מגינים על המגן שלנו
-
למה כולם תורמים באנונימי? זה בושה לתרום בשביל זה?
לא ראיתי מעודי קמפיין התרמה אנונימית ברשת.
פה ושם יש תורם כזה, אבל כל כך הרבה...הרבה יותר מכובד לראות שמות אנושיים.
@GolanArt אולי תחביא את הלחצן הישאר אנונימי במיקום שלא יראה כהצעה מועדפת... -
@אורי אמר במגינים על המגן שלנו:
הדף של הקמפיין לא מספיק ברור על מה מדובר.
כמה מילים נצרך להסביר שיש כאן משפט עוול כנגד נטפרי.
ליתר פרטים אנשים יכולים לעבור לפורמים כמו שעשיתם כפתורים זה.טופל
הוסיפו הסבר ברור ולעניין.
-
@מלא אמר במגינים על המגן שלנו:
למה כולם תורמים באנונימי? זה בושה לתרום בשביל זה?
לא ראיתי מעודי קמפיין התרמה אנונימית ברשת.
פה ושם יש תורם כזה, אבל כל כך הרבה...הרבה יותר מכובד לראות שמות אנושיים.
@GolanArt אולי תחביא את הלחצן הישאר אנונימי במיקום שלא יראה כהצעה מועדפת...זה לדעתי פאשלה במערכת. אני תרמתי ולא התכוונתי להישאר אנונימי אבל בגלל שלא מילאתי בהתחלה את השם שלי המערכת זיהתה את זה כאנונימי
באמת חייבים לסדר את זה. זה חסר טעם
(וגם לסדר שבהצעות של הסכומים, הסכומים הגבוהים יופיעו בהתחלה) -
למה ירד הפירסום
ולמה לא מפרסמים בחיפוש גוגל -
@מחצלת-של-קנים אמר במגינים על המגן שלנו:
זה לדעתי פאשלה במערכת. אני תרמתי ולא התכוונתי להישאר אנונימי אבל בגלל שלא מילאתי בהתחלה את השם שלי המערכת זיהתה את זה כאנונימי
באמת חייבים לסדר את זה. זה חסר טעם
(וגם לסדר שבהצעות של הסכומים, הסכומים הגבוהים יופיעו בהתחלה) -
@מחצלת-של-קנים אמר במגינים על המגן שלנו:
זה לדעתי פאשלה במערכת. אני תרמתי ולא התכוונתי להישאר אנונימי אבל בגלל שלא מילאתי בהתחלה את השם שלי המערכת זיהתה את זה כאנונימי
באמת חייבים לסדר את זה. זה חסר טעםלכאו' מה שצריך לעשות, זה שיכניסו את השם (או יגדירו כאנונימי) אחרי התרומה, דהיינו כשמופנים חזרה לאתר ומקבלים את התודה, יופיע השאלה מה שם התורם, והאם ניתן לפרסום.
-
@ליכט אמר במגינים על המגן שלנו:
לכאו' מה שצריך לעשות, זה שיכניסו את השם (או יגדירו כאנונימי) אחרי התרומה, דהיינו כשמופנים חזרה לאתר ומקבלים את התודה, יופיע השאלה מה שם התורם, והאם ניתן לפרסום.
לא נראה לי שכולם כולם מחכים לחזור לדף
עדיף לעשות שלא יתן לעבור לדף של נדרים פלוס לפני מילוי תיבת השם, (אם רוצה להישאר אנונימי, יהיה לזה סימון קטנצ'יק) -
למען הצלחת הקמפיין יש לסדר את הדברים הבאים:
- להכניס לחישוב את התרומות בהו"ק לחישוב הכולל כמו שנהוג בכל מגבית (אפשר בהפרדת סכומים) וגם ברשימת התרומות, זה רק ידרבן עוד יותר את ההתרמה ושלא יראה שעומדים במקום, ידוע לי על הרבה שתרמו בהו"ק ואין לכך שום ביטוי, וחבל.
- מיון לפי סכום, שיהיה לפי סכום יורד ותאריך יורד.
- מיון לפי תאריך יורד שישמור את המיון גם בריענון.
בהצלחה
-
@magicode אמר במגינים על המגן שלנו:
אני צריך דוגמא אחת. שאני יכול לאתר את זה.
יש לכם. שם או סכום מיוחד.אני תרמתי 180 ש"ח ב-10 תשלומים וזה ההודעה שהקמפיין מציג...:
-
@zvizvi אמר במגינים על המגן שלנו:
@מחזק-ומתחזק אמר במגינים על המגן שלנו:
@magicode מחזק ומתחזק מאתמול בשעה 00:52 רשום כתורם 50 ש"ח, למרות שתרם 1000 ש"ח בהו"ק כפול 20 תשלומים.
נדרים פלוס שולחים לי כל עיסקה שהתבצעה. ואין שמה שום איזכור על 12 תשלומים.
זה נראה תשלום אחד.
אני יברר מולם.הסיבה היא שאין דבר כזה עסקת הו"ק באשראי.
מה שנדרים פלוס עושה - כנראה - זה שהוא שומר את הפרטים ושולח חיוב בעצמו כל חודש.
לכן כל עוד לא הגיע התאריך של הפעימה - אין עדיין כלום מול חברת האשראי, והחיוב הוא בגדר הבטחה בלבד
(בשונה מתשלומים או מהו"ק בנקאית).ברור שיש כזה דבר הוראת קבע באשראי, כל אחד יכול לראות זאת בדפי החיוב החודש, שישנם חיובים בהוראת קבע, בד"כ חיובים בהוראת קבע יכובדו תמיד גם מעבר למסגרת. כנראה יש הבדלים נוספים בסוג החיוב. בעצם הוראת קבע דומה להרשאה לחיוב חשבון בבנק, החברה לא צריכה בכל חיוב להזין את כל פרטי הכרטיס וכל נתוני האימות, מאחר ויש להם כבר הרשאה חתומה.
-
@אבי-לוי אמר במגינים על המגן שלנו:
@magicode מחזק ומתחזק מאתמול בשעה 00:52 רשום כתורם 50 ש"ח, למרות שתרם 1000 ש"ח בהו"ק כפול 20 תשלומים.
זה נראה תשלום אחד.
לכן כל עוד לא הגיע התאריך של הפעימה - אין עדיין כלום מול חברת האשראי, והחיוב הוא בגדר הבטחה בלבד
(בשונה מתשלומים או מהו"ק בנקאית).ברור שיש כזה דבר הוראת קבע באשראי, כל אחד יכול לראות זאת בדפי החיוב החודש, שישנם חיובים בהוראת קבע, בד"כ חיובים בהוראת קבע יכובדו תמיד גם מעבר למסגרת. כנראה יש הבדלים נוספים בסוג החיוב. בעצם הוראת קבע דומה להרשאה לחיוב חשבון בבנק, החברה לא צריכה בכל חיוב להזין את כל פרטי הכרטיס וכל נתוני האימות, מאחר ויש להם כבר הרשאה חתומה.
למיטב ידיעתי אין דבר כזה (או לכה"פ החברות לא נוהגות להשתמש בזה), ייתכן שאני טועה.
-
@אבי-לוי אמר במגינים על המגן שלנו:
זה נראה תשלום אחד.
בודאי שיש דבר כזה, אבל בצורה כזו נתפסת מסגרת האשראי של התורם, ולמשל מי שיש לו הוראת קבע של 100 שח לשנה המסגרת שלו נחסמת בסכום של 1200 ש"ח ואם זה תשלום חודשי גבוה יותר זה ימלא לגמרי את המסגרת. כדי להמנע מזה בנדרים פלוס לא מגדירים הוראת קבע כעסקת תשלומים אלא המערכת שולחת לחברת האשראי הודעת גביה פעם בחודש לפי מה שהתורם ביקש. בגלל שזה בצורה כזו ממילא כל עוד לא בוצעה הגביה בפועל לא נרשם שהאדם תרם.
-
@6262 מה שנקרא - אין כזה דבר, אין אפשרות להוראת קבע באשראי, רק בתשלומים, נדרים פלוס נותנת שירות כזה ללא תפיסת מסגרת, אך ללא קשר לחברת האשראי
-
בכל אופן יש בנדרים פלוס את הנתון ויתכן שכדאי לעדכן את זה בעמוד ההתרמה
-
@shraga @אבי-לוי @zvizvi הוראת קבע באשראי הוא מוצר הקיים הפועל זה לא שום חידוש של שירות כלשהו הקיים בנדרים פלוס.
תנסו לבטל כרטיס אשראי משום מה שלא יהיה החברות שנתת להם הוראת קבע יקבלו את פרטי הכרטיס החדש מחברת האשראי כי הפעלת הוראת קבע.זו גם הסיבה שבממשק של נדרים צריך בהוראת קבע למלאות תעודת זהות כי אחרת לא ניתן להפעיל את ההוראת קבע.
במונחים של חברת האשראי אולי זה מוכר למישהו תחת השם אישור ולא הוראת קבע.
@magicode תיכנס לממשק של פלאכארד ותראה שכל מי שנתן לך הוראת קבע יש לך אפשרות לבצע חיובים, שם יהיה כתוב לך אזהרה
מסך זה מציג עסקאות "אישור בלבד" (תפיסת מסגרת ללא חיוב)
לכל אישור יש תוקף על פי הסכמי בית העסק מול חברות האשראי
שימוש באישור שלא בתוקף עלול לגרום לאי כיבוד העסקה על-ידי חברות האשראי -
לתרגם לאנגלית בדחיפות.
שם נמצא הכסף הגדול...
אפשר גם דרך thechesedfund.
זה חינם ולא עולה כסף.יש הרבה מאוד מומחים להפצת לינקים, ולשיווק אינטרנטי.
אולי כמה מה יתנדבו.למה זה לא עולה בחיפוש גוגל??
-
@GolanArt אולי כדאי בסיכום לפי ימים להכניס גם מספר תורמים יומיים.
-
@administrators תודה על השיפורים לדף התרומות.
עוד דבר, שיהיה ברור בדף הראשון שאפשר לשלם בתשלומים.
-
@administrators כדאי לעשות גם באנגלית
ולהוסיף אופציית תרומה בדולרים -
@administrators שימו לב שהפורום בפרוג נעול אולי כדאי לשנות משהו במחזיקים אצבעות בפרוג