בינה מלאכותית כפירה
-
אשמח אם מישהו יביא לי באישי את המייל של הבעלים של נט פרי מכיון שהדבר הזה הוא סכנת נפשות כפשוטו ובפניות לא מגיבים המייל שלי הוא 6760546 בגיימיל
-
@יוסי-אלי אמר בבינה מלאכותית כפירה:
אשמח אם מישהו יביא לי באישי את המייל של הבעלים של נט פרי מכיון שהדבר הזה הוא סכנת נפשות כפשוטו ובפניות לא מגיבים המייל שלי הוא 6760546 בגיימיל
-
תודה רבה!
-
@יוסי-אלי אפשר בהגדרות אישיות לחסום.
בכל מקרה, בבינה מלאכותית - מה שאתה מבקש, זה מה שאתה מקבל. זה לא אתר שמציג תכנים בעייתים כברירת מחדל... אז יש פחות סיבה לחסום. -
@מישהו12 אמר בבינה מלאכותית כפירה:
בכל מקרה, בבינה מלאכותית - מה שאתה מבקש, זה מה שאתה מקבל. זה לא אתר שמציג תכנים בעייתים כברירת מחדל... אז יש פחות סיבה לחסום.
גוגל גם לא אתר כפירה מה שאתה מבקש אתה מקבל אם תחפש על אתרוג אתה לא תקבל על מצות וד"ל............
-
@היימישע נכון ככה זה מי שיש לו שאלות מסוימות שלא ישתמש בהנ"ל כי זה ממש כפירה אבל מי שצריך לצרכים אמיתיים שיהיה לו את האפשרות הזו
-
-
-
@עמאר תלוי מה מגדיר אצלך כפירה
-
@עמאר זה שכתוב שם שהכוכב הזה והזה הוא בן מליון שנה או אפילו כל מיני שטויות אפילו של של דתות אחרות רח"ל זה משהו שהוא בעייתי אבל הוא לא מוגדר כהכי בעייתי
-
@יעקב-ישראל
אני לא אחראי על טיפול בדיוחים. אולי זה המקום להגיד לכל מי ששולח אלי במייל שאני לא מוקד לטיפול בדיווחים.
פה יש לכם את כל האפשרויות לדווח.
https://netfree.link/app/#/report
וכמובן שצריך להסביר את הדיווח היטב. -
@יעקב-ישראל אני רואה מלא איקסים...
מה כתוב פה? -
@איש-תמים הוא טען שם שרוב הדברים שכתובים שם הם לא כפירה גמורה או משהו כזה
-
@יהודי-חכם אגב, מדבריך משמע שאתה לא בנטפרי?!
-
@איש-תמים אכן זה מראה את ההודעה שלי כרשימת איקסים
מה שכתבתי זה שגם אם יהיה כתוב שם משהו שהוא כפירה (כמות של שנים גבוהה) זה לא הדבר הכי חמור באינטרנט וזה דבר שנחמד אם יסונן אבל זה לא הכי גרוע
אבל מה שמדהים שזה סינן את זה (יש לי צד שבהתחלה זה לא היה איקסים והתבצע שדרוג לרובוט גם על משפטים כאלו כי בהתחלה לא זוכר שראיתי איקסים) -
אני גם חושב שלהגיד שמשהו מסויים הוא קיים הרבה יותר שנים מאשר בריאת העולם זה כלל לא כפירה. כי הקב"ה ברא עולם כביכול בן הרבה שנים. ואפשר עדיין לדבר על הכביכול הזה.
-
נדמה לי שזה סטיה די רצינית מהנושא לפרט שולי (וגם בו כמובן השאלה איך הבינה המלאכותית תציג את זה) מתוך המון בעיות של כפירה שאולי יש לחשוש אליהם [אישית לא בדקתי אבל ישנה סברא שהוא מתוכנת גם לדברים כאלו והשאלה אם יש לחשוש]
הצעתי פיתרון כלשהו אם אכן ישנו חשש כאן -
@magicode אמר בבינה מלאכותית כפירה:
אני גם חושב שלהגיד שמשהו מסויים הוא קיים הרבה יותר שנים מאשר בריאת העולם זה כלל לא כפירה. כי הקב"ה ברא עולם כביכול בן הרבה שנים. ואפשר עדיין לדבר על הכביכול הזה.
תסביר בבקשה
-
@nbk5124 יש הרבה אפשרויות
מה שהוא אמר זה כשאדם הראשון נברא אם היית עושה לו בדיקה של התאריך ממנו הוא הגיע היית מגלה לפחות 20 שנה בזמן שהוא נברא באותו יום ולכן זה שאבן מסויימת נראית למדע בסכום לא הגיוני של שנים זה כי היא נבראה ככה (מבוגרת)