טלפון כשר במחיר הוגן
-
@פורים-רב
מתאים לפורים...
זה לא מדוייק. כשהדברים בריש גליי, זה יותר פרוץ ויותר תופס את האדם. כשזה רק מחשב בבית זה אחרת. כשזה רק קווי נייעס זה הרבה פחות מעסיק ותופס זמן.
יש בזה גם אמת לא רק "תחפושת" -
@mdy אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@פורים-רב
מתאים לפורים...
זה לא מדוייק. כשהדברים בריש גליי, זה יותר פרוץ ויותר תופס את האדם. כשזה רק מחשב בבית זה אחרת. כשזה רק קווי נייעס זה הרבה פחות מעסיק ותופס זמן.
יש בזה גם אמת לא רק "תחפושת"אם הבנתי אותו נכון, הוא לא התכוון שח"ו כולם משתמשים בטלפונים כשרים עבור תחפושת,
הוא התכוון לומר שבמקום לפתור את הבעיה בכלים הנכונים, ממשיכים להחזיק בה חזק,
וזה גורם שמי שרוצה ללכת עם קרחת ותלתלים, קונה גם מכשיר טמא עם כל מיני קומבינות,
ומחזיק את הכשר בשביל תחפושת.
אני דווקא מאד בעד קומת מספרים כשרה, אני רק לא בעד כשרות אחת שולטת באופן
אבסולוטי, ואין סיבה שלא יהיו עוד קומות כשרות ע"פ תפיסות אחרות. -
@מוגן רק באחד מהדגמים בשני הכניסה שבורה
-
-
@מעמד אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@ריקי-בן-זקן אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
עד שלא יצא סמארטפון כשר (לגמרי) המצב לא ישתנה!!
זה לא ייצא כלל וכלל !!! וזה נגד דעת הרבנים !
@a0533057932 הנראות שלו
עצם זה שזה דומה לסמארטפון זה עצמו בעיה (כך שמעתי ממישהו כאן)@Itshe אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@a0533057932 אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@מעמד נגד דעת הרבנים? מסתמא כוונתו לקחת מכשיר סמארטפון ולמחוק הכל כעין היאנג הכשר איזה בעיה יכול להיות בדבר
הדבר הוכח עם כמויות ה"יאנגים תומכי כשר" שמסתובבים בשוק, והם למעשה סמרטפונים לכל דבר, ואפילו ללא סינון בסיסי ר"ל
ואני הוסיף, שזכור לי פעם כשהתחילו עם המכשירים הכשרים, היה הוראה של הרבנים גדולי התורה שהמכשיר לא יהיה דומה ללא כשר.
והיום, שיש סמארטפונים - כ"ש וכ"ש שהוראה זו תקפה ! -
@סים-כשר הרבה פעמים קורה לפתע שמקש או שניים לא מגיבים. למשל אתה יכול להקיש מספר תחנה ב"קל קו" ולגלות שבעצם מספר אחד לא הוקש. פשוט לא נקלט או שלא לחצת עליו מספיק חזק כדי שיבין להילחץ...
לפני התיקון לעיתים קרובות כל לוח המקשים לא הגיב. לאחר התיקון זה קורה אחת לשבוע בערך. אחרי כמה דקות המכשיר מתעורר והכל בסדר.
אולי זה משהו ספציפי אצלי, אבל כשרכשתי מישהו לחש לי באוזן "במכשיר הזה יש בעיות עם המקשים"... ולכן אני נוטה לומר שזה בעיה כללית.
[בספח התיקון היה כתוב "קורוזיה בלוח מקשים". ואולי היא גופא, בכל הפלאפונים שלי השתמשתי אותו דבר, הרטבתי אותו דבר, הפלתי אותו דבר. אם דוקא בזה יש קורוזיה בלוח מקשים כנראה שבמכשיר יש משהו....]
תראה איזה יופי ששאלתי. הייתי בטוח שהחיפוש באנשי קשר זה פיצ'ר פשוט שפשוט 'נשכח' בתכנות. עכשיו אתה מספר לי שזה חתיכת בעיה... כנראה שהטכנולוגיה לא כזו פשוטה כמו שהיא ניראית... -
@שלום-על-ישראל
ההגדרה במכשיר שבמהלך שיחה נכבה המסך ולחיצה ראונה של מקש מעוררת אותו ורק אח"כ נקלט הספרה בכדי שלא ילחץ בטעות ,
במידה ויש לך בעיה יותר רצינית תכניס שוב בבקשה לנקודת שירות
ב K33 היה רגישות למקשים ב K34 לא נתקלנו כמעט בתלונה -
@GolanArt
אדרבא, שגופים נוספים יקימו קומות נוספות, עם הכללים שלהם. -
@GolanArt
אדרבא, שגופים נוספים יקימו קומות נוספות, עם הכללים שלהם.נשמע לי מסובך מאד לקבל קומה ממשרד התקשורת.
-
@derid אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@GolanArt
אדרבא, שגופים נוספים יקימו קומות נוספות, עם הכללים שלהם.נשמע לי מסובך מאד לקבל קומה ממשרד התקשורת.
אף חברה לא קבלה קומה משרד התקשורת, שים לב משרד התקשורת מפרסם באתר את קידומות הקומות הכשרות על דף חלק ללא בלנק, המשרד מצהיר שזה המצב אך זה לא משהו שקיבל אישור כלשהו
-
שמעתי שיש לוועדת הרבנים הסכם בלעדיות על העניין עם חברות הסלולר. ולכן אי אפשר להקים קומה כשרה נוספת.
-
@magicode אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
שמעתי שיש לוועדת הרבנים הסכם בלעדיות על העניין עם חברות הסלולר. ולכן אי אפשר להקים קומה כשרה נוספת.
גם אם יש הסכם כזה, ברגע שלקוח של החברה חתום על חוזה שמסדיר את עניין הכשרות והוועדה, ולא מוזכר שם דבר כזה תהיה להם בעיה מאוד מאוד גדולה להפריע חוקית למהלך...
-
@by6199 אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@derid אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@GolanArt
אף חברה לא קבלה קומה משרד התקשורת, שים לב משרד התקשורת מפרסם באתר את קידומות הקומות הכשרות על דף חלק ללא בלנק, המשרד מצהיר שזה המצב אך זה לא משהו שקיבל אישור כלשהו
לא מדוייק.
א. פתיחת קידומת פנימית בתוך טווח המספרים של החברה דרושה אישור משת"ק, כלומר אם we4g קיבלו קומה 051,אין להם אפשרות להתחיל למכור מספרים באיזו קידומת שהם רוצים אלא מקבלים הקצאה נניח ל 0515, 0517, 0518.
במידה והם רוצים להתקדם לקומות נוספות עליהם לקבל אישור משת"ק.ב. החברות הוירטואליות, דוגמת 019, ורמי לוי וכד' יושבות כולן על קידומת אחידה 055,ומשרד התקשורת מקצה קומה לכל חברה, בשביל שיוכלו לתת קומה כשרה, הם מקבלים הקצאה מיוחדת נוספת ממשרד התקשורת בשביל הקומה הכשרה.
פרטים נוספים אפשר למצוא באתר משרד התקשורת דרך פרוטוקולים, והודעות שהם מוציאים לחברות השונות...
-
@Itshe מה הקשר? קידומות החברות הגדולות הם כלליות, ומשחקים לפי רצונם, הם בה"כ מידעים את המשרד על כך.
עיין ברשימה תראה את הקידומות של גולן ותרווה נחת
-
מאד פשוט
קידומת- זה כמו VPN של חברה עסקית. זה קידומת בתוך הקידומת הקיימת. אין לזה שום קשר למשרד התקשורת. (כמו שסלקום בורסה היה 052-397... וכמו שפרטנר בורסה כשר 054-844..לגביי ההסכם- לא חייבים לקרוא לזה כשר. נקרא לזה "קומה לשיחות בלבד"
-
@a0533057932 הנראות שלו
עצם זה שזה דומה לסמארטפון זה עצמו בעיה (כך שמעתי ממישהו כאן)לפני שתי תגובות רשמת "זה לא ייצא כלל וכלל !!! וזה נגד דעת הרבנים !"
ועכשיו זה "כך שמעתי ממישהו כאן? -
@zvi אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
ועכשיו זה "כך שמעתי ממישהו כאן?
@clickone אמר כאן את זה-http://forum.netfree.link/post/48709
כי זה פותר את הבעייה של הניראות שזה סמארטפון.
שהיא בעייה גדולה מאד לטעמי. -
@פורים-רב אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
הבעיה שיש לנו כיום עם ועדת הרבנים היא חסימת דברים שנצרכים לכל הציבור ואין בהם בעיה
מדוע לכל הציבור יש כיום אינטרנט בבית (עם חסימה או בלי) אבל המכשיר של הטלפון ציך להישאר כמו לפני 20 שנה?
לטעמי הסיבה היא היא אחת: כי זה התחפושת של הציבור החרדי.
אנשים מחזיקים 2 מכשירים,
אנשים מחזיקים בבית אינטרנט מסונן או לא
אנשים שומעים רדיו דרך קווי נייעס ללא הפסקה,
אבל כשמדברים עלינו ברדיו או עם מנהל ה"חיידר" אז אנחנו "פרומערס" ויש לנו טלפון כשר ואנחנו לא כמו הגויים והחרדקי"ם שיש להם אייפון.@GolanArt אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@פורים-רב
מתאים לפורים...
יש בזה גם אמת לא רק "תחפושת"אם הבנתי אותו נכון, הוא לא התכוון שח"ו כולם משתמשים בטלפונים כשרים עבור תחפושת,
הוא התכוון לומר שבמקום לפתור את הבעיה בכלים הנכונים, ממשיכים להחזיק בה חזק,
וזה גורם שמי שרוצה ללכת עם קרחת ותלתלים, קונה גם מכשיר טמא עם כל מיני קומבינות,
ומחזיק את הכשר בשביל תחפושת.
אני דווקא מאד בעד קומת מספרים כשרה, אני רק לא בעד כשרות אחת שולטת באופן
אבסולוטי, ואין סיבה שלא יהיו עוד קומות כשרות ע"פ תפיסות אחרות.מה שנכון נכון
הגיע הזמן לשנות את השיח ולהתקדם ולהציל רבבות מישראל... -
@יצחקSW
כל עוד הרבנים שלנו. לא החליטו לעשות את השינוי אני לא חושב שזה נכון לעשות שינוי.
אם יש פה מישהו שחושב ש"הרבנים לא יודעים" מחובתו ללכת לידע אותם. -
@magicode
כל רב מחליט על הכשרות של העופות שלו. לא?
כבר ידוע שבי"ד של ר' ניסים שליט"א הקים בזמנו את "קשר כשר" של פלאפון. אבל מישהו דאג בפרסום חזק למחוק אותו.
שתקום קומה תחת רבנים. עם כשרות שלהם