עצומה להוספת ספק
-
@סים-כשר אמר בעצומה להוספת ספק:
חברים שלום
לרגל התקדמות עם חברת הוט נט,
דרושים לקוחות המתגוררים באיזורים עם תשתית הוט המעונינים לרכוש חבילת אינטרנט מסונן נטפרי, אופציה עם אפשרות לחבילת טלפון
לפרטים נא ליצור קשר K4184184@gmail.comלא ידעתי שפרסמת גם כאן הגבתי לך באשכול שפתחת
מה זה הוט נט?
הוט הרגיל?
יש להם גם תשתית באלחוטי שזה יתרון על פני בזק!
זה אפשרי כנ''ל?תגלול קצת באשכול http://forum.netfree.link/topic/1473/נטפרי-על-תשתית-של-הוט/2
גם דיברתי מהנושא
כל טוב -
@A052
אני לא מכיר כ"כ את עניין שרתי הנטפרי @clickone יוכל להחכים אותנו יותר, אז אני יכתוב כתיאוריה: כדי שנטוויז'ן יעבדו עם נטפרי זה אומר לפי הבנה שלי שהם צריכים להקצות שרתים ולהתקין שם את הסינון, בדר"כ השקעה זו אינה מגיעה בחינם.
019 כחברה קטנה יתכן שווה להם להשקיע אני לא בטוח לגבי נטוויז'ן.. ברור שזה מה שהיינו רוצים השאלה היא אם זה יכול לקרות. -
אני חושב שחייבים להוסיף ספק גדול לדוגמה בזק ואפי' שהם יותר יקרים כדאי שהחברות גדולות וכדומה יוכלו לקנות מהם ומאידך גיסא לא תפגע בספקים הקיימים מכיון שבן אדם רגיל לא יעבור בגלל המחיר
-
זה נשמע מ@magicode שאם נטויז'ן באים לנטפרי ואומרים להם שימו בבקשה סינון על השרת שלנו (ואגב משיחה עם אחד מנציגי נטויז'ן היה נשמע שהם מודעים למוצר הנקרא 'נטפרי'), נטפרי תסרב, הלוא כן?
-
@derid לא נראה לי שהוא יסרב.
אבל לדעתי אין סיכוי שנטויז'ן תרצה. (אני חושב שיש להם קשר לבעלות על הפירות של ראש השנה וסוכות.)
-
@clickone אמר בעצומה להוספת ספק:
(אני חושב שיש להם קשר לבעלות על הפירות של ראש השנה וסוכות.)
הרגת אותי
-
@למדן-וידען אמר בעצומה להוספת ספק:
הרגת אותי
-
@derid לא נראה לי שהוא יסרב.
אבל לדעתי אין סיכוי שנטויז'ן תרצה. (אני חושב שיש להם קשר לבעלות על הפירות של ראש השנה וסוכות.)
אז אורנג' 012, הם גם גדולים, (אולי זה אפי' השתלם להם כנגד המתחרים 'נטוויזן')
-
תרגעו. סה"כ הסברתי למה אנחנו לא רצים ואצים להוסיף ספקים גדולים.
בגלל שלא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות לכן אנחנו נוקטים בשב ואל תעשה ומשאירים להקב"ה להוביל את העניין איך שנראה לו. -
@magicode אמר בעצומה להוספת ספק:
בגלל שלא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות לכן אנחנו נוקטים בשב ואל תעשה ומשאירים להקב"ה להוביל את העניין איך שנראה לו.
קו נכון בהחלט, אבל טעות אחת שיש לי להשיג, משאירים לקב"ה להוביל את העניין בכל דבר לא רק בשב ואל תעשה.
[ברור שבלי סייעתא דשמיא לא היינו איפה שאנחנו, ולא היה עוזר לזה שום קוסם ] -
@יהודי-פשוט אמר בעצומה להוספת ספק:
מקור: http://atchalta.org/he/run-from-internet-like-fire/
(הסיפור הזה התרחש כמובן טרום עידן נטפרי...) -
@יהודי-פשוט אמר בעצומה להוספת ספק:
@למדן-וידען אמר בעצומה להוספת ספק:
הרגת אותי
הרוג פעמיים
-
@clickone נכון מאוד. נטוויז'ן היא חלק מקבוצת אי די בי שכולל בתוכה הרבה חברות ומותוכם גם סלקום רימון אתרוג וכו' אז לא חושב שיש כזה סיכוי.....
-
לא מחייב כיון שכל אחת עובדת בפועל כחברה עצמאית.
-
@סים-כשר מדוע זה מוגבל רק ללקוחות עם תשתית הוט? הרי בהוט נט אפשר להתחבר גם עם תשתית בזק [וכמו שכתוב באתר של הוט נט]
?
ההגבלה לתשתית הוט בלבד יכולה לשים רגלים ארוכות ליוזמה מבורכת זו מסיבות ברורות -
בעז"ה אנחנו מרחיבים את זה לתשתית בזק
בשביל ההפעלה הראשונית אנו זקוקים לכמות בסיסית של הוט -
@סים-כשר אמר בעצומה להוספת ספק:
בעז"ה אנחנו מרחיבים את זה לתשתית בזק
בשביל ההפעלה הראשונית אנו זקוקים לכמות בסיסית של הוטזה כבר פעיל?
ואם כן
גם באלחוטי ?
כמו שכתבתי לעיל?
לא הבנתי!
זה על תשתית הוט או על תשתית בזק? -
@עילום הוא אומר שבשביל ההתחלה הם זקוקים דווקא למצטרפים בעלי תשתית הוט כאשר בהמשך יוכלו להצטרף גם בעלי תשתית בזק
-
@aiib אמר בעצומה להוספת ספק:
@עילום הוא אומר שבשביל ההתחלה הם זקוקים דווקא למצטרפים בעלי תשתית הוט כאשר בהמשך יוכלו להצטרף גם בעלי תשתית בזק
כן,
אבל אני שאלתי אם אפשר לעשות על תשתית הוט
בגלל שאצלי בזק לא בתשתית טובה
ובהוט יש פיתרון האלחוטי
@סים-כשר למה אתה לא מתייחס? -
הפתרון שבעז"ה סגרנו עובד ב ipvpn וכולל שיחות,
הפתרון קיים ע"ג ראוטר אלחוטי גם בהוט וגם בבזק,
ולצורך תחילת הפעלה אנחנו נדרשים להפעיל כמות מנויים בהוט