי שירצה לשכנע את קרובי משפחתו, ישלח אותם לשם.
וגם, כך יהיה אפשר להתאים, למשל: מי שחייב בעבודתו את דרופ בוקס, ידע שלצערו, הוא לא יוכל להצטרף.למעשה יש היום "מה טוב לי בנטפרי" ו"מה לא טוב לי בנטפרי",
אבל הרעיון שתהיה השוואה של כל הפונקציות עם כל הסינונים. -
@מענטש-אמיתי
יש כבר דבר דומה
http://atchalta.org/he/compare-internet-providers/ -
מה זה?
-
@חיבור
@GolanArt אמר להם להוסיף א"ז, ראה כאן: http://forum.netfree.link/post/24229.
בהמשך שם, הוא מסביר מה זה. -
@מענטש-אמיתי אמר בהמעלות של נטפרי:
יהיה כתוב שם שבאתרוג ונתיב אין סינון אנושי של תמונות
לפי פרסומות ברחובות בני ברק, נכון להשבת, תחת הכותרת 'מבצע אלול'
לאתרוג יש בלעדיות על הסינונים אחרים! יש להם בדיקת תמונות בעין אנושית! (משולבת רובוט). -
@מעלה-ומוריד וגם יש להם "הסינון תמונות הכי טוב" ו"מספר האתרים המסוננים" הכי גדול !
-
@מעמד אני לצערי כותב לך מאתרוג (אין נטפרי על הוט - נושא נפרד)
בלה בלה בלה
אין סינון תמונות בכלל ואני בכלל לא מבין איך הם מעיזים ככה לשקר -
למה אתה לא משתמש בVPN?
-
@יעקב-ישראל אמר בהמעלות של נטפרי:
@מעמד אני לצערי כותב לך מאתרוג (אין נטפרי על הוט - נושא נפרד)
בלה בלה בלה
אין סינון תמונות בכלל ואני בכלל לא מבין איך הם מעיזים ככה לשקראיזה אתרוג יש לך?
-
אם מישהו היה מפרסם תמונות לא צנועות ברשות הרבים היה מותר לדבר עליו לא יפה, נכון? וכן אם הוא מפרסם חומר שאסור בקריאה, וכנ"ל אם לא הוא מפרסם אבל הוא נותן במה לכך, ולא חוסם את הניתן לחסום.
כשיש סינונים, שהפרוץ אצלם הוא גדול מאוד. ומאידך מתהדרים בכל מיני פרסומים כאילו הם זכים ונקיים.
אז זה הרבה יותר גרוע מאחד שמפרסם באופן עראי משהו לא טוב, זה ממש חדירה לתוך המחנה פנימה, שמפילה את כל החומות, וחושפת אנשים תמימים באמת לכל זוהמת העולם, וסופו מי ישורנו.לדעתי החפץ חיים אם היה שומע שכך מדברים בעקבות ספרו על שמירת הלשון, היה לכמה שניות כמעט תוהה על הראשונות,
צריך לדעת שלשון הרע זה כשאסור לדבר, וכשמותר לדבר אז מצווה לדבר וחייבים לדבר, ואם לא מדברים אז משאירים את כולם ליפול כמו דומינו. -
@שמשון אמר בהמעלות של נטפרי:
אם מישהו היה מפרסם תמונות לא צנועות ברשות הרבים היה מותר לדבר עליו לא יפה, נכון?
מי אמר?