אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
@developer אולי התקנת את העדכון האחרון של מיקרוסופט?
-
@aiib לא, אני עדיין על 1803.
-
@aiib יש הבעיה עם העדכון האחרון של מייקרוסופט?
המחשב שלי התעדכן בשבוע שעבר ומאז אני לא מצליח להתחבר -
מיקרוסופט עצרו את העדכון כי יש משתמשים שנמחק להם קבצים אישיים אחרי העדכון.
-
@WEB-developer הוא התעדכן אוטומטי או שעדכנת ידני?
-
-
@WEB-developer כי נראה לי שהעדכון הגדול לא היה באופן אוטומטי אלא באופן ידני ולפי זה אין לך את העדכון הגדול האחרון אלא סתם עוד עדכון
-
@aiib כן , גם אני קראתי על זה
-
@aiib אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@WEB-developer כי נראה לי שהעדכון הגדול לא היה באופן אוטומטי אלא באופן ידני ולפי זה אין לך את העדכון הגדול האחרון אלא סתם עוד עדכון
הוא היה אוטומטית אך הושהה
-
@magicode נראה לי שצריך לשנות את הנשא לאני לא מבטל
-
@יעקב.ק יש משהו בזה שמשמש תמרור אזהרה בבחינת "דע את מקומך".
-
@magicode אולי כדאי א. להוריד את התשלום לחצי. ב. לעשות שבקשות הסרה יופנו לרובוט שיתן הסרה לאחר שיתבצע התשלום. תלונות או בקשות? תדברו עם הרובוט.. בקשות למערכת הפניות לא יענו.
-
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אם אני יעשה מבחן אמריקאי לאזהרות אחרי שכתבו אני מסכים. זה לדעתכם יפתור את הבעיות?
זה בוצע.
בהורדת תוכנת wifree דרך כאן: https://netfree.link/welcome/?1#/wifree קופצת החלונית הזאתאגב, סדר התשובות מתחלף בכל פעם (כך שלא יוכלו לענות מבלי לקרוא בעיון את התשובות בכל התקנה מחדש).
-
רעיון יפה
יש בעיה במסכים קטנים אי אפשר לגלול כדי להגיע ללחצן "בדוק את התשובות" -
@ליכט מה התשובה בשאלה ג?
-
@aiib בשום אופן לא ניתן להסיר ללא תשלום.
-
@aiib חח.. גם אני הסתבכתי בזה... התשובה לא כתובה בפירוש... הלכתי לחומרה...
-
@yzahn זו השאלה הכי חשובה..
-
-
@Men770 אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
לעשות שבקשות הסרה יופנו לרובוט שיתן הסרה לאחר שיתבצע התשלום. תלונות או בקשות? תדברו עם הרובוט.. בקשות למערכת הפניות לא יענו.
@magicode מה עם זה? לעשות תגובה אוטומטית לכל בקשות זכאות להסרה חינם בנוסח: "אתה לא זכאי", ממשיך להתעקש: "אתה לא זכאי, באם תמשיך להתעקש הפנייה תיסגר.". ממשיך? הפנייה נסגרת, ופניות זכאות חדשות נוספות מאותו משתמש נסגרות אוטמטית.