עצומה להוספת ספק
-
@clickone אמר בעצומה להוספת ספק:
או לחסום בשרתי הVPN את מי שאין לו וויפרי.....
הרעיון הזה הוא הכי הגיוני.
זה בעצם לומר לבן-אדם:
"אתה רוצה שאני אתן לך VPN כדי שתוכל להיות עם נטפרי בכל מקום?
תוכיח לי שאכן בכל מקום תשתמש רק בנטפרי." -
@clickone כבר כתבתי בעבר שצריך אבל לתת אופציה לוויפרי שחוסם רק משתמש ספיציפי ולא יחסום מחשב של עבודה שאין בה אישוא לחסום לכל המשתמשים
-
@magicode אמר בעצומה להוספת ספק:
@יהודי-פשוט אמר בעצומה להוספת ספק:
זה נתון מדאיג.
נראה לי צריך להעלות את המחיר של ה VPN ל 30 שקל אולי יותר.מבלי ליכנס לעצם הדיון לגבי מחיר ה-vpn, רק ארצה להבין מה קשור מחיר ה-vpn לכמות הנטסטיקים שיש בנטפרי ?
-
@ליכט הכוונה (בכל אופן ההבנה) הייתה לנטסטיקים וחיבורים לא כשרים שגולשים באמצעות הVPN.
חייבים לצמצם את העניין הזה שיהיה רק למי שבאמת חייב ולא לתת אופציה כשרה לבחירה. -
זה נתון מדאיג.
נראה לי צריך להעלות את המחיר של ה VPN ל 30 שקל אולי יותר.הסיכון של אחד עם ספק של נטפרי ללא ויפרי היא יותר גדול מאחד עם VPN עם ויפרי.
-
@אורי בכלל לא נכון. כי מי שיש לו VPN ללא ויפרי. במילים ברורות הוא יש לו אינטרנט ללא סינון! ורק בשביל לומר שיש לו משהו כשר מחזיק את הVPN. כי בשניה הוא מנתק אתהVPN ויש לו אינטרנט ללא שום סינון!!!
-
???
האם קראית מה שכתבתי? -
חשבתי היום שנניח אם יש אדם שלצורכי עבודה זקוק גם לאינטרנט פרוץ מידי פעם, נגיד פייסבוק של העבודה שלו,
אבל ביומיום אין לו בזה צורך, אז הוא רוצה אינטרנט נקי. ולכן יש לו VPN של נטפרי. או לחילופין נטסטיק.
אם הגישה היא כלפי חוץ - שמראים את הטלפיים כאומרים כשר אני, אתם צודקים, אבל האדם הזה אכפת לו כלפי עצמו, הוא לא רוצה כל היום שיקפוץ לו תמונות ופרסומות לא צנועות וכו', לכן הוא לא מתקין את הוויפרי.
למה שלא לפחות ניתן למעט מהאיסור למי שנצרך לכך? -
@יוליוס אין דבר כזה 'צורך פרנסה' שדוחה איסורים דאורייתא.
ולכן אין סיבה לעזור לאדם לנקות את מצפונו שברוב היום יש לו כשר.
זה בגדול הגישה שקבעו גדולי הדור בימינו.ואגב, אם לא יתנו לו כשר, מהר מאוד הוא יגיע למסקנה שהוא עוזב את הפייס ודומיו ולוקח כשר לגמרי.
זה עובד. -
@למדן-וידען
אולי לא לגמרי נוגע לכאן, אך צריך למצא דרך שזה לא יהיה איסור דאורייתא. -
@קלוגר הלוואי.
אני מאמין שבימות המשיח זה יקרה. -
@למדן-וידען
שיבא בב"א,
כולנו תקוה שגם אם יתאחר, נטפרי תמצא את האפשרות לסנן אף באתרים דוגמת הנ"ל הנצרכים להרבה אנשים במסגרת עבודתם. -
אני בטוח שבאופן פרטני יש הוראות אחרות. אבל גם אם לא, אם יהיה לך אפשרות לתת נטפרי לאדם חילוני לא תתן לו בגלל שיש זמנים שהוא גולש במקומות אחרים?
בכ"א מדוע שימנע הטוב מאדם כזה, הוא יעשה זאת באמת ולא בשביל 'לְהֵרָאוׂת'.
תחשוב על מנכ"ל חרדי של חברה גדולה, נראה לך שהוא יכול להסתדר עם נטפרי? אין סיכוי!
הוא צריך אתרים כלכליים שייפתחו לו באופן מלא, הוא צריך אתרים משפטיים - כולם. אתרי מידע רלוונטים ברחבי העולם, ועוד דברים שנטפרי מתוקף הגישה שמה שפתוח, פתוח לכולם, לא יכולה לפתוח.
לפחות בזמן שהוא לא צריך את זה, למה שלא יהיה לו נטפרי? -
@יוליוס
מחזק את דבריך בדבר נוסף.
לצורכי עבודתי אינני זקוק לפייסבוק בכלל, יש מי שמטפל בעמוד פייסבוק בשכר.
אבל, לעתים קרובות לקוחות משאירים הודעה בפייס והגישה לקבל/לענות על ההודעה מורכבת מדי.
הלוואי והיה ניתן לקבל דף פייסבוק עיסקי בלבד, פתוח לפי url ספציפי. -
זה נתון מדאיג.
נראה לי צריך להעלות את המחיר של ה VPN ל 30 שקל אולי יותר.תעשה תוכנה של VPN ביחד עם ויפרי שזה עולה 20 ואחד ללא שזה עולה יותר.
-
-
@ליכט
סליחה !![ 0_1489942381869_Picasa.pdf -
@אבגדהו הנושא נמחק.
-
@dLive מעניין למה?
-
@shraga ???
כמוני כמוך.
אולי זה לא נכון?