סינון תוכנות על ידי נטפרי
-
@יהונתן-שמעון
כל מה שקשור לרשת בודאי שנטפרי מסנן כולל כל התוכנות
אם יש תמונה מקומית בתוכנה, נטפרי לא יסנן, כי זה נמצא על המחשב -
@אחד-תם זהוא שמה שאין להם גישה שזה תמונות שמובנות במחשב בתוך התוכנה אני רוצה לסנן על ידי תוכנה אחרת שמטשטש אותם ומכילה את החסימה על התוכנה עצמה
-
סתם בכללי שאלה נטפרי מסננת את מסך הטעינה של פוטושופ ותוכנות של אדובי לא נראה לי כי אני ראתי שאנשים התלוננו על זה?
-
@יהונתן-שמעון ראה כאן.
אבל כאמור זה לא העסק של נטפרי, נטפרי מסנן הרשת, לא המחשב, זה יהיה דבר טוב אם יהיה תוכנה המסנן גם התמונות שבתוך המחשב.
ראוי שיהיה הגדרות להוציא מקומות מיוחדים כמו "הורדות" "מסמכים" "שולחן העבודה" וכדומה מהסינון. -
אני יסביר בקצרה איך זה עובד. אני יוצר תוכנה שהתפקיד שלה שמעלים לתוכנה אזור בתוכנה שהוא לא ראוי וצריך להיות מטושטש ואוטומטית זה מטשטש את זה התוכנה מיועדת לגויים של אירטרנט שיסננו את זה לא אני את האמת שזה כאב ראש לפתח את זה בשיבילי אבל אני מוכן בתנאי שזה יהיה שימושי איפילו למעט אנשים וככה יהיה אפשר להוריד תוכנות אפילו שנטפרי כיום לא מאשרים אותם מרוב פריצותם אפשר לגרום להם להיות מסוננות ואז תוכל למצוא משחקי גיימינג ותוכנות כמו של אדובי שיהיו מסוננות אחרי בדיקה ויהיה אפשר לגלוד בהם חפשי
-
@יהונתן-שמעון לכאורה אם התוכנה יסנן כל התמונות שנמצאים בהכונן גם תמונות הנמצאים בתיקיות אלו
אז בדרך כלל יסוננו כל התוכנות, זה לכאורה קל מאוד לפתח, לא? -
פוסט זה נמחק! -
מי שזה באמת מעניין אותו אני ישמח לראות לו בגיימיל איך זה מתפתח אצלי אני פשוט רוצה לעלות תמונות וסרטון וזה לא נותן לי כי זה גדול מדי
-
@יהונתן-שמעון נטפרי לא חוסמים משחקים רק בגלל פריצות אלא בגלל השקפה עקרונית שלא יהיה משחקים
-
@צדיק-תמים
אבל יש משחקים שהם חינוכים כמו מייינקרפט ועוד שזה אחלה של משחקים רק שלא תמיד הכל טוב שם... -
@יהונתן-שמעון אמר בסינון תוכנות על ידי נטפרי:
אבל יש משחקים שהם חינוכים כמו מייינקרפט
כנראה שההשקפה של נטפרי על משחקים ככלי חינוכי שונה משלך
מתוך https://wiki.netfree.link/wiki/מדיניות_נטפרי:אתרים שנחסמים באופן ברור:
- אתר של בידור (סרטים/משחקי מחשב/ ספורט וכדו').
-
אני לא לוחץ דווקא על משחקים אבל בכללי תוכנות שמושיות אני חושב שזה אמור לעזור הרבה
-
@מד אמר בסינון תוכנות על ידי נטפרי:
@יהונתן-שמעון לכאורה אם התוכנה יסנן כל התמונות שנמצאים בהכונן גם תמונות הנמצאים בתיקיות אלו
אז בדרך כלל יסוננו כל התוכנות, זה לכאורה קל מאוד לפתח, לא?זה רעיון מעניין.
.כמובן זה יהיה סינון רק למי שירצה בכך (לא ניתן למנוע התקנת תוכנה במקום אחר לדוגמא)
אבל למעשה אינני חושב שמישהו יעשה את זה, לא כל כך שכיח תוכנות עם תמונות לא ראויות ובכלל יתכנו בעיות עם התוכנות עצמם שעלולות להיתקע. -
אני רוצה לעלות לפה תמונות וסרטון הבעייה שזה לא נותן לי כי זה רושם לי שזה כבד למה?
-
@יהודי-חכם
בכלל לא זה לא אמור לתקוע את התוכנה התוכנה שלי מזהה אובייקטים לא ראויים וזה רק שם על זה מסיכה ככה שזה לא אמור להפריע לאף אחד -
אני רוצה לעלות לפה תמונות וסרטון הבעייה שזה לא נותן לי כי זה רושם לי שזה כבד למה?
בפורומים באופן כללי אין אפשרות להעלות דברים כבדים.
מה שכן אתה יכול להעלות לדרייב וכדומה ולפרסם כאן קישור
עם זאת היות וזה קישור שמתפרסם במקום ציבורי תצטרך/ יצטרכו לשלוח זאת לבדיקה. -
פוסט זה נמחק! -
@מד
בגיל 15 אולי עוד שלא היה אינטרנט הייתי מוחק את כל התמונות הלא טובות בתקית הפרוגם פיילס. ואז כבר חשבתי שצריך לעשות אנטי וירוס כזה שמוחק או משנה את התמונות.
היה לי כבר מחשבה לעשות את זה כחלק מהוויפרי אבל עדין לא הגענו לזה. יתכן גם שכתבתי על זה בעבר בפורום. -
מי שזה באמת מעניין אותו אני ישמח לראות לו בגיימיל איך זה מתפתח אצלי אני פשוט רוצה לעלות תמונות וסרטון וזה לא נותן לי כי זה גדול מדי
@יהודי-חכם יעץ טוב, ואני אייעץ שמקום שכל המתעיינים יפרסמו כתובותיהם תפרסם אתה הכתובת שלכם וכל המתעיינים יתחברו אליכם
@magicode אמר בסינון תוכנות על ידי נטפרי:
עדין לא הגענו לזה. יתכן גם שכתבתי על זה בעבר בפורום.
על כבודו עמוס די והותר לפתח ולשכלל, האם אינו מן ההוגן שדברים כאלו יתפתחו ע"י אחרים כמו ר' @יהונתן-שמעון
-
@מד
לשלב פיתוח של מישהו אחר יותר קשה מלפתח.