פיצול מחירים
-
-
-
@ezra מה השאלה? לי זה ברור!!!
-
@למדן-וידען אמר בפיצול מחירים:
@clickone אהבתי, ברור, אין מישהו שיותר בעד מאשר אני, תאמין לי, חזקו ואימצו, ואם צריך עזרה אני בפנים..
@dLive אני משוגע על הרעיונות שלך
קחו אותו !!! תאמינו לי הוא תותח !!! -
דברתי עם הר אל ואמרו שמי שהצטרף לפני ה-8 לא מעלים לו וגא מי שהצטרף אח"כ לא ברור לו וזה עסק שלהם עם נטפרי ...אולי לכן נהיה פיצול ונטפרי יקבלו לעצמם את התוספת והר אל ישאר אותו מחיר
-
בהודעה של גולן, זה נשמע שיש עוד ספקים חוץ מאר אל,
התחדש משהו, מי יודע? -
אני מבטיח לכם שכל עניין הפיצול הוא אך ורק לטובת חיזוק
הארגון, שממש, אבל ממש לא פשוט להחזיק אותו.
איך שלא תסתכלו, הכל הולך לטובת המשתמשים, רק
צריכים לתת אמון במערכת שקמה ע"מ להמשיך לצמוח
ולהגן על עוד משתמשים, ולא בכדי לעוף מהמפה אחרי
תקופת התלהבות קצה.
מאחורי כל העשיה, יש טלטלות, יש התלבטויות, יש
התמודדויות לא פשוטות, ובתוך כך יש גם שאיפה לשפר ולייעל
עוד ועוד. -
זה ברור שנטפרי צריכה לקחת כסף, ואפשר לראות באנסוף אשכולות בפרוג וכאן, שהציבור גם רוצה את זה,
אבל בזמנו שנטפרי נפתחה, דיברו על זה הרבה וגם MAT, שיש עניין שנטפרי תהיה נגישה לכולם, כך שמי שרוצה להשים סינון, לא יהיה שיקול של כסף,
אז אולי אפשר, אם טוב בעיני המנהלים, שיהיה אפשרות בלי תשלום כספי, אבל בלי שירות, כך שמי שלא משלם לא יוכל לקבל שירות ויכל להנות רק מהדברים שנפתחו כבר,
-
@מן-המודיעין אמר בפיצול מחירים:
זה ברור שנטפרי צריכה לקחת כסף, ואפשר לראות באנסוף אשכולות בפרוג וכאן, שהציבור גם רוצה את זה,
אבל בזמנו שנטפרי נפתחה, דיברו על זה הרבה וגם MAT, שיש עניין שנטפרי תהיה נגישה לכולם, כך שמי שרוצה להשים סינון, לא יהיה שיקול של כסף,
אז אולי אפשר, אם טוב בעיני המנהלים, שיהיה אפשרות בלי תשלום כספי, אבל בלי שירות, כך שמי שלא משלם לא יוכל לקבל שירות ויכל להנות רק מהדברים שנפתחו כבר,
@magicode אמר ב חינם, האם כדאי?
זה מתוך מחשבה שהצלת חיים חיבת להיות חינם.
ובלי שזה יהיה התנדבותי וחינם. לא יהיה אמביציה לעבוד.
-
אני לא מבין איך אנשים רוצים הכל בחינם?
אבל למה שזה מגיע לכסף כולם מתלוננים?
ורוצים שרות -
@ליכט אמר בפיצול מחירים:
מה עם כל אלו שמשתמשים עם VPN של @clickone, האם מעתה גם הם יחוייבו לשלם 15 ש"ח בחודש ??
@clickone אמר בפיצול מחירים:
@ליכט כן.
אבל לא יחוייבו יותר בהו"ק.וזה ייתן פתח ל... בעז"ה
נקודה למחשבה!
נראה לי קצת לא הוגן התשלום האחיד למשתמשי ISP שיכולים להשתמש עם אותו יוזר למשרד ענק עם המון מחשבים, לעומת משתמשי הסטיקים או ה-VPN שמוגבלים למחשב אחד. -
לא יצא לי ברור, אולי משהו מה @administrators יסביר
האם מי שלא ישלם, מכאן ולהבא לא יוכל בכלל להשתמש בנטפרי, או רקלא יקבל שירות, נקודות? -
@administrators
אכן, נשמח להסבר.
יש לי נטסטיק ובו סים של 019, ובמקביל גם VPN של @clickone
אחרי הפיצול אצטרך לשלם פעמיים?במידה ואכן כך, האם תהיה אפשרות שאחד משני החיבורים יהיה בלי שירות (הVPN, מן הסתם), כמו ההצעה שעלתה פה?
-
אולי @GolanArt ישפוך אור על הנושא, האם מי שלא ישלם לא יוכל בכלל להנות מנטפרי, או שרק לא יקבל נקודות
תודה ותזכו למצוות -
מי שלא ישלם ינותק מנטפרי. אחרי שהוא יצבור חוב מעל הרף שנקבע.
-
@magicode אני שואל כדי לדעת דברים ברורים. מי שלא ישלם לא יהיה לו שום אופציה להתחבר לנטפרי גם ללא בדיקת תמונות וללא נקודות?
-
@magicode
מי שלא ישלם כלל, מובן. (או שרק לא יקבל שירות?)אבל מי שיש לו גם ספק וגם VPN, יצטרך לשלם פעמיים?
-
@יוסי_ג
למה צריך גם ספק וגם VPN. -
בחודש נובמבר נבצע אצלנו שורת חיוב לכל מי שהיה לו גלישה פעילה בחודש אוקטובר בלי קשר לאופי הגלישה שלו. אם הוא לא יפרע את החוב. אנחנו ננתק אותו.
-
@magicode
כלומר שאם יש כמה ספקים מחוברים לאותו חשבון בנטפרי, יהיה רק חיוב אחד ?