מרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...
-
@magicode ובמחירי האינטרנט הקווי, אין הבדל בין לקוחות נטפרי לשאינם?
-
@מאןדהו יש
-
@שמשון אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
מסכים בהחלט
ברגע שיעבור עידן הסטיקים (זה בקרוב נגמר... לאנשים זה יימאס, כבר עכשיו יש ניצנים לדבר) יהיה אפשר לדבר על הוזלת עלויות. על עוד עובדים עם הסטיקים האלו התמיכה שצריך לזה היא מטורפת. מדבר אחד שמשתגע מאנשים שמכרתי להם (סה"כ סטיק, אפילו בלי חיבור!!) על בסיס יום יומי מהתמיכה והקשיים שזה גורם.א. לא מאמין שהעידן של הנסטיקים נגמר. אם יהיה דור5 דווקא יביא להפך. בדור5 הרשת נעה בין 150-300 מגה. יש כבר מקומות בארץ שיש רשת. יקח זמן אבל בסוף יהיה.
ב. לגבי התמיכה זה נכון שיש המון תמיכה. אבל בנסטיקים של חברות ידועות בדרך כלל התמיכה הרבה פחות. רוב התמיכה בנסטיקים הטובים הם בעיות שנגרמות מחוסר קליטה או עומס על הרשת שזה גורם לאיטיות. -
@frize37 אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
א. לא מאמין שהעידן של הנסטיקים נגמר. אם יהיה דור5 דווקא יביא להפך. בדור5 הרשת נעה בין 150-300 מגה. יש כבר מקומות בארץ שיש רשת. יקח זמן אבל בסוף יהיה.
בארה"ב כבר לא קיים המושג של סטיק כולם רק עם מייפיי (הוטספוט איך שזה נקרא שמה)
-
@a0533057932 אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@מאןדהו יש
אם אכן כפי מה שאתה אומר שיש הבדל במחירי האינטרנט הקווי בין כשר ללא כשר למרות שבשניהם אופי השימוש שווה. מה יענה על כך @magicode ?
-
@מאןדהו אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@מאןדהו יש
אם אכן כפי מה שאתה אומר שיש הבדל במחירי האינטרנט הקווי בין כשר ללא כשר למרות שבשניהם אופי השימוש שווה. מה יענה על כך @magicode ?
אין הבדל !!
בפרטנר שילמתי על עד 100 80ש"ח
ב019 גם כן
ב RL 89 ש"ח
הכוונה תשתית וספק -
@עברי-אנוכי אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
אין הבדל !!
-
@Chocolate אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@frize37 אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
א. לא מאמין שהעידן של הנסטיקים נגמר. אם יהיה דור5 דווקא יביא להפך. בדור5 הרשת נעה בין 150-300 מגה. יש כבר מקומות בארץ שיש רשת. יקח זמן אבל בסוף יהיה.
בארה"ב כבר לא קיים המושג של סטיק כולם רק עם מייפיי (הוטספוט איך שזה נקרא שמה)
אם הבנתי נכון טכנית זה אותו דבר, מדובר על סטיק עם סוללה שגם בארץ הרבה עובדים איתו רק לא קוראים לו מייפי. העיקרון של גלישה על הרשת הסלולרית נשאר ועל זה דובר כאן.
@mashav או סטיק איכותי שנותן דור 4 אמיתי
כמו שכתב @frize37 יש בעיה של עומס על הרשת הסלולרית שגם סטיק איכותי לא יפתור כי כשיש יותר מידי סטיקים דור 4 איכותיים שמחוברים לאותה אנטנה זה יוצר עומס והמהירות יורדת דרסטית.
אצלנו בשכונה יש פרוייקט חדש עם מגדל אנטנות מולו, לא משנה באיזה סטיק תשתמש ובאיזה דור בפרטנר תקבל גג 2 מגה במקרה הטוב עם חריגות קטנות של מ"ב בודדים מידי פעם.בדיקות מהירות משם כשחצי בערך דור 3 וחצי בדור 4 בסטיקים הטובים של HUAWEI ו-ZTE:
-
@אלי-TZA אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
כמו שכתב @frize37 יש בעיה של עומס על הרשת הסלולרית שגם סטיק איכותי לא יפתור כי כשיש יותר מידי סטיקים דור 4 איכותיים שמחוברים לאותה אנטנה זה יוצר עומס והמהירות יורדת דרסטית.
אצלנו בשכונה יש פרוייקט חדש עם מגדל אנטנות מולו, לא משנה באיזה סטיק תשתמש ובאיזה דור בפרטנר תקבל גג 2 מגה במקרה הטוב עם חריגות קטנות של מ"ב בודדים מידי פעם.זה לא עניין של תמיכה
זה עניין שאין השקעה בתשתיות
ולא קשור לנטפרי
אלא לחברה
אם הם ישקיעו בתשתיות לא יהיה פניות לחברה בנושא איטיות -
@Chocolate אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
הוטספוט
@אלי-TZA גם אני ראיתי כך.
תעבור לפלאפון ותראה ישועות.. -
@גלינג ברור שבפלאפון וסלקום המצב טוב בהרבה אבל גם יקר בהרבה, ב50₪ שעולה 50GB בפרטנר אפשר לקבל 20GB בסלקום/פלאפון שזה אפילו לא חצי ממה שפרטנר נותנים.
-
@עברי-אנוכי
כדאי שתבדוק את עצמך כי יש הבדל
של 20-30 ש"ח בערך -
@משה-0527 יתכן מאד שיש שינוי אני כתבתי את המחירים שקבלתי כשעברתי לנטפרי לפני כחמישה חודשים וזה היה הפער
-
תודה רבה!
אני יש לי דבר אחד לומר מה זה החוצפה הזאת
אין על מה להצטער אתם עושים עבודת קודש!!
זה ממש מכעיס אותי שאנשים ונשים שכל העבודה שלהם היא להציל אותי מפגעי האינטרנט (אל תתפסו אותי על המילה) מצטערים כאשר הם מצליחים עוד פעם ועוד פעם להציל נפשות מקרב ישראל!
וניתן רק לחתום שוב:תודה רבה רבה!!!!!!
-
הצער הוא על זה שיש דברים לא טובים בעולם.
-
@יעקב-פ המצטערים כוונתו, עשינו כל שביכולתנו כדי לפתוח לך את האתר שביקשת אך לא הצלחנו, ואנו מצטערים שלא הצלחנו לסנן אותו ולפתוח אותו בשבילך. ככה אני מבין את זה בכל אופן.
-
@אלי-TZA אמר במרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...:
@גלינג ברור שבפלאפון וסלקום המצב טוב בהרבה אבל גם יקר בהרבה, ב50₪ שעולה 50GB בפרטנר אפשר לקבל 20GB בסלקום/פלאפון שזה אפילו לא חצי ממה שפרטנר נותנים.
כוונתי לעבור לשרתי פלאפון ב 019
-
@גלינג לא הבנתי, 019 משתמשים באנטנות של פרטנר. מה זה שרתי פלאפון ב019? מכשיר סלולרי? לא ראיתי הבדל ואם כבר הפוך.