תיוג אתר עולה נקודה?
-
@נטפריס
אבקש לציין כי הסינון והשירות של נטרפי הינו מעולה בכמה וכמה דרגות מעל כל החברות.
אך כיום הרבה אתרים שימושיים עדיין לא מתוייגים ובאם נדרש לשלם עבור כל תיוג אתר הדבר יעלה כסף רב.
אולי יש פתרון אחר חוץ מנקודות או שבתחילת כל חודש כל משתמש יקבל מספר רב יותר של נקודות. -
@לביא למה אתה מתייג אותי, לא הייתה לי כל טענה על מה שאמרת, ואף אני סבור כמוך.
-
@נטפריס אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
@לביא למה אתה מתייג אותי, לא הייתה לי כל טענה על מה שאמרת, ואף אני סבור כמוך.
כי לתייג אותך זה בחינם
-
@magicode אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
הכבידו עלינו יותר מידי עם זה. לכן השתנו הכללים.
לא מבין! מישהו בא לנוח??
בסך הכל רוצים תקשורת כשרה בלי דברים מיותרים (גם אם הם מותרים) ואם אצלכם אין תיוג, אז נא לטפל אולי תיוג אוטומטי, או להוסיף נקודות.
אבל לגרום לי בידיים לא לבקש תיוג, על מה ולמה???!! (זה מה שאתם אומרים, "כך ירד מהעומס")@נטפריס אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
עושה מליונים, והמטרה היחידה של אנשיה זה להתעשר.
דברתי הכל בהנחה זו ולא כתבתי מילה סגנון של עמותה/התנדבות/לשם שמים.התחסדות צבועה שלא במקומה, אולי במקור ועד היום זה ללא כוונת רווח - ועל כך תבורכו משמים.
אבל המטרה להקל ולהנגיש לציבור דברים כשרים מחטיאה את עצמה! -
פוסט זה נמחק! -
@מאנשי-הצדיק
אם אנחנו לשם שמיים למה שלא נעשה שגם פניות אחרות יהיו ללא נקודות?
הלוואי
זה בדיוק הבעיה שבשביל לטפל בפניות מהר וטוב צריך כסף.
אל תתעצבנו על מה שאני אומר אבל אני חושב שמשתמשים של קהילות לוקחים יותר משאבים מנטפרי.
כי חסום להם יותר והם צורכים יותר תמיכה. אבל יש לנו אידיאל לצמצם את השימוש באינטרנט ולכן עשינו את התיוג חינם.
כלומר זה החלטה לקחת כסף מאלו שלא צריכים תיוג לאלו שצריכים. זה לא הרבה. אבל זה המשמעות.כרגע בגלל שזה היה נראה מכביד. אז הפסקנו את זה. יכול להיות שנחזיר את זה למצב חינם כפי שכתבתי כבר.
-
@magicode
אתה הזוי שאתה עונה לו בכלל.
לא נהוג לענות למי שמדבר בשפה כזו.
מקסימום תענה לו שכן באת לעשות ביזנס וזה רווחי,
ולכן זכותך לעשות מה שבא לך ואם לא טוב לו שיעבור למתחרים. -
@dLive
אני מסכים איתך שנעלבתי מאוד מהתגובה שלו.
אבל זה השפה שהוא משתמש זה בעיה שלו לא שלי. -
אל תתעצבנו על מה שאני אומר אבל אני חושב שמשתמשים של קהילות לוקחים יותר משאבים מנטפרי.
כי חסום להם יותר והם צורכים יותר תמיכה. אבל יש לנו אידיאל לצמצם את השימוש באינטרנט ולכן עשינו את התיוג חינם.
כלומר זה החלטה לקחת כסף מאלו שלא צריכים תיוג לאלו שצריכים. זה לא הרבה. אבל זה המשמעות.לא רוצה להתערב בדיון המקורי.....
רק בהתייחס לציטוט הנ"ל, ברצוני להבין.
התיוג נעשה לצורך הקהילות?
בנ"א פרטי שחוסם לעצמו דרך הגדרות הסינון האישיות, אינו נעזר בתיוג? -
@ליכט
אם אתה מסתכל מלמעלה על התמונה הכוללת. הקהילות משתמשות בזה באופן מאסיבי. -
@bbn אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
(אני אישית אם יש לי ביקורת פונה למרכז הפניות ואני בטוח ששם זה יכול יותר להועיל במקום לפרסם בפורום וגם יש לזה עוד מעלות... )
אני אישית גם חושב כמוך, ופניתי בנימוס למרכז הפניות [אגב, אחרי כמה שעות שאני מנסה לבדוק אולי המחשב שלי מטושטש או משובש, כי פתאום אני רואה שאני בוחר תיוג, ודורש נקודה, אז אולי העכבר שלי לא מדויק. זה גזל לי הרבה עצבים זמן] והמענה המוצלח היה שיש שינוי + הפניה-קישור לפורום הנ"ל. מה לעשות...
-
הכבידו עלינו יותר מידי עם זה. לכן השתנו הכללים.
ע"ח מחלקת דוברות ויח"צ - נטפרי
-
פוסט זה נמחק! -
בס"ד
בשורה התחתונה ישנם אתרים רבים אשר אינם מתוייגים, ואלו ימשיכו להישאר כך אם תיוג אתר יעלה כסף.
כאשר נדרשים לאתר מסוים ואין אפשרות להיכנס אליו עקב חוסר תיוג,דבר זה גורם לתוספת זמן ועיכוב משמעותי בעבודה.
נטפרי הוכיחו את עצמם בכל הנוגע לשירות ולסינון בכלל וברמה הטכנולוגית בפרט.
לדעתי, לו יהיה תיוג אוטומטי דבר זה יחסוך זמן ומשאבים הן מנטפרי והן מהמשתמשים. -
@לביא
זה כבר נמצא ברשימת ההצבעות: https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=40
ויש גם א"ז: https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=31 -
@magicode אולי אפשר שיהיו כמה מתנדבים שיהיה להם גישה לתייג אתרים, ולקוחות יוכלו לבחור אם לשלוח בקשה לתיוג לנטפרי עם נקודה, או למתנדבים ובחנם, וכמובן שבשליחה למתנדבים יודגש שאין לנטפרי שום התחייבות לטפל בזה, וזה תלוי בזמנן ורצונם של המתנדבים.
למרות ש @magicode אמר בלהתנדב בנטפרי #2:אחרי שהתחלנו לגבות תשלום. הפסקנו עם ההתנדבות.
יש בזה הרבה היבטים ההיבט המרכזי שמי שמגיע להתנדב באופן טבעי מרשה לעצמו פחות לציית לחוקים. פחות להיות אחראי למה שעושה. פחות להיות ממושמע או שהוא מרגיש שהשכר על התנדבותו זה להתערב בכללים של נטפרי.במקרה דינן שההתנדבות ממוקד לדבר מסוים, אין צריך לחשוש כל כך מזה, ומה גם שזה לא יחייב את נטפרי.
@magicode אם אתה מסכים אוכל לבנות פלטפורמה מיוחדת לפניות כאלו באמצעות טפסי גוגל.
-
@ליכט ואם זה ברשימת ההצבעות זה אומר שיטפלו בזה בקרוב?
-
@לביא
זה אומר שזה תלוי בכמות ההצבעות כמובן.... -
@לביא אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
לדעתי, לו יהיה תיוג אוטומטי דבר זה יחסוך זמן ומשאבים הן מנטפרי והן מהמשתמשים.
לחסוך במשאבים, זה יחסוך.
אבל איך נטפרי ידעו שהתיוג נכון ? ולא שאיזה משועמם שהגיע למחשב עם חותם וכדו' שהחליט JDN זה אתר ביזנעס ? -
@לייבל אמר בתיוג אתר עולה נקודה?:
אבל איך נטפרי ידעו שהתיוג נכון ? ולא שאיזה משועמם שהגיע למחשב עם חותם וכדו' שהחליט JDN זה אתר ביזנעס ?
תמיד אפשר להשאיר תיוג ידני שגובר על הכל.
ובנוסף אין כאן ענין שאתר שחייב להיות חסום יהיה פתוח, זה רק ענין של מעלין בקודש.