אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@מ.-פינחסי סדר!!
-
@מ.-פינחסי אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@נטפריס מה הבעיה להמשיך עם אותו נושא?
למה ביקשת סליחה?
-
@נטפריס אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
למה ביקשת סליחה?
כשאתה שואל מה השעה, אתה גם מבקש סליחה...
-
@shraga התקנתי וויפרי אחרי תקופה ארוכה של שימוש בנטפרי בלבד (זה מה שיש במקום העבודה) ופתאום היו לי נפילות חומרה חמורות! לא יודע להסביר זאת אבל פתאום קפא וכמה פעמים פשוט נכבה. כעת אוסיף שהמחשב מעודכן תמיד עד הרגע האחרון במיקרוסופט, וכן שמדובר במחשב חזק יחסית (מעבד חזק, דיסקים SSD עם RAIDים והמון זיכרון), מחוסר ברירה שחזרתי אותו מגיבוי תמונה, והבעיות נעלמו!
אם היתה אפשרות סבירה להסרה הייתי יכול לחפש בלוגים של מציג האירועים ולנסות למצוא ולהבין מה קרה, אבל בגלל שאין אפשרות אז גם הלוגים הלכו. -
@developer אולי התקנת את העדכון האחרון של מיקרוסופט?
-
@aiib לא, אני עדיין על 1803.
-
@aiib יש הבעיה עם העדכון האחרון של מייקרוסופט?
המחשב שלי התעדכן בשבוע שעבר ומאז אני לא מצליח להתחבר -
מיקרוסופט עצרו את העדכון כי יש משתמשים שנמחק להם קבצים אישיים אחרי העדכון.
-
@WEB-developer הוא התעדכן אוטומטי או שעדכנת ידני?
-
-
@WEB-developer כי נראה לי שהעדכון הגדול לא היה באופן אוטומטי אלא באופן ידני ולפי זה אין לך את העדכון הגדול האחרון אלא סתם עוד עדכון
-
@aiib כן , גם אני קראתי על זה
-
@aiib אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@WEB-developer כי נראה לי שהעדכון הגדול לא היה באופן אוטומטי אלא באופן ידני ולפי זה אין לך את העדכון הגדול האחרון אלא סתם עוד עדכון
הוא היה אוטומטית אך הושהה
-
@magicode נראה לי שצריך לשנות את הנשא לאני לא מבטל
-
@יעקב.ק יש משהו בזה שמשמש תמרור אזהרה בבחינת "דע את מקומך".
-
@magicode אולי כדאי א. להוריד את התשלום לחצי. ב. לעשות שבקשות הסרה יופנו לרובוט שיתן הסרה לאחר שיתבצע התשלום. תלונות או בקשות? תדברו עם הרובוט.. בקשות למערכת הפניות לא יענו.
-
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אם אני יעשה מבחן אמריקאי לאזהרות אחרי שכתבו אני מסכים. זה לדעתכם יפתור את הבעיות?
זה בוצע.
בהורדת תוכנת wifree דרך כאן: https://netfree.link/welcome/?1#/wifree קופצת החלונית הזאתאגב, סדר התשובות מתחלף בכל פעם (כך שלא יוכלו לענות מבלי לקרוא בעיון את התשובות בכל התקנה מחדש).
-
רעיון יפה
יש בעיה במסכים קטנים אי אפשר לגלול כדי להגיע ללחצן "בדוק את התשובות" -
@ליכט מה התשובה בשאלה ג?
-
@aiib בשום אופן לא ניתן להסיר ללא תשלום.