המעלות של נטפרי
-
פשוט מאד
כל מי שהתנסה בזה והתנסה בזה צועק את ההבדל -
פותח האשכול תכלס לא קיבל תשובה עם בשר...
והאמת, קשה להוכיח את ההבדל בלי לעמוד ולעשות השוואה בזמן אמת, ופותח האשכול שאל שאלה
שהיא בגדר דע מה שתשיב, ונראה לי שעדיין לא ציידו אותו בתשובות כמו שצריך...יש כאלו שמייחסים לי בטעות כאילו שאני אחד מהמקימים משום מה, ולכן אני לא יכול להתבטא
איך שמתחשק לי כדי שכל מיני כאלו שנואשו מהדרך הלגיטימית של הכנסת רווחים לא יקפצו על
איזו מציאה חדשה של תביעה משפטית, שהרי ידוע שרבות החברות שחיות על כספים קלים כאלו...
רק לחשוב על כמה שמתסכל אותם לקרוא כאן על הצבעות לקדימות השיפורים והפיתוחים הבאים בנטפרי, מעורר
רחמים, והם קוראים. ועוד איך קוראים.האמת, ההבדל הוא תהומי, וזה על גבול המגוחך לנסות להשוות בין החברות, או מדיוק יותר בין החברות
לעמותת נטפרי שהעומד בראשה גרוע בלאהוב כסף וגרוע בלהתחנף ולהתחנחן מול משתמשים...
תכל'ס, סינון תמונות ידני הוא המצאה של נטפרי בלבד, ואני באופן אישי מאמין שגם אם זה קיים אצל
אחרים, זה רחוק מלהיות קפדני ומהיר, רחב וגורף כמו בנטפרי, והסיבה די פשוטה, זה ממש לא רווחי....מלבד זאת, בנטפרי פותחו (וממשיכים לפתח) מערכות ע"ג מערכות, ולא רק שהשירות מול המשתמש הוא תקדים שלא נראה
עד היום בשום מקום אחר, אלא שאין רגע דל של פיתוח והתקדמות עוד ועוד במוצר הטכנולוגי האין סופי הזה,
ואין יום שהקוסם וחבר מסייעיו לא שוברים את הראש בפתרון לעוד בעיה ועוד בעיה. רק מי שהתעסק ובאמת
חפר באדמתה העמוקה והבוצית של רשת האינטרנט, זכה להבין באמת כמה היא מורכבת, ואיך אומר הסלוגן, יש
דברים שאי אפשר לסנן, צריכים לבדוק אחד אחד...חברות הסינון ראו (ולדעתי עדיין רואות) את האינטרנט ככלי מאד כללי ואין להם את הכדאיות הכלכלית
לרדת לסוף דעתו ודרישותיו של המשתמש הפרטי. רק מי שנכח בתור תומך בנטפרי, ראה במו עניו את הכמות
הבלתי נתפסת של הצרכים והרצונות של המשתמשים על כלל גווניהם. בזמן שחברה אחרת היתה משיבה תשובה מהירה
הרבה יותר מנטפרי ע"י רובוט, או במילים אחרות הרובוט שלהם היה משיב תשובה שהוא עצמו לא מבין אותה והייתם
ממתינים שאולי במקרה נציג/תומך יעשה יום אחד פסח ברשימת הפניות ויראה במקרה מה אתם
באמת צריכים, בנטפרי לקוח אחד יכול לקבל שירות שהוא רחוק ממשתלם לארגון, ויעידו על כך אשכולות שירות ענקיים שיגרמו
לגלגלת העכבר שלכם להתעייף...וב"ה זכינו אנו האנשים שעובדים עם האינטרנט, לחופש לגלוש בטוח.
ושוב, אני כלום בנטפרי ולכן התגובה שלי מייצגת אך ורק אותי כאחד העם.
-
@GolanArt היית צריך לחלק את זה לכמה הודעות...
כמעט על כל שורה רציתי לשים לייק.. -
@GolanArt אמר בהמעלות של נטפרי:
יש כאלו שמייחסים לי בטעות כאילו שאני אחד מהמקימים משום מה
ויעידו כל האשכולות בתחילת הדרך של נטפרי בפרוג וב cod613
גם מי שרק דוחף לעשות משהו אפשר להגיד עליו שהוא ממקימי וכו'היום על כל משיב בישיבה, כבר קוראים לו 'מראשי ישיבת', ועליך שאתה יותר 'ממשיב' בנטפרי כל שכן !!!
ויעיד הפוסטים האלו על זההרחקת משתמשים, שימו לב!
מרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...
-
@clickone אמר בהמעלות של נטפרי:
@מעמד אמר בהמעלות של נטפרי:
@WWW אמר בהמעלות של נטפרי:
לחברה עסקית בבעלות חילונית
אשתי הייתה באיזה יום עיון מטעם העבודה והמנהל של הסינון שלהם הגיע ודיבר על הסינון והוא היה נראה אדם דתי, כך אשתי אמרה
אשתי הייתה שם גם וסיפרה לי גם.
שאשתך תבקש ממי שאחראית עליה שתבקש למעלה שבפעם הבאה יביאו מישהו מחברה אחרת.
היא יכולה. בד"כ מתייחסים לזה.
(העניין אחר אולי, שאם יבקשו מנטפרי לא בטח שיהיה מי שילך. כי נטפרי לא עושה דברים כאלו. -- אולי הספקים כן)בכנס דל תמך הגיעו נציגים של RL כדי ליצור חשיפה לנטפרי
-
יש הרבה מה לומר על נטפרי. אבל לא הכל על גבי במה ציבורית. ולכל הפחות לא בציבור על סינונים שחרדים משתמשים בהם. מי שצריך שיפנה אלי באישי או בנייד.
בעיקר הנושא אני ניסיתי כמעט כל החברות הסינון הקיימות של הציבור שלנו וסינונים נוספים, ולא ראיתי מישהו עם פונקציות כמו נטפרי של סינון תמונות כמו שצריך בשעת אמת ועוד.
אני לא אומר שאין סינונים עם יותר אפשרויות לפעמים שאין בנטפרי, אבל בשביל שיהיו לך הרבה אפשרויות יש את הצד השני גם כן [סטרא אחרא בארמית], וזה לא נעים ולא רצוי כמובן, כי לא תמיד להשאיר את האפשרויות פתוחות זה כל כך עדיף, (כי סינון שהוא לא סינון [כמו רימון המסלולים הלא דתיים לדוגמה] לא שוה שקל). החכמה לסנן אחד אחד. -
גם אני עברתי סינונים שונים,
ורק מאז שאני בנטפרי אני רואה כמה שלוות הנפש זה.
כשאני חייבת לשמור על העיניים בשביל הילדים שלי (לפני לידה, למשל)
וכשבעלי בבית ואני מחפשת משהו, או פותחת אתר לא חרדי,
אני תמיד יודעת שני דברים:
לא יהיו תמונות פריצות מכל סוג שהוא
לא יהיו תכנים בעייתיים כתובים מכל סוג שהוא.
כך שהדילמה הפכה להיות שנטפרי כביכול מאפשר לנו להכישר את האינטרנט...
אבל עדיף כך מאשר... -
בראשית דברי אציין שאינני מכיר אישית את המוצר עליו נסוב האשכול הזה מכיון שמעולם לא השתמשתי בו
אך הרשו נא לי לשתף אתכם בסיפור ששמעתי מבעל המעשה שהוא גם שכן שלי.לצורך הענין נקרא לו משה, משה הוא אברך יקר הלומד שני סדרים בכולל, על מנת להביא טרף לביתו הוא פתח חנות למוצרי תינוקות הפעיל בשעות הלילה. בתחילה כדרכם של מכירות הוא עבד מתוך ביתו, אך עם הזמן בס"ד העסק הלך והתרחב והוא שכר חנות.
בשלב הזה הוא התעניין אצלי על האפשרויות העומדים לפניו באשר לחיבור אינטרנט לחנות. שוחחתי איתו בארוכה ובזה נפרדו דרכינו לאותו יום. להפתעתי, בערב קיבלתי טלפון מאביו של משה, מסתבר שהוא חשש מאוד מאינטרנט ולא רצה לסמוך על עצמו, ולכן שלח את אביו לברר על האפשרויות השונות. גם איתו שוחחתי בארוכה, וסיימנו את השיחה בידידות.
הם לא שיתפו אותי בהחלטותיהם, אך כעבור חודש משה אמר לי, אתה חייב לשמוע סיפור. אחרי שהתייעצנו איתך החלטנו להצטרף לאינטרנט המסונן נשוא אשכול זה. אך זו התבררה כטעות איומה. סמכתי על סינון התמונות שלהם בעינים עצומות אך כאן הגיעה המציאות המרה וטפחה על פני.
אך להד"ם, אין סינון תמונות בכלל!!! כאן איש שיחי עוצר ולגילוי נאות מספר שהוא במסלול עסקי, ואולי זו הסיבה. על כל פנים, הוא ממשיך, לצורך הזמנת מוצרים לחנות אני צריך להכנס לאתרים של ספקים שונים, חלק מהמוצרים שאני מוכר מדוגמנים ע"י נשים בלבוש חלקי בלבד, לא חששתי להכנס לאתרים כאלה בהיותי בטוח שהסינון הוא כמו שמפרסמים אותו ולא אחשף לתמונות בעייתיות. אך כאן המציאות טפחה על פני, וכך תמונות שאשתי היתה מסמיקה אילו היתה רואה אותם נחשפות לפני במלא כיעורן.
כמובן, מיד יצאתי מהאתר ונזהרתי שלא להכנס שוב לאתרים דומים. אבל בזה לא תמו המפגעים, עם באתר הבנק שלי, מתנוססים ל'תפארה' תמונות נשים, וכך גם באתרים רבים נוספים.
כך נמשכו הדברים כמעט חודש. במהלך אותו חודש המכירות ירדו כמעט ל0. אך בזה לא תמו הצרות, שיק ע"ס 2000 ש"ח שנתתי לאחד הספקים חזר מחוסר כיסוי. שתבין, בחיים זה לא קרה לי, אני תמיד מחושבן גם שלא היה לי בכלל גישה לאתר של הבנק, אבל כאן למרות הגישה הנוחה, והביקור היומי באתר הבנק זה קרה. אתה יודע מה המשמעות של שיק שחוזר אצל ספק, הוא שואל רטורית. זהו, אין יותר אשראי, אין תשלום בשיקים. זהו עוברים לעסקים על בסיס מזומן.
באותו ערב, מספר משה, לקחתי פטיש וניפצתי את הראוטר הזה דרכו הגעתי לכל הטינופת הזו. עכשיו אין לי אינטרנט בחנות, אבל מחר אני כבר מצטרף לנטפרי.
התרגשתי עד לדמעות, אמרתי לו: אתה חייב לעשות סעודת הודיה, להודות לבורא עולם על שגרם לך לפתוח את העינים. כן, הוא אומר לי, התקשרתי לקובי לוי לספר לו את הסיפור שלי, אולי זה יציל אחרים שלא יפלו כמוני, והוא אמר לי, חסד ה', תראה איך ה' שמר עליך. תאר לעצמך מה היה קורה אילו באותו חודש המכירות היו מכפילות את עצמן, ולא היה חוזר לך שיק. הודו לה' שירו לו.
חבל שלא שמעתי לעצתך, הוא חותם את השיחה.
עריכה:
שכחתי פרט חשוב. הלילה שבו משה ניפץ את הראוטר היה ליל שישי. ביום ראשון שלאחריו, החנות המתה מקונים למרות שבדר"כ ימי ראשון אצלו בחנות יבשים וכמעט אין מי שנכנס. -
@MacroShadow
צל מאקרו קוטף סיפור... -
עשו סקר קצר בין החברים שלכם, שכאשר נתקלים ח"ו בתמונה לא הולמת, אם ע"ג מסך המחשב ואפילו פרסומת שנוחתת בתיבת הדואר בבית:
אלו שיש להם נטפרי - מזדעזעים מיד, ורואים על הפנים שלהם שהם לא רגילים בשום אופן להחשף לתמונה שכזו.
אלו שיש להם סינון אחר, אפילו הטוב ביותר - עוברים על כך בשלוות הנפש. הם התרגלו רח"ל.
תבדקו את זה טוב, ותראו שיש צדק בדבר. -
אני בדקתי באופן אישי ב+אתרוג+מהדרין" לא מיניה ולא מקצתיה אין סינון תמונות.
"לא יהיה כלום - כי לא היה כלום" -
@משרדי אמר בהמעלות של נטפרי:
אני בדקתי באופן אישי ב+אתרוג+מהדרין" לא מיניה ולא מקצתיה אין סינון תמונות.
"לא יהיה כלום - כי לא היה כלום"וכי אומרים לו לאדם חטא בשביל שיזכה חברך? (שבת ד.)
-
אני לא יודע למה אבל הם עדיין מפיצים שקרים בקשר לנטפרי
-
@Chocolate האם הם מפיצים רק בע"פ או גם בכתב?
-
בטלפון .
-
@Chocolate מה הם אומרים למשל?
מה כבר יכולים להגיד? שנטפרי גזלנים? רוצחים? -
-
@Chocolate
זה ישן
משהו חדש בנושא? -
ממשיכים באותו קו
-