מישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת
-
@יעקב-ישראל לא באתי לזלזל במומחיות שלו ולא לזלזל בכלל [בפרט שאני מצהיר וחוזר ומצהיר שאין לי כל הבנה בתחום] בשום דבר אני הסברתי עד קצה הגבול שידי מגעת משא"כ כאן אף אחד לא הסביר איזה נקודה בשאלה לא ברורה ממג'יקוד הבנתי שיתכן ויש הבדל איזה תמונות אבל כאן אף אחד לא מיקד איזה נקודה לא ברורה לו.
-
@יעקב-ישראל אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
@YK-תקשורת-כשרה בהחלט אינך ברור
תכתוב מהתחלה כמו בן אדם
א. מה היום יש לך
ב. מה אתה רוצה שיהיה לך
ואז נענה לך בעז"הזה עדיין רלוונטי
-
הוא לכאורה שואל
האם ניתן להפריד על יד חסימת כתובת בין קבצים מצורפים לבין גוף ההודעה במייל
@YK-תקשורת-כשרה לא? -
@a0533057932 אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
הוא לכאורה שואל
האם ניתן להפריד על יד חסימת כתובת בין קבצים מצורפים לבין גוף ההודעה במיילכלומר, הוא רוצה להשאיר את המייל פתוח, אך לחסום לעצמו (או לעובד/בן וכו') את כל הקבצים המצורפים במייל.
@YK-תקשורת-כשרה אכן ?תראה איך אנחנו יגעים לרדת לסוף דעתך....
אם אכן כיוונתי לדעתך בסוף, תדע להבא לנסח את השאלה שלך מהרגע הראשון בצורה הזאת.... -
@ליכט אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
@a0533057932 אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
הוא לכאורה שואל
האם ניתן להפריד על יד חסימת כתובת בין קבצים מצורפים לבין גוף ההודעה במיילכלומר, הוא רוצה להשאיר את המייל פתוח, אך לחסום לעצמו (או לעובד/בן וכו') את כל הקבצים המצורפים במייל.
@YK-תקשורת-כשרה אכן ?תראה איך אנחנו יגעים לרדת לסוף דעתך....
אם אכן כיוונתי לדעתך בסוף, תדע להבא לנסח את השאלה שלך מהרגע הראשון בצורה הזאת....אני שמח שמישהו בסוף מתאמץ להבין מה שכתבתי כתבת כמעט מדויק [ובטח מזיע ממאמץ בחום הקיץ ] אני באמת מעריך זאת עד כה זה היה נראה לי שמתאמצים לא להבין פשוט הטכנאי הראשון ששאלתי אותו על הענין הציע את הנקודה הזאת שאם זה משרתים נפרדים זה יהיה אפשרי כנראה לא מכיר את עצמי ככשרון עצום ודאי גמד ליד מתכנתי הליגה של נטפרי ולקח לי בערך 10 שניות להבין מה שהוא אומר עם הסבר פחות מפורט מפה.
ושוב תודה למי שהשתדל להבין -
@YK-תקשורת-כשרה אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
פשוט הטכנאי הראשון ששאלתי אותו על הענין הציע את הנקודה הזאת שאם זה משרתים נפרדים זה יהיה אפשרי כנראה
בדיוק זה מה שהציק פה כל הזמן.
אתה מחפש פתרון למשהו מסוים, הלכת לטכנאי ולא התקמצנת במילים (מסתמא) והסברת לו בדיוק מה אתה רוצה, כתגובה הוא הציע לך כיוון מסוים, ואז באת לכאן לשאול האם הכיוון הזה אפשרי.
ביקשו ממך להסביר מה אתה רוצה ולאיפה אתה חותר, ואולי יתנו לך פה כיוון אחר לגמרי (ואולי גם יעזרו לך בכיוון הזה, אך תמיד כדי להבין מה לענות צריך להבין לאיפה לחתור....), ומשום מה ההסבר הזה לא הגיע....והאמת והשלום אהבו...
-
@ליכט אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
@YK-תקשורת-כשרה אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
פשוט הטכנאי הראשון ששאלתי אותו על הענין הציע את הנקודה הזאת שאם זה משרתים נפרדים זה יהיה אפשרי כנראה
בדיוק זה מה שהציק פה כל הזמן.
אתה מחפש פתרון למשהו מסוים, הלכת לטכנאי ולא התקמצנת במילים (מסתמא) והסברת לו בדיוק מה אתה רוצה, כתגובה הוא הציע לך כיוון מסוים, ואז באת לכאן לשאול האם הכיוון הזה אפשרי.
ביקשו ממך להסביר מה אתה רוצה ולאיפה אתה חותר, ואולי יתנו לך פה כיוון אחר לגמרי (ואולי גם יעזרו לך בכיוון הזה).
אך תמיד כדי להבין מה לענות צריך להבין לאיפה לחתור....והאמת והשלום אהבו...
לא הסברתי לו יותר כי אין לי מה כל מה שיש לי להסביר הסברתי פה ההוכחה שאתה הבנת כנראה שגם הוא כמוך ניסה להבין והאמת והשלום אהבו
-
@YK-תקשורת-כשרה
אם היית שואל מההתחלה "האם ביכולתי לחסום קבצים מצורפים במייל, כדי שהעובד שלי לא יוכל לצפות בהם בזמן העבודה" היו יכולים לענות הרבה יותר בקלות.
לא כתבת את זה.
וזו הייתה הכוונה: תסביר מה התוצאה שאתה רוצה לקבל, ולא שאלות של השערות איך עובד וכו'.
בהצלחה. -
א. נכון.
ב. כי לא זה בלבד מה שאני רוצה עיין לעיל.
שימו לב שהשאלה התמקדה בתמונות דווקא, אם הברירה היא לחסום את כל הקבצים המצורפים אז אולי נלך על זה אבל אם אפשר לעשות שזה יהיה לתמונות בלבד יותר טוב.
ג. הזכרתי שבמידה ואפשר לתת התיחסות נפרדת לקבצי תמונה [ה"ה לקבצים מצורפים] ניתן יהיה "לוותר" על מעבר של התכתובות דרך השרתים של נטפרי היות והתכתובות בלא"ה לא מסוננות ויוכל לאפשר לעובדים במקומות עם סיווג גבוה של תוכן ההתכתבויות להשתמש בסינון של נטפרי למייל -
אז הבעיה שלך זה זה פרטיות.
הטקסט בהודעות פרטיות במייל מתוכנן שלא יעבור בדיקה גם לא רובוטית. וגם באתרים שעובר בדיקה זה רובוטי ולא אנושי כמו בתמונות.
וגם התמונות הפרטיות (המצורפות) במייל לא נשלחות לבדיקה. אם לא מגדירים מפורש בהגדרות.האם נפגשת בבעיות במקומות עם סיווג גבוהה? או שזה סתם משהו תאורטי?
-
ממש לא הנושא הוא מייל ללא תמונות רק ציינתי רווח צדדי
זה מה שאני אומר שהיות והמלל בין כה לא נבדק א"צ שהוא יעבור בכלל דרך השרת של נטפרי מה שזה עובר דרך שרת נוסף והנתונים חשופים לאי מי בדרך גם אם אני באופן אישי סומך עליו שהוא לא מנצל את זה וממש לא מעיין בתוכן מבחינת חברות זה אמור להוות בעיה.
נתקלתי לא בהתנגדות מצד החברה אלא בעובדים שעונים לקרטריונים הנ"ל [סיווג גבוה] שעשו אצלי מייל ולדעתי הבנק לא התנגד רק משום שהוא בכלל לא יודע שיש להם סינון על המייל במוקדם או במאוחר זה עלול להתפוצץ. -
@YK-תקשורת-כשרה תסלח לי אבל או שתתחיל לפסק ותפסיק עם השגיאות או שפשוט אל תענה
תעבור על ההודעות שלך ותבין למה אף אחד לא מבין אותך
כנ"ל על ההודעה האחרונהמבחינת חברות זה הווה בעיה
אלא בעובדים שעונים לקרטריונים הנ"ל [סיווג גבוה] ????
שעו אצלי מייל
ולדעתי הבנק לא התנגדצריך עוד ?
-
@יעקב-ישראל נשמע שלקחת אותי אישית
-
לא הבנתי על מה כל הרעש... (גם לא הבנתי מה המטרה הסופית...)
בכל אופן, התשובה מתחלקת לכמה ענפיםתלוי איך התמונות מצורפות, אם הם לא מוטמעים, אזי בכל מקרה הם מגיעים מ
שרתדומיין נפרד. אם הם מוטמעים, אזי, תלוי שוב,- אם השימוש הוא דרך ממשק הווב של ג'ימייל, ייתכן ויהיה ניתן להפריד בין התמונות לטקסט, (למרות שבבדקה ראשונית שעשיתי נראה שהם מגיעים מאותו דומיין)
- אם ההשתמשות הוא דרך קליינט כמו אאוטלוק, אז אין דרך להפריד.
-
@YK-תקשורת-כשרה
תסלח לי נשמה ואל תיקח אישית, אבל באמת שאתה לא מובן (לי וכנראה גם לאחרים)
קשה להבין מדבריך מה שאלה ומה הנחה מה סברא ומה בעיה.כתבת -
ולדעתי הבנק לא התנגד רק משום שהוא בכלל לא יודע שיש להם סינון על המייל במוקדם או במאוחר זה עלול להתפוצץ.
מאיפה הבנק הזה צץ פתאום ?
אתה מדבר עליו בה''א הידיעה כאילו כבר ברור לכולם שיש פה בנק בסיפור
סלח לי אבל באמת קשה ככה להבין מה אתה רוצה -
@YK-תקשורת-כשרה עוד הוכחה
@yzahn אמר במישהוא יודע אם התעבורה של התמונות בגימייל והתכתובת נשלחים מאותו שרת:
(גם לא הבנתי מה המטרה הסופית...)
-
@YK-תקשורת-כשרה ממש לא אישית אבל אחרי שכולם פה כותבים שאתה לא ברור תבין שאף אחד לא נגדך
אתה פשוט לא ברור
הנה ההודעה האחרונה אני יפסק אותה אבל אתה עדיין לא ברורממש לא , הנושא הוא מייל ללא תמונות , רק ציינתי רווח צדדי
זה מה שאני אומר - שהיות והמלל בין כה לא נבדק א"צ (אז צריך ??) שהוא יעבור בכלל דרך השרת של נטפרי.
מה שזה עובר דרך שרת נוסף והנתונים חשופים לאי מי בדרך , גם אם אני באופן אישי סומך עליו שהוא לא מנצל את זה וממש לא מעיין בתוכן מבחינת חברות זה אמור להוות בעיה.נתקלתי לא בהתנגדות מצד החברה אלא בעובדים שעונים לקרטריונים הנ"ל [סיווג גבוה] שעשו אצלי מייל (לא ברור מה הכוונה) ולדעתי הבנק לא התנגד רק משום שהוא בכלל לא יודע שיש להם סינון על המייל במוקדם או במאוחר זה עלול להתפוצץ. (איזה בנק ומאיפה הוא נחת פה)
אז גם אחרי הפיסוק אתה לא ברור
צר לי שאתה חושב שזה אישי זה פשוט לא קריא -
בגדול הקבצים המצורפים המגיעים בתוך גוף ההודעה עצמה מוטמעים. (וחוצמזה, יש סוג אחר של תמונות שמגיע כלינקים וזה כבר משהו אחר)
ייתכן שכדי לפשט את זה גימייל מפרידים וגורמים לכל דבר לעבור מול שרת אחר.לבנק לדעתי לא אמור להפריע, כי הוא אף פעם לא שולח לך מידע / לינק במייל.
רק מקסימום הודעה שממתין לך מכתב וכו'
עם אזהרה שבגלל אבטחת מידע הוא לא שולח לינקים ושאין ללחוץ על שום לינק וכו'אם אתה דואג על הפרטיות:
- תשתמש במייל עם אאוטלוק או תוכנה דומה, ואז ההודעה תרד כהודעה שלימה, והתוכנה תנתח אותו.
אני מניח שיש דרך לגרום לאאוטלוק וכו' לא להציג בכלל תמונות או קבצים מצורפים. - אל תשתמש בגימייל, אלא במייל יותר מאובטח, ובכלל, אומרים שרוב תעבורת המיילים היום ממילא מיורטת ומנותחת ע"י רובוטים (ע"י סוכנויות ביון וכו)
- תשתמש במייל עם אאוטלוק או תוכנה דומה, ואז ההודעה תרד כהודעה שלימה, והתוכנה תנתח אותו.
-
קישורים רלוונטים:
איך לשאול שאלה בפורום? -
@someuser וואו צריך לנעוץ את זה
כ"כ נכון