019 שוב פעם
-
@ari62
לא -
טוב צריך לעשות סוף לכל הסיפור הזה אחת ולתמיד.
כפי שהבנתי מהמערכת 019 עשתה שידרוגים ולכן היו תקלות באינטרנט בשבוע האחרון לי למשל לא היה אינטרנט במשך יום שלם. מדובר על שידרוג כנראה ידוע מראש, אז למה לא מודעים מראש על זה?????????ולמה היתי צריך להמתין על הקו השבוע במשך 52 דקות !!!!!!!! כדי לקבל מענה מנציג שאיך שהשיחה מגיעה אליו היא מתנתקת!!!
פשוט הפתרון הוא קנסות, אם על כל נפילת אינטרנט של 019 הם יתחילו לשלם קנסות משמעתיים (בדיוק כמו שמשרד התחבורה נותן קנס לכל אוטובוס שלא יוצא בזמן) פתאם תראו איך יהיה בקושי נפילות.!!!
די זה עובר כל גבול!!!! -
@מושט אתה נייח או נייד?
-
כל כמה ימים בעיות ב019. צריך להתקשר לשירות הטכני. בסוף הפם מסדרים את זה. אבל אין ספק מרגיז.
בחברה של ה500 גיגה ב50 ש"ח יותר טוב? מישהו יודע? -
אני נמצא בפלאפון אורגינל [כלומר לא דרך נטפרי] וגם שם יש לי בעיות רבות למרות שפלאפון היא החברה הטובה והמהירה ביותר שנחשבת היום. כך שלא בטוח שאם צודקים בטענותיכם כי אולי לכל אחד מכם יש סיבה מסויימת למה יש לו בעיות.
ואגב כשאני מתקשר ל019 עונים לי יותר מהר מסלקום ודומיהם -
-
@aiib נייד
-
הסבר! רק בטלפון אפשר לעשות את זה?
-
@אמיר מה אתה רוצה לשאול את 019? האם הוט מובייל יותר טובים מהם?!
-
ממש לא אני פשוט הולך ליגמור אותם.... ולמען האמת היתקשרתי אילהם ואני מצטט. מיקומך בתור34 וכו תורי הגיע די מהר ולא הבנתי איך זה כל כך מהר עד שהנציג שם ענה לי. היסברתי לו את הבעיה והוא אמר לי לחכות רק דקה. אבל פתאום אני שומע שהתחיל מהתחלה הסיבוב מיקומך בתור56 וכו מה זה? גנבים?חבר'ה אף אחד פה לא מעשי? מי הולך איתי ליתבוע אותם?.......
-
@אמיר לא תצליח לגמור אותם בטלפון אולי רק לגמור לעצמך את הקול....
-
פוסט זה נמחק! -
@אמיר ????????????????
-
קרה משהו? אגב מתי מקבלים באינפרום נטפרי נקודות מוניטין?
-
@אמיר ע"י לחיצה על
-
- כדי שאדע שהגבת לי ואקבל על זה התרעה תלחץ תגובה מתחת למה שאני כתבתי ולא בתחתי הפוסט
- מקבלים מוניטין אחרי שהחליטו שדבריו שווים מוניטין ואז מצביעים עבורך בצד שמאל בחץ
-
@frize37 אמר ב019 שוב פעם:
מי שעדיין יש לו בעיה עם 019. תוכלו לשלוח לי את התז. של בעל הקו או את הקו ב019 למייל ונטפל בהקדם.
אחרי הטיפול יש לחפש רשת ידנית לבחור חברה אחרת שאינה 019 או אורנג או פרטנר, ואחרי זה לחפש שוב ולבחור אחר מאלה.
המייל 5@955.co.il
אך ורק במיילעדיין פעיל?
כי זה קרה לי לפני כמה שעות ועדיין לא התחבר
חיבור סלולרי -
@מתמחה-במחשבים תנסה ותראה :slight_smile:
-
@מעמד אמר ב019 שוב פעם:
@מתמחה-במחשבים תנסה ותראה :slight_smile:
שלחתי מייל לפני כחצי שעה
לא קיבלתי תגובה
שלחתי גם ל @zeevgros -
@מתמחה-במחשבים חצי שעה זה זמן סביר לחוסר מענה