מכרתי לאחד את הסטיק Huawei E8372h-608 ו... לכל בעלי הנסיון משווע לעזרתכם !
-
@קטונתי אמר במכרתי לאחד את הסטיק Huawei E8372h-608 ו... לכל בעלי הנסיון משווע לעזרתכם !:
@MAndMGittler כל אחד שמתיימר להתעסק עם מחשב צריך לדעת את זה.
האם אדם שיקנה ממני מכשיר טלפון חדש אני צריך ללמד אותו איך שומרים איש קשר וכו'.לאנשים המתחברים לראשונה לאינטרנט - לפעמים אין מושג מיהו ספק ומהי תשתית ומה הסינון, ואינם מבדילים בין סטיק לראוטר, לכן ההשוואה לטלפון לא מדויקת.
מאד מבלבל להכיר עולם נתונים חדש בלי עזרה.
[וגם אם בכל זאת מישהו לא יודע להכניס אנשי קשר לטלפון, מתאים שמי שמכר לו את המכשיר ילמד אותו. אין לזה בית ספר מסודר אחר.] -
@משפחת-כהן יש לזה משפחה וחברים או שאתה מוצא אדם נדיב, אבל זה מגוחך ללכת לאדם שמרוויח על מכירת מוצר כמה שקלים ולהלביש תוספות שלא שוות את המחיר.
תמיד ניתן להתייעץ לפני... -
@קטונתי אמר במכרתי לאחד את הסטיק Huawei E8372h-608 ו... לכל בעלי הנסיון משווע לעזרתכם !:
@משפחת-כהן יש לזה משפחה וחברים או שאתה מוצא אדם נדיב, אבל זה מגוחך ללכת לאדם שמרוויח על מכירת מוצר כמה שקלים ולהלביש תוספות שלא שוות את המחיר.
תמיד ניתן להתייעץ לפני...ושוב.... קוראים לזה שירות.
אני פעם רכשתי עדשות מגע ל30 יום (כ50 ש"ח) החליפו לי 3 פעמים עדשות רק בשביל ההתאמה. לראות עם מה אני מסתדר. שאלתי את האופטומטריסט. אתה הרי יודע שאני לא אקנה אצלך עוד עדשות (ידעתי אותו מראש שאני ירכוש דרך קופת חולים. רק רציתי לנסות אצלו ולא אלאה אותכם בשיקולים הכלכליים של זה)
הוא ענה לי זה שירות שאני נותן ככה אתה תדע שאצלי השירות מעולה בסוף תבוא אלי אם לא בשביל עדשות בשביל משהו אחר.
חלפו 25 שנה. לבן שלי בן 15 נמאס מכל המשקפיים של קופת חולים ומהבדיקות הככה ככה שלהם. הוא אמר אני רוצה מישהו טוב באמת
לאן שלחתי אותו?
לאופטיקה ליבוב בבני ברק
כבר 25 שנה כששואלים אותי על אופטיקה אמינה ולא יקרה.
שירות ושירות ושירות. -
@mdy
שוב פעם הכל אמת ויציב גבי חנות או שאר מקומות שמוכרים למשך זמן רב ביום ובכמויות גדולות וכו', לא על אחד שרק עושה מהצד כמה שקלים.. -
@loters אם אתה רוצה להתחיל לעשות יותר מ"כמה שקלים" צריך לתת שירות. ככה תמשיך לעשות רק "כמה שקלים" נורא פשוט. שירות זה הפרסום הכי טוב. ותאמין לי, עולה פחות.
-
לא קראתי הכל
אבל אני יוכל לומר שברור לי ששירות הוא הפרסום הכי טוב
אני משתדל לתת שירות תמיד
מתקשרים לקוחות שקנו ממני לפני 3 שנים, שקנו מחשב חדש ולא עובד להם. עוזר להם להתקין אותו וגם את התעודה (ואגב, כאלה שהחליפו מחשב וחסר להם תעודה כמעט כל יום יש לי טלפון כזה)
ומה התוצאה? תמיד שומע מאחרים שההוא שלח אותו אלי....
ולא רק זה, מתקשרים אלי אנשים שבכלל לא קנו אצלי.... ואני לא אומר להם לך לחברה וכו'.... מנסה לעזור כמה שיכול והדבר הכי חשוב מסביר להם מה הבעיה ולמי צריכים לפנות.......
אף פעם לא מפסידים מלעזור!! -
לגבי נושא השירות שדובר כאן אני רוצה להגיב משהו בנושא אולי אפילו הייתי צריך לפתוח לזה אשכול חדש אך בכל זאת אכתוב את זה כאן.
אני לקוח של חברת "סים כשר" כבר המון זמן (מאז תחילת 2018) ומצטער לומר אך השירות שלהם היה ברמה הכי גרועה שניתן עדיין לתייג תחת הכותרת "שירות", שזה אומר שהייתי משאיר הודעות ומחכה לשווא שיחזרו אליי, הייתי מחכה שעות על הקו שיענו לי וזה לא קרה, אך אני נשארתי לקוח שלהם היות ואין הפרוטה מצויה בכיסי ולא יכולתי כל יום לעבור מחברה לחברה מחוסר שירות, ויהי היום ואני הייתי צריך עזרה בהגדרת הAPN ואני מתקשר לסים כשר ולא היה מענה אך אני שומע הודעה מוקלטת שאומרת שיש כינוס נציגים למען שיפור השירות, צחקתי לעצמי במרירות איך הם יכולים כבר לייעל את השירות שכבר כך המון שנים, אך השארתי הודעה ברורה עם שם מס' טלפון והבקשה, לא עוברים שעתיים (זמן הכינוס) ונציג חוזר אלי ואומר לי שהוא ראה שהשארתי הודעה אז הוא חוזר אלי ואני פשוט הייתי בהלם שחזרו אלי ושאלתי את הנציג בדוגרי מהקרה שהוא חזר אלי אז הנציג אומר לי שב"ה בחודשים האחרונים החליפו את הנציגים בשירות הלקוחות ומאז הם לא מסיימים יום מבלי לחזור לכל ההודעות + השיחות שלא נענו.
מאוד נהניתי מזה ואמרתי לעצמי שאני חייב לפרסם את זה למען ידעו שהשירות של סים כשר באמת התייעל ובאמת אני ממליץ מכל הלב על "סים כשר"
בהצלחה רבה
אחד מתוך אלפי לקוחות של סים כשר -
@charoset מעניין מה שאתה מספר אני לקוח שלהם מסוף 2018 ומההתחלה שירות הלקוחות שלהם היה ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהכרתי קודם לכן.
-
גמני לקוח די וותיק של סים כשר, וגם קצת של המתחרות, ולא מבין למה אתה ככה טוען.
פעם יותר ופעם פחות. באופן כללי מצוין.
לענ"ד לפי המזל, כמה עומס באותו יום. -
כמה נושאים עברו פה.. ועדיין לא כתבת אם נפתרה לך הבעיה.
בנוגע למכירה, יש דבר כזה של חסד, אבל לא יותר מדי.. כמו שנאמר אתה לא חנות. חנות יכול לספק שירות, וככה מושכים לקוחות, שווה להשקיע זמן כדי לקבל כסף והמלצות. אגב זה גם מעיד על הבנאדם בעצמו ברמה מסויימת, על עין טובה, זה עוד סיבה ללכת לקנות שם.
בנוגע לסטיק, גם אני הזמנתי מחו"ל, וג"כ הייתה לי בעיה קשה מאוד. התקשרתי לספקית (RL), ופתרו לי את הבעיה (ב-APN). אחרי כמה ימים ביצעתי איפוס לסטיק ושוב חזרה לי הבעיה, אז הפעם חיברתי את הסטיק בלי הסים (ואז הדברים זזו מהר) והגדרתי את ה-APN, ואז הכל פעל תקין.
אם אכן זו הבעיה, של הגדרה בתוך הסטיק, תנסה להגדיר אותו בלי הסים, ואח"כ תכניס את הסים.
בהצלחה, ונשמח לשמוע אם ישנה התקדמות. -
לפני כמה ימים הגיע אלי עם בעיה בסטיק, ניסיתי לבדוק את הסטיק על כמה מחשבים, וגם את הסים בנפרד
בסוף התקשרתי לספק והתברר שפשוט נגמרה לו החבילה