VOIP / ADSL
-
כעת הייתי בשיחה עם נציג נטפרי
והבחין שיש כמה חברות שמשתמשים עם פורטים אחרים מהרגיל (5060) אז לפעמים (בשם השרת\ משתמש) צריך להגדיר כך
לדוגמה callcentric.com:5060 -
@לייבל אמר בVOIP / ADSL:
והבחין שיש כמה חברות שמשתמשים עם פורטים אחרים מהרגיל (5060) אז לפעמים (בשם השרת\ משתמש) צריך להגדיר כך
לדוגמה callcentric.com:5060לא הבנתי מה זה קשור להOBIHAI
אגב @magicode לשמחתי עדיין עובד לי חלק כבר יותר משבוע האם הצליחו לפענח הבעיה ? -
@chocolate אמר בVOIP / ADSL:
@לייבל אמר בVOIP / ADSL:
לדוגמה callcentric.com:5060לא הבנתי מה זה קשור להOBIHAI
אגב @magicode לשמחתי עדיין עובד לי חלק כבר יותר משבוע האם הצליחו לפענח הבעיה ?לא קשור כלל רק רציתי לעדכן לטובת הציבור אולי כך יפתר גם הבעיה שלכם
-
@chocolate אמר בVOIP / ADSL:
אגב @magicode לשמחתי עדיין עובד לי חלק כבר יותר משבוע האם הצליחו לפענח הבעיה ?
האם עדיין עובד לך חלק?
אצלי הניתוקים הולכים ומתגברים, אך לאחר כל ניתוק ניתן לנתק את המתאם ולהחזיר, והוא חוזר לעבוד, בניגוד למה שהיה פעם שהיו צריכים לשלוח פניה כל פעם. -
@יוד עבד לי עשרה ימים אתמול הפסיק לעבוד אישרתי והיום הפסיק עוד הפעם ( @magicode מחכים לישועה)
@יוד אמר בVOIP / ADSL:
אך לאחר כל ניתוק ניתן לנתק את המתאם ולהחזיר, והוא חוזר לעבוד, בניגוד למה שהיה פעם שהיו צריכים לשלוח פניה כל פעם.
לא הבנתי אני נכנס לחשבון שלי ומאשר עוד הפעם, יש איזה דרך אחר לעשות את זה ?
-
@לייבל מה קורה אצלך עובד? אצלי הפסיק
-
@Chocolate
לא
בשעתו שלחתי פניה והמתכנת עלה על ה IP שלי והצליח לחבר אותי פיזית
וכחודש אח"כ שיניתי משהו בהגדרות וווווזהוואגב משהו יכול לעזור לי לפתוח חשבון google voice בבקשה
-
@לייבל
א. אפשר רק במחשב הממוקם בארה"ב.
ב. בשעת הפתיחה צריך שיהיה מספר אמריקאי קיים כדי שיהיה אפשר לקשר את זה אליו. אח"כ אפשר לבטל את הקישור ביניהם ויהיה אפשר להשתמש במספר גוגל ווייס בלבד.
ג. מספר של מישהו שישמח לעזור בנושא: 0533404770 (תגיד שמאיר שלח אותך...) -
עבד אצלי עד אתמול בלי תקלות
-
@מאיר-חיימסון אמר בVOIP / ADSL:
@לייבל
א. אפשר רק במחשב הממוקם בארה"ב.
ב. בשעת הפתיחה צריך שיהיה מספר אמריקאי קיים כדי שיהיה אפשר לקשר את זה אליו. אח"כ אפשר לבטל את הקישור ביניהם ויהיה אפשר להשתמש במספר גוגל ווייס בלבד.
ג. מספר של מישהו שישמח לעזור בנושא: 0533404770 (תגיד שמאיר שלח אותך...)א. בגלל זה אני צריך עזרה!
ג. הנ"ל הוא איש מקצוע ? אני רוצה משהו פרטי ללא עלות או עלות זולה ..... -
@Chocolate אמר בVOIP / ADSL:
עבד אצלי עד אתמול בלי תקלות
אז אצלי לא עובד כלל לא עם ZOIPER ולא עם X-LIET
בכול אופן תודה על העזרה -
חזר לעבוד כרגיל בס"ד
-
עבר כ10 חודשים מאז התגובה האחרונה פה, מאז השירות של google voice עם obihi עובד די חלק בלי ניתוקים בין המתאם לגוגל, אך יש בעיה מהותית מאד שעדיין מאד מטרידה, בזמנו שמחתי כ"כ שעיקר הבעיה נפתרה שלא לקחתי את הזמן לטפל בבעיה הזאת אך עכשיו לאחר שאני די התרגלתי לקו הזה וגם התחלתי די לסמוך עליו ולהשתמש בו, וכן פרסמתי אותו רשמית ללקוחות בארה"ב שמקתשרים אלי בקו הזה, אני חושב שהגיע הזמן...
הבעיה:
ניתוקים במהלך השיחה, ז"א אני יכול לנהל שיחה רגילה (שיחה נכנסת או יוצאת) ולאחר כמה דקות שיחה פתאום השיחה מתנתקת ואני שומע שוב את הצליל של הקו שמוכן לחיוג, כאילו שעכשיו הרמתי את השפופרת, זה קורה לפעמים לאחר 5 דקות ולפעמים לאחר דקה אחת, ולפעמים גם אחרי חצי שעה, אבל כמעט תמיד אם יש לי שיחה מתמשכת זה קורה בסוף, זה מאד מטריד בפרט כשאתה משתמש בקו הזה בכדי לתקשר עם חברה גדולה ולאחר שאתה ממתין שעה לקבל מהם שיחה חוזרת והם מתחילים לטפל בפניה שלך, פתאות מתנתק השיחה ואין לך למי לחזור אלה לבקש שוב שיחה חוזרת שתקבל לאחר עוד כמה שעות (כשאצלך כבר יהיה אמצע הלילה ובארה"ב עוד יום) ואח"כ להתחיל עם הנציג הבא מהתחלה עד הניתוק הבא, אני כותב את הפניה עכשיו כי זה מה שקרה לי עכשיו 3 פעמים ברצף... וזה לא פעם ראשונה, כפי שכתבתי, כמעט כל שיחה מתמשכת מסתיימת בצורה כזאת.היות ואין זמן קבוע מתי זה קורה, אין לי דרך לעשות הקלטה, כי הקלטה ארוכה מדי לא נשמרת בכלי ההקלטה של נטפרי.
@Chocolate האם אצלכם הכל חלק? האם אין את הבעי הזאת?
@administrators @magicode @MacroShadow האם ידוע לכם על הבעיה, יש פתרון?אשמח לקבל תגובה מועילה מכל מי שיכול.
תודה רבה מראש -
@יוד
רוב הסיכויים שזה לא קשור לנטפרי,
קווי voip זה דבר מועד לניתוקים בפרט על רשת ביתית ולא יציבה,
זה תלוי במאד הרבה משתנים .
דבר ראשון תבדוק שלא מופעל אצלך בראוטר ההגדרה sip alg. -
@957
ראשית תודה על התגובה המהירה והרצון לעזור, אני מאד מעריך.
לעצם הענין, יש לי ראוטר של ADP שסופק לי ע"י נטוויז'ן-סלקום ויש לי איתם קו טלפון שמופעל על הראוטר הזה, כך שלכאורה קו VOIP בכלליות יכול לעבוד תקין על הראוטר הזה, אך כמובן הקו שלהם מופעל ישירות ע"י הראוטר הזה (שאגב תומך בשני קווי VOIP ויש לה שקעי טלפון מובנים לצורך כך) משא"כ הקו של גוגל מופעל ע"י המתאם הנ"ל שמחובר לשקע Ethernet רגיל.
ניסיתי למצוא את ההגדרה שכתבתם ולא הצלחתי למצוא, יש לך מושג היכן אני אמור לחפש?
נכנסתי ללוח הבקרה של הראוטר מצו"ב צילם מסך.
תודה רבה מראש.
-
@יוד
אי אפשר לטפל בזה פה.
תשלח פניה אפילו אם שלחת בעבר. ותעשה הקלטה של זה. -
@magicode איך אני מקליט את הניתוק אם אני לא יודע מתי הניתוק יגיע? הרי הקלטה ארוכה לא נשמרת.
-
@יוד
אל תקליט ניתוק.
תקליט תחילת שיחה. מספיק 10 שניות.
או שבעצם ככה.
תכבה את המכשיר. תפעיל הקלטה תפעיל את המכשיר תבצע שיחה ואחרי 5 שניות תפסיק את ההקלטה. -
@magicode בסדר, עשיתי ככל אשר ציויתני. פנייה #170458
תודה רבה רבה על כל העזרה! -
@יוד אצלי זה גם קורה
@magicode אמר בVOIP / ADSL:
תכבה את המכשיר. תפעיל הקלטה תפעיל את המכשיר תבצע שיחה ואחרי 5 שניות תפסיק את ההקלטה.
תעשה גם הקלטה בזמן שאתה מחבר את חשבון גוגל שלך לחשבון של OBIHAI