האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
-
-
@עברי-אנכי
א. תודה על הגילוי הנאות...
ב. אני אישית באמת חושב שאם נטפרי תמתג את עצמה כחברה עיסקית היא יותר תצליח למשוך אנשים שלא רוצים להרגיש באיזה חוג מצומצם....
אני מבין שמתכנת בכיר יכול לקבל משכורת של 50.000 לפחות בחודש או להקים איזשהו סטארטפ ולהרויח מליונים והשיקולים הם שלו. אבל יש מושג שכל חברה לוקחת יחצ"ן ולמה? כי אפילו שאתה שווה מליונים אם אתה לא מגיב כמו שצריך או לא מדברר את עצמך מספיק אז לפעמים אנשים לא טובים יכולים לעשות עליך סיבוב וכו' וכו.
וכשאנחנו רוצים לתת שירות לציבור ושהוא יהיה תחליף לחברות אחרות אז צריך גם להתייחס לפניות (ובפרט שהמערכת מעודדת שליחת תלונות במערכת הפניות האינטרנטית, ובפרט שזה לא תמונה שנחסמה אלא אי יכולת חיבור לרשת שבשביל זה הגענו לנטפרי)
הייתי מצפה באמת שתקבל גם תשובה אמיתית ולא רק רובוטית (שזה גם שווה הרבה)
כי אם אתה פותח מערכת לציבור זה כולל גם שירות לקוחות..
אמנם האיום ללכת למקומות אחרים הוא איום נכון אבל חסר תועלת. זאת אומרת לא לאיים על חברה שנותנת שירות מעל ומעבר ובמקום מסויים אולי היא לא נתנה שירות מספיק לפי הבנת המשתמש. אבל מה הקשר ללכת לבלי סינון? הרי באנו לכאן כי אנחנו יהודים כשרים שלא רוצים ליכשל... (סה"כ אפשר ללכת לסינון אחר... (אולי הוא לא מספיק אבל)
ואולי זה היה נסיון לגעת ברגשות של המנהלים היקרים שכל דבר שבקדושה יקר להם. -
@עברי-אנכי אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
אני הקטן שבחבורה הק' שכאן, הצטרפתי לנטפרי חודשים רבים אחרי שהיא הוקמה, ומשום מה אני מרגיש כמו הסוג הראשון שהזכרת .. ??!!
ג"א מצטרף להנ"ל.
@עברי-אנכי אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
אני גם בטוח שישנם עוד רבים כמוני, שנמצאים פה - ומבינים וקולטים, שיש פה אנשים צדיקים מרוממים מעם (כפשוטו!!), שעושים עבודת קודש קשה ומפרכת, בניסיון לפתור בעיות שצצות ועולות חדשים לבקרים, בניסיון לחדש ולפתח הלאה וכו' וכו', והכל ללא כוונת רווח. אני באופן אישי (באמת!!, מקשר למשפחה), יודע כמה "שווה" בשוק איש האשכולות שהקים את המיזם הזה, יש כאן אנשים שאין להם אפי' את המושגים לפנטז על משכורת כזאת - ועם כל זה, והוא ושאר חברי המערכת זנחו הכל, למען עבודת הקודש הזאת.
זה זועק לשמים ! א"א להתעלם מזה, בין אם אתה לקוח חדש או ישן, עצבני או רגשן, וותרן ועקשן, המקום הזה אינו חברת תקשורת אינטרנטית שחייבת ללקוחותיה משהו, אלא רק להיפך. 15 ₪ לחודש לכזה אינטרנט מעולה/מקצועי/ונקי, זה לא ברור לכל עוור שיש להשיל את הנעליים () לפני שנכנסים לכאן, ופותחים פה ??!
המזל שלנו, שה @administrators היקרים שלנו, מורמים מעל כ"ז, עוד דבר שמוכיח שהם לא נמצאים כאן אינטרסנטית או כלכלית, ובכ"א אני מרשה לעצמי לחזק את ידיהם, תשארו מה ומי שאתם, למען ההווה שלנו, למען העתיד של כלל ישראל.
נ.ב. התלונות מגיעות, רק כי אתם כאלה מיוחדים, שנותנים לנו להרגיש בבית שלכם, בבית שלנו.. מה, לא ניגש אל המקרר ונתעצבן שנגמר החלב לקפה?..כל מילה פנינה!
-
@הגוף-והנפש אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
וכשאנחנו רוצים לתת שירות לציבור ושהוא יהיה תחליף לחברות אחרות אז צריך גם להתייחס לפניות (ובפרט שהמערכת מעודדת שליחת תלונות במערכת הפניות האינטרנטית, ובפרט שזה לא תמונה שנחסמה אלא אי יכולת חיבור לרשת שבשביל זה הגענו לנטפרי)
הייתי מצפה באמת שתקבל גם תשובה אמיתית ולא רק רובוטית (שזה גם שווה הרבה)לדעתי, יש כאן משהו שקשור ליושרם הידוע של מנהלי נטפרי, כי בכל חברה אחרת, הפקידה יודעת דבר ראשון להרגיע את הלקוח, שזה בטיפול וכו' וכו' ו'אנו עושים את מירב המאמצים' וכו' - דברים שלא מתחילים ולא נגמרים ('יחצנו"ת' בלע"ז).
משא"כ בנטפרי זה לא כך, אלא מי שקורא את הפניות אלו מתכנתים ואנשים טכניים, שאין להם אינטרס שיווקי, ומעתה הכל מובן, שהמתכנת כשהוא רואה שבאמת ייקח הרבה זמן עד שזה יטופל, הוא לא הולך לשקר על הלקוח שזה 'בטיפול' וכו'.
מה שצריך לדעתך, זה להכניס איש שיווק שיענה במערכת הפניות. -
@עברי-אנכי
א. תודה על הגילוי הנאות...בשמחה
ב. אני אישית באמת חושב שאם נטפרי תמתג את עצמה כחברה עיסקית היא יותר תצליח למשוך אנשים שלא רוצים להרגיש באיזה חוג מצומצם....
עצוב לי, אנחנו (ואתה חלק מאיתנו..) בעיניך 'חוג מצומצם..' מאיזה קלויז או שטעטעל במזרח אירופה לפני מאה שנה ... אף אחד לא חייב להיות בצימצומנו, ניתן לפרוש כנפיים אל מרחבי הרשת הפתוחה, ומשם היישר ל.. אנחנו כאן מסתופפים בצפיפות שישה בטלית א' של נטפרי.
אני מבין שמתכנת בכיר יכול לקבל משכורת של 50.000 לפחות בחודש או להקים איזשהו סטארטפ ולהרויח מליונים והשיקולים הם שלו. אבל יש מושג שכל חברה לוקחת יחצ"ן ולמה? כי אפילו שאתה שווה מליונים אם אתה לא מגיב כמו שצריך או לא מדברר את עצמך מספיק אז לפעמים אנשים לא טובים יכולים לעשות עליך סיבוב וכו' וכו.
מאיך שאני מכיר כאן את המנהלים (ומכיר קצת!), לא מלחיץ.. וגם אם מישהו יעשה סיבוב, וזה יועיל לשמירת העיניים או היראת שמים שלו או של אחרים - שווה הכל!
וכשאנחנו רוצים לתת שירות לציבור ושהוא יהיה תחליף לחברות אחרות
לדעתי, אין כאן שום ענין להוות תחליף לאף חברת סינון כזאת או אחרת, הענין כאן הוא אך ורק לעזור לאנשים להישאר קרובים לה', ע"פ דעת גדוה"ת. גם לב לאחים מהווים תחליף לחברה אחרת כלשהי ??!!.., ואם יש להם צורך בפירסומים זה רק לצרכי גיוס תרומות, ועידוד ההתקרבות לה', לא למיתוג וכד'.
ובפרט שהמערכת מעודדת שליחת תלונות במערכת הפניות האינטרנטית,
עוד סיבה להגיד תודה רבה..
הייתי מצפה באמת שתקבל גם תשובה אמיתית ולא רק רובוטית (שזה גם שווה הרבה)
אפשר לגייס אותך למערך המתנדבים, שעונים תשובות ??!!
כי אם אתה פותח מערכת לציבור זה כולל גם שירות לקוחות..
המערכת אינה פתוחה לציבור, אלא הציבור מגיע מרצונו אליה. זה לא ביטוח לאומי כאן, לא כך??!!
החותם ברגשי אהבה..
-
@zvizvi אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@יותר אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
ניסיתי להתקין, קיבלתי את ההודעה להלן:
בקש מהמפתח חבילת אפליקציה חדשה. חבילה זו עשויה להתנגש עם חבילה שמותקנת כבר, או שהיא תלויה בדברים שאינם מותקנים כאן (יחסי תלות של חבילה), או שהיא נועדה לארכיטקטורה שונה (0x80073CF3)מישהו יודע מה זה אומר?
אני חושב שבאפליקציות ווינדוס 10 ישנן כמה גרסאות לכל תוכנה, עבור גרסאות ווינדוס שונות ועבור סוגי חומרה שונים.
קשה לי לתמוך בהעלאת אפליקציות ווינדוס 10 לאתר מהסיבה הזאת, וגם מפני שישנו קושי מסויים בלהשיג את קבצי ההתקנה ולחלץ אותם מתוך החנות.
לכן אני משתדל להעלות גרסה מסוימת אותה השגתי, כל עוד זה בא לי בקלות וכל עוד אני מוצא לזה זמן פנוי.יש דרך לדעת מה הגירסא שלי כדי שתוכל להוריד בשבילי באופן חד פעמי אפליקציה זו? אפשרי גם בתשלום
-
אבל יש מושג שכל חברה לוקחת יחצ"ן ולמה? כי אפילו שאתה שווה מליונים אם אתה לא מגיב כמו שצריך או לא מדברר את עצמך מספיק אז לפעמים אנשים לא טובים יכולים לעשות עליך סיבוב וכו' וכו.
@WWW אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
מה שצריך לדעתך, זה להכניס איש שיווק שיענה במערכת הפניות.
אין לכם מושג כמה @magicode לא רוצה את זה.... וכמה צנוע ונחבא אל הכלים הוא.(!!)
-
@clickone
דווקא יש לנו מושג.. למעלה משנה של עבודת קודש. בשקט, בשקט, ובצניעות.אבל, עיקר הנושא של ה @administrators כאן (לענ"ד), אין שום ענין להגביר את ההתעסקות עם האינטרנט, בכדי לגרום לעוד אנשים להפוך להיות משתמשיו, נכון??!!
-
-
@yonig20 אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
אני מנסה כעת את האפליקציה של פאגי (מהאתר של @zvizvi ( דרך BLUESTACKS, ומיד בשלב של הכניסה מופיע תקלת תקשורת בדוק הגדרות מכשיר.
מישהו יודע?מקפיץ את השאלה שלי, מלפני חודשיים, אולי עכשיו יש למישהו מידע בעניין?
-
אני מנסה כעת את האפליקציה של פאגי (מהאתר של @zvizvi ( דרך BLUESTACKS, ומיד בשלב של הכניסה מופיע תקלת תקשורת בדוק הגדרות מכשיר.
מישהו יודע?מקפיץ את השאלה שלי, מלפני חודשיים, אולי עכשיו יש למישהו מידע בעניין?
הקלטת תעבורה יכולה לעזור
-
@zvizvi עשיתי הקלטה לפני שכתבתי בפורום, והיה נראה שאין שום כתובת חסומה לכן שאלתי פה.
נראה לך שבכל זאת יש תועלת לפתוח פניה? -
ותוספי מילוי הטפסים:
https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/ben-s-form-filler/
https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/autoformer/
https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/autocomplete-forms-for-firefox/בתקווה שאמצא משהו שיחליף את התוסף שהיה לי ואבד, עם כל הפרופילים שהיו בו, עבודה של שעות...
-
תוסף לפיירפוקס החדש,
S3.Google Translator
@zvizvi אם אתה יכול להעלות לאתר בבקשה
0_1511280813058_s3translator-6.6-an+fx.zip -
@meir אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
תוסף לפיירפוקס החדש,
S3.Google Translator
@zvizvi אם אתה יכול להעלות לאתר בבקשה
0_1511280813058_s3translator-6.6-an+fx.zipעודכן.
-
@zvizvi יש מצב לעדכן את התוסף הזה: https://softwares.center/checker-plus-for-gmail/ ?
תודה רבה -
@zvizvi ואם אפשר גם את האפליקצית וינדוס הזאת: https://www.microsoft.com/he-il/store/p/sygic-gps-navigation-maps-poi-route-directions/9nblggh16nlv
-
@beri.zip פתחתי לך באופן נסיוני דרך החנות עצמה, תיכנס לדף של החנות דרך הקישור באתר
-
@shraga אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@beri.zip פתחתי לך באופן נסיוני דרך החנות עצמה, תיכנס לדף של החנות דרך הקישור באתר
לא עובד לי
-
@beri.zip תפרט, ועדיף שתשלח פניה ותכתוב את המספר