תוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי
-
התוסף החדש של פוטושופ הוא חובה לכל גרפיקאי!
עולם הבינה מלאכותית כבר כאן ואנחנו כגרפיקאים יראי שמיים יכולים להישאר מאחור ולעבוד מאוד מאוד קשה.
עכשיו אפשר לחסוך אלפי שעות עבודה ולהתפרנס בכבוד עם התוסף הזה.
רק הבעיה שהתוסף הזה עדיין חסום בנטפרי...
אשמח אם נטפרי יוכלו לקדם את התוסף החשוב הזה ולעשות אותו נחלת הכלל.
וגם אשמח אם יוכלו לעלות את זה לקידום פתרון.
מצורף כאן סרטון על ביצועי התוסף:
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1685821344004-marquee-genai-mobile.webp
https://www.youtube.com/watch?v=IVTyLYupECI -
@שלימות
אתה מדבר על זה: https://forum.netfree.link/post/129423 ?
או שזה משהו אחר ? -
לא כתוב שם על איזה כלי מדובר, יש הרבה כלים ופיצ'רים לפוטושופ.
על כל פנים צריך לקדם את זה מהר
זה כלי שימושי מאוד -
לעצם הקטע הגרפיקאי התוסף הזה מוחק את המקצוע גרפיקאי.
זהו, גרפיקאי זה מקצוע מיותר. -
כמתכנת תסכים איתי שבינה מלאכותית לא תמחק את המושג מתכנת, רק תדרוש מהמתכנתים רמה גבוהה יותר של ביצועים, במיוחד יצירתיות וחשיבה מחוץ לקופסא. אותו דבר בדיוק מתחום הגרפיקה, הAI לא תמחק את המושג גרפיקאי אלא תדרוש רמה גבוהה יותר של ביצועים.
ומי שלא פשוט יישאר מאחור.
וזה המצב כרגע בענף, מי שלא רוצה להיות בינוני ומטה אלא מקצוען, חייב להתקדם ולהשתמש בכלים החדשים שהטכנולוגיה מספקת. -
אני לא בטוח שלא ימחק המושג מתכנת. יתכן וזה ימחק, וישלטו בעולם החברות שיש להם את הטכנולוגיה של ה AI. זה בדיוק הפחד מהתחום.
היה לא מזמן מקצוע של מתכנן ליטוש יהלומים וזה היה מקצוע מפרנס מאוד. היום הוא לא קיים. כי קיימים סורקים ממוחשבים שמייתרים את המקצוע הזה. -
@magicode אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
אני לא בטוח שלא ימחק המושג מתכנת. יתכן וזה ימחק, וישלטו בעולם החברות שיש להם את הטכנולוגיה של ה AI. זה בדיוק הפחד מהתחום.
היה לא מזמן מקצוע של מתכנן ליטוש יהלומים וזה היה מקצוע מפרנס מאוד. היום הוא לא קיים. כי קיימים סורקים ממוחשבים שמייתרים את המקצוע הזה."To replace programers with AI, product managers have to accurately describe what they want....
We're safe." -
נדמה לי שלעת עתה הבינה המלאכותית לא מגיע לרמה של גרפיקאי, אין לדעת אם בעתיד זה יגיע
"dobe says Photoshop's AI feature is aimed at accelerating creative use, not replacing graphic designers"
אבל מי יודע מה יהיה בעתיד, כמה יצטרכו לעבוד.
אגב זו תשובה שיש שאומרים לחילונים שפוחדים
על לימודי ליבה ומקצועות כי מה יודע מה יהיה עוד 20 שנה.. -
@יהודי-חכם אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
נדמה לי שלעת עתה הבינה המלאכותית לא מגיע לרמה של גרפיקאי, אין לדעת אם בעתיד זה יגיע
גם אם לא יגיע, להרבה אנשים זה יהיה יותר נוח. תסכים איתי שGPS, לדוגמא, פחות טוב ממישהו שמכיר את הדרך. ובכל זאת, לך תמצא היום מישהו שזוכר את הדרכים כמו פעם... אנשים לא יודעים לחצות כביש בלי Waze.
תחפש מישהו שיודע יותר מ 3-4 מספרי טלפון בעל פה. כמה זכרת אתה כשהיית ילד?
יש גם הרבה מוצרים מתקדמים (בה-ר-ב-ה תחומים), שהישנים היו הרבה יותר איכותיים.
אבל אנשים מתרגלים לנוחות וקדמה.אבל מי יודע מה יהיה בעתיד, כמה יצטרכו לעבוד.
אגב זו תשובה שיש שאומרים לחילונים שפוחדים
על לימודי ליבה ומקצועות כי מה יודע מה יהיה עוד 20 שנה..תכל'ס, הרושם שאני קיבלתי ממספר חברים שלמדו לימודי ליבה ובגרויות ממש לא מרשים...
-
לעצם הקטע הגרפיקאי התוסף הזה מוחק את המקצוע גרפיקאי.
זהו, גרפיקאי זה מקצוע מיותר.- לבינה המלאכותית אין אפשרות כיום ליצור מודעות ברמה מקבילה לגרפיקאי
- הבינה המלאכותית לא מכירה את הנישה של העיצוב החסידי, ואינה מסוגלת ליצור אלמנטים בסגנון של חסידיש ואלמנטריק, אשר עדיין מוכרים את מרכולתם באלפי שקלים
- הבינה המלאכותית מתקשה עדיין ליצור אסטרטגיה מובילה עבור פרסום עסק, עובדה שעסקים ברחבי העולם עדיין מדשדשים
לסיכום, הפיצ'ר הנוכחי מתייחס רק לעיבוד תמונה, שהיא רק חלק ממכלול הפעולות שגרפיקאי מבצע
לקינוח, נתתי ל-GPT להסביר בעצמו, כאינטרסנט:
בינה מלאכותית יכולה לתמוך ולעזור למעצבים גרפיים, אך לא נראה כרגע כי תוכל להחליף מעצבים גרפיים באופן מלא. בינה מלאכותית יכולה לבצע משימות ספציפיות בתחום העיצוב הגרפי, כגון יצירת לוגואים או עיצוב אייקונים, בהתאם להדרכה שקיבלה ולמידתה מתוך דגימת נתונים קיימת. יתרון הבינה המלאכותית בתחום זה הוא שהיא יכולה לעבוד במהירות ולתת תוצאות מדויקות, בעוד שבני אדם מושפעים מגורמים כמו יכולת, ידע ויכולת יצירתית.
עם זאת, התהליך היצירתי והקריאטיבי בעיצוב גרפי מסרב להתנהל לגמרי באופן אוטומטי על ידי בינה מלאכותית. האנשים מבצעים בעיקר את ההגדרה הרעיונית, בחירת הסגנונות, והשיקולים היצירתיים של העיצוב, ולא נראה כי הבינה המלאכותית מסוגלת להתמודד בצורה יעילה עם אלמנטים אלו בצורה תואמת לאנושית. מעצבים גרפיים מיומנים עדיין מחויבים בתהליך העיצוב הגרפי וביצירתיות שלהם, ובכך משמעותית משפיעים על התוצאה הסופית.
-
@ברצינות הכל בדגש על כרגע כמובן
-
יתכן והיו צריכים להרחיק אותי מהפרום בגלל שהסטתי את הנושא.
נחזור לעצם הענין אני חושב שיש על זה הצבעה בנטפרי
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=43
מזהה 43 -
יתכן והיו צריכים להרחיק אותי מהפרום בגלל שהסטתי את הנושא.
אין בעיה
תן לי הרשאה ואני ארחיק ואני ארחיק אותך -
@ברצינות אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
הבינה המלאכותית לא מכירה את הנישה של העיצוב החסידי, ואינה מסוגלת ליצור אלמנטים בסגנון של חסידיש ואלמנטריק, אשר עדיין מוכרים את מרכולתם באלפי שקלים
הקטע במודלים שאפשר לאמן אותם, הנה דוגמה ממודל חסידי
https://www.prog.co.il/threads/אנחנו-לא-קופאים-ות.870159/page-12#post-12196677 -
@שלימות או מישהו אחר שזה מעניין אותו. אני מחפש מישהו כדי לבדוק איתו את התוסף הזה.
מי שיכול שיפנה אלי במייל m@netfree.link -
אז אם אף אחד לא פנה אלי. זה אומר שזה לא מעניין אף אחד?
איך יש 966 הצבעות? -
@magicode יש הרבה אנשים שנכנסים לפורום רק פעם ב
-
@magicode
ברור שזה מעניין אבל הרבה לא נחשפים לפורום (גם להצבעות)
אבל אני חושב שכל אחד שמשתמש בפוטושופ ישמח מאד אם זה יפתח
(אגב מה הכוונה לבדוק איתו את התוסף איך?)
תודה רבה! -
@magicode דבר איתי.
-
תודה.
העידכון כבר עלה. חלק מהלקוחות כבר מרגישים את השינוי.