הכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.
-
-
ציטוט מהויקי:
תמונת קאפצ'ה (CAPTCHA) לא חוזרת מבדיקה
תיאור: ישנם אתרים שונים אשר במטרה להבטיח שהתשובה אינה מופקת באמצעות מחשב הם משתמשים עם תמונת קאפצ'ה הכוללת אותיות או מספרים המופיעים בצורה מעוותת על המסך והמשתמש צריך לזהות אותם ולהקליד אותם. תמונות אלו מתחלפות בד"כ עם כל ריענון של התמונות בדף, ולכן בנטפרי באם התמונה מוגדרת להישלח לבדיקה אזי תמיד היא תופיע מפוקסלת עקב מנגנון ריענון התמונות.
פתרון: יש לשלוח פניה דרך מערכת הפניות עם הלינק של התמונה המשתנה. עדיף לשלוח גם את הכתובת של הדף עצמו. -
קודם תודה על ההשקעה, כמה רעיונות שעלו לי
- לשלב את איזור האישי תוך הכרטסת (שיהיה אפרות לקרוא ולשלוח פניות בלי מעבר לטאב אחר)
- להוסיף לכרטסת אופציה לבחירת תמונות שלא נשלחו לבדיקה וזה אטומטי יוסיף להפניה כתובת התמונה (חוץ מכתובת האתר שהתמונה מופיע בו ) זה יחסוך זמן להעובדים והמשתמשים
- כל אחד רוצה משהו אחר על הכרטסת לכן יהיה אפרות לכל אחד לסדר לעצמו מה שהוא רוצה לראות (כמו שיש בגימייל בGOOGLE APS)
- השפה יהיה כפי מה שמוגדר באיזור האישי
- (אני לא האיש הנכון להגיד את זה אבל לדעתי תעשה ריענון גרפיקה גם לשאר הדברים של נטפרי (התוכנות שמתקינות אניוואר ותעודות האבטחה מיושנים ברמה נוראית)
-
@Chocolate אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
(אני לא האיש הנכון להגיד את זה אבל לדעתי תעשה ריענון גרפיקה גם לשאר הדברים של נטפרי (התוכנות שמתקינות אניוואר ותעודות האבטחה מיושנים ברמה נוראית)
א. ההתקנה של האניוואר לא כזו גרועה... ממשק יפה ונחמד
ב. בנוגע לתעודת האבטחה, זה כורך המציאות בכדי שזה יעבוד גם בלי להתקין פריימוורק -
ומה עם "חדשות ועדכונים"?
אצלי הוא מדווח על 22(!!) שלא נקראו. -
@shraga
יש עוד דברים, האימייל שמקבלים על הפניות
וסתם למה לא לעשות הכול באותו סגנון -
@shraga אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
א. ההתקנה של האניוואר לא כזו גרועה... ממשק יפה ונחמד
חוץ מהסימון של ה V שהוא הפוך, וזה בגלל שזה כתוב ב WPF,
בסימון V כדי לעשות התחברות אוטמטית זה תקין,
ראה כאן: https://github.com/NetFree-Community/netfree-anywhere/commit/0bd0b031266b44643e6fd3b17bc911de3a02436eהפתרון התקין אמור להיות עיצוב מותאם לפקד.
-
רציתי לעורר עוד דבר מאוד חשוב, והוא שהנה לפעמים יש מצב שאני ואתה זקוקים דחוף לסינון תמונות כמה שיותר מהר ברמה של קריאה אחד אחרי השני, לדוגמא באתר קניות, ארכיאולוגיה, וזה יכול לקחת זמן,
ולפעמים יש מצב שאינני זקוק כלל לתמונות, או שאפילו נפתח הדף רק במצב אקראי, ואני רואה שכל התמונות נבדקות מיד אחרי השני.
רצוי מאוד שתהיה אפשרות להקדמת תמונות, לדוגמא: סמן תמונה זו או התמונות בדף זה כדרגה ראשונה.
אפשר לנסות אם זה יצליח. -
@בר-בי-רב אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
רציתי לעורר עוד דבר מאוד חשוב, והוא שהנה לפעמים יש מצב שאני ואתה זקוקים דחוף לסינון תמונות כמה שיותר מהר ברמה של קריאה אחד אחרי השני, לדוגמא באתר קניות, ארכיאולוגיה, וזה יכול לקחת זמן,
ולפעמים יש מצב שאינני זקוק כלל לתמונות, או שאפילו נפתח הדף רק במצב אקראי, ואני רואה שכל התמונות נבדקות מיד אחרי השני.
רצוי מאוד שתהיה אפשרות להקדמת תמונות, לדוגמא: סמן תמונה זו או התמונות בדף זה כדרגה ראשונה.
אפשר לנסות אם זה יצליח.וכן "אל תסנן תמונות באתר זה" (למקרה שיש צורך רק בטקסט) ואולי אפילו הגדרת זמן, למקרה שזה רק בפתיחת האתר הנוכחית ולא תמיד.
-
@דרור אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
@בר-בי-רב אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
אפשר לנסות אם זה יצליח.וכן "אל תסנן תמונות באתר זה" (למקרה שיש צורך רק בטקסט) ואולי אפילו הגדרת זמן, למקרה שזה רק בפתיחת האתר הנוכחית ולא תמיד.
לזה דווקא כבר יש פתרון, תוסף של נטפרי לדפדפן כרום, יש אופציה לא לשלוח תמונות לבדיקה, http://softwares.center/move-netfree-panel/
-
-
-
@GolanArt יש צפי מתי זה אמור לקרות..??
-
@מוגן שאלה טובה... עוד לא גובש מבנה סופי, מקווה בקרוב.
-
@GolanArt התחדש משהו ?
-
זה גם בתוכנית של השיפורים הנוכחית ?
-
נראה לי כדי להוסיף את זה לרשימת ההצבעות.