באג בהרשמה לנטפרי
-
@magicode בדף התחלה (הרשמה ושיוך חשבון לנטפרי) יש שלב שצריכים למלאות פעמיים נראה לי שאחרי שעוברים ל3 הוא קופץ חזרה ל2
-
@Chocolate זה דוקא כשעדיין לא מותקן התעודת אבטחה אז זה חוזר אחר כך כשמתקינים. לא?
-
@Chocolate צודק, תיכנס כאן ותראה, צריכים לאשר פעמים את הסכמה לתנאי השימוש.
רק כשעושים את זה שוב באותה דף אז אין צורך, אבל אם תפתח דף חדש זה כן יבקש את זה.נסיתי גם בפיירפוקס וגם בכרום.
-
זה לא באג.
זה הכרח טכני בגלל המעבר מ HTTP ל HTTPS במהלך ההרשמה. -
@magicode תודה,
זה מסוג הדברים שמצעצבנים אותך (חיברתי כמה עשרות משתמשים בתקופה האחרונה) ואין כך לבקש תמיכה על זה, שמח להבין שזה תקין.
אבל מתאים לך להוסיף איזה הודעה שמסבירה את זה -
@magicode האם א"א לחשוב על דרך יותר טוב לעשות את זה? נראה קצת לא מקצועי.
-
@magicode
כל הסיפור של ההרשמה הוא תהליך מורכב ומסורבל.
אני, כבן אדם שחיברתי כמה עשרות אנשים לנטפרי, משתגע כל פעם מחדש כשצריך לבצע את הרישום לנטפרי בפעם הראשונה. -
@חזק אני חושב שזה לא הרישום עצמו שמקשה, אלא ריבוי ההתקנות, חיבור יוזר לחשבון, תעודת אבטחה, תוכנת ווייפרי ולתושבי חו"ל גם התקנת ה VPN.
בשונה משאר חברות שהכל בא בחבילה אחת, מתקשרים לחברה בטלפון או במערכת ממלאים פרטים ואמצעי תשלום, מתקינים תוכנה אחד ומזינים שמה קוד או יוזר וזהו. -
@חזק דעתי היא הפוכה
לא ראיתי חיבר יותר נח משל נטפרי
הכל ברור בעברית שלב שלב
בחברות אחרות אתה צריך להתקשר לחכות בתור ולתת את כל הפרטים
פה אתה מזין הכל למחשב בממשק נח
ואפילו אמצאי תשלום אתה יכול לעשות לאחר מכן
אני שחיברתי נטפרי לקח לי לא יותר מ5 דקותבכלל כל השירות לקחות של נטפרי של מרכז הפניות שזה התכתבות עם נציגים זה דבר ממש נח ומהפכני
-
@bbn אמר בבאג בהרשמה לנטפרי:
@חזק דעתי היא הפוכה
לא ראיתי חיבר יותר נח משל נטפרי
הכל ברור בעברית שלב שלב
בחברות אחרות אתה צריך להתקשר לחכות בתור ולתת את כל הפרטים
פה אתה מזין הכל למחשב בממש נח
ואפילו אמצאי תשלום אתה יכול לעשות לאחר מכן
אני שחיברתי נטפרי לקח לי לא יותר מ5 דקותאכן הכל ברור למי שמבין וקורא מה לעשות, אבל הרבה אנשים מתקשים בזה, ושואלים מה עוד צריך לעשות, או אומרים לך כבר התקנתי את התוכנה למה צריך להתקין שוב.
-
היה אשכול ארוך על נושא ההתחברות לנטפרי שנמחק
התהליך מאוד מסורבל לאנשים מחו"ל
בחברות אחרות אתה עושה הרשמה ומקבל קוד
מוריד תוכנה אחת מזין קוד ומתקין
וזהו -
אני חושב שזה בזבוז זמן לשבת ולהתווכח אם זה מסורבל או לא. מה יעזרו מליון טענות למה זה הכי טוב והכי לא מסורבל והכי מתקדם? הרי מגיעים אנשים עם נסיון מהשטח ואומרים "יש אנשים שמסתבכים". אם כן כל הטענות האחרות הם לפלפולא בעלמא אבל העובדה קיימת.
-
@yzahn אמר בבאג בהרשמה לנטפרי:
אני חושב שזה בזבוז זמן לשבת ולהתווכח אם זה מסורבל או לא. מה יעזרו מליון טענות למה זה הכי טוב והכי לא מסורבל והכי מתקדם? הרי מגיעים אנשים עם נסיון מהשטח ואומרים "יש אנשים שמסתבכים". אם כן כל הטענות האחרות הם לפלפולא בעלמא אבל העובדה קיימת.
יש פה עירבוב בין האנשים הדוברים כל אחד כותב ומתכוון לדבר אחר.
יש אחד שכותב ומתכוון להתחברות בארץ ויש אחד שכותב ומתכוון לחול.דבר שני. מהשטח אני מתרשם שזה ממש לא הרבה אנשים אלא שזה מעט כמו שציינת שישנם אנשים שמסתבכים.
ולדעתי אין מה לעשות עם זה. זה המצב וזה המציאות.
בציבור שלנו ב"ה יש אנשים שאין להם מושגים במחשב.
אין גם אופציה אחרת. כרגע במצב הנוכחי זה המקסימום שניתן לבצע. ולכן באמת זה בזבוז זמן לדון על זה ובזבוז זמן שלי להגיב על זה. -
@magicode מדוע בעת חיבור חדש חייבים לקבל שיחת טלפון ולא ניתן שם משתמש וסיסמה?
-
@a0533057932 אמר בבאג בהרשמה לנטפרי:
כי צריך משהו אמין. שאפשר לשחזר באמצעותו את החשבון.
שם משתמש וסיסמה בן אדם שוכח למחורת.
מייל זה גם לא אמין. אנשים פותחים מיילים בלי סוף.
צריך משהו שאי אפשר להירשם בצורה אנונימית.
ושאנחנו יודעים בצורה כמעט ודאית מי הבן אדם שנרשם. -
@magicode אמר בבאג בהרשמה לנטפרי:
@a0533057932 אמר בבאג בהרשמה לנטפרי:
כי צריך משהו אמין. שאפשר לשחזר באמצעותו את החשבון.
שם משתמש וסיסמה בן אדם שוכח למחורת.
מייל זה גם לא אמין. אנשים פותחים מיילים בלי סוף.
צריך משהו שאי אפשר להירשם בצורה אנונימית.
ושאנחנו יודעים בצורה כמעט ודאית מי הבן אדם שנרשם.מה שכן כדאי לעשות, שכשבוחרים באפשרות יש לי כבר חשבון, תהיה אפשרות להקיש את סיסמת החשבון.
-
כל פעולה עלול לעלות כסף למשתמש. אנחנו דורשים אימות חזק יותר. לוודא שזה הוא.
ושיוך זה דבר שעלול לעלות כסף מהמשתמש.אותו דבר כניסה למסלולים. כניסה לקהילה. קנית נקודות. ושיוך של חיבור חדש.
הסיבה שיש שאלה האם זה אתה כבר רשום בנטפרי. כי יש כאלו שחושבים שאי אפשר לשייך פעמיים.
מתברר שמה שלא תעשה. זה לא יהיה טוב.
תמיד יהיה ציבור שלא יבין. וזה בסדר אנחנו אנשים שונים. וזה מובן. -
@magicode ככל ויהיה אימות קולי זה יהיה יותר סביר.
כשהשיטה היא צינתוקים שלא עובדים באחוז ניכר מהמקרים ואומרים למשתמש אם לא עבד אז מותר לך לנסות אחרי שעבר 2 דקות הודעה קולית, מובן למה יש תלונות -
@by6199 אמר בבאג בהרשמה לנטפרי:
@magicode ככל ויהיה אימות קולי זה יהיה יותר סביר.
כשהשיטה היא צינתוקים שלא עובדים באחוז ניכר מהמקרים ואומרים למשתמש אם לא עבד אז מותר לך לנסות אחרי שעבר 2 דקות הודעה קולית, מובן למה יש תלונותהנתונים לא נכונים עובדתית
-
@by6199 אמר בבאג בהרשמה לנטפרי:
כשהשיטה היא צינתוקים שלא עובדים באחוז ניכר מהמקרים ..
כוונתך לאחוז ניכר מהנסיונות שלך או של כלל הלקוחות?