שיתוף פרוייקט שמתבשל במוחי זה זמן רב.
-
הרעיון בעצם אומר שמי שיש לו אינטרנט, שאמור להיות לצרכי עבודה, ישמש כ'גוי של אינטרנט' למי שאין לו?
-
@Glantz רעיון חזק.
אבל למה להגביל את זה רק למשתמשי הגימייל בלבד?
אולי כל משתמש קהילתי יוכל לבקש שיחפשו בשבילו משהו שחסום לו. -
@מ.-פינחסי אמר בשיתוף פרוייקט שמתבשל במוחי זה זמן רב.:
@Glantz רעיון חזק.
אבל למה להגביל את זה רק למשתמשי הגימייל בלבד?
אולי כל משתמש קהילתי יוכל לבקש שיחפשו בשבילו משהו שחסום לו.ולא רק קהילתי אלא גם מי שחוסום בהגדרות ע"י חבר/אשה/בעל/אבא
-
@רוח ממש לא. יהיו קריטריונים ברורים במה אנחנו עוזרים ובמה לא. הרי אנחנו ממילא מחוברים לרשת כי אנחנו חייבים, אז למה שלא נעזור לאחרים שלא חייבים אך זקוקים לזה מדי פעם?
-
@Glantz ברור שיהיה קריטריונים ברורים.
אבל למה רק לקהילת גימייל? -
רגע. בעצם אתה אומר לפתוח מייל ופרום לבקשת בקשות.
מה הממשק שונה מפרום? -
@magicode
לא אענה במקום @Glantz
אך אני רואה את הממשק שונה מפורום בכך שזה לא ציבורי אלא הודעה פרטית למעגל מצומצם של מתנדבים, שכל פניה שעוד לא טופלה, תקפוץ שוב ושוב כממתינה לטיפול עם אפשרות תיוג וכדו' (בדומה למערכת הפניות של נטפרי).
כך זה אף פעם לא יגלוש לדיונים וכדו', וגם המתנדבים ירגישו יותר מחוייבים לענות ולעזור.
בעצם, אם תרצה תקרא לזה פורום, אך פורום עם הרשאות מאוד מוגבלות וברורות, לכל אחד מהמשתמשים. -
@magicode כי בפורום א"א לשלוח קבצים. הרעיון הוא לפתוח בעצם ממשק 'שירות לקוחות' כמו בכל חברה, דהיינו, שאפשר לפתוח פנייה, ונציג יכול לבחור את הפנייה ולטפל בו.
זה משהו שונה מפורום. -
@ליכט ממש כך!
-
אפשר לבצע את זה עם הפרום הזה. יש נראה לי תוסף שמסמן שהתשובה נענתה.
ואפשר להעביר קבצים דרך מאגיקוד. לתייג אני לא יודע אבל לא מבין למה צריך תיוג. -
-
אפשר לעשות פה פרטיות יש פה בפרום מחלקה שמיועדת לנציגי קהילות ואתה בכלל לא יודע עליה.
-
הא הבנתי. אתה מתכוון שזה יהיה חד צדדי שהמבקש יוכל לכתוב בקשה אבל לא לראות בקשות של אחרים.
בכל מקרה אני תמיד אומר. שאני רוצה לדבר עם קהל היעד. ולשמוע ממנו את הרצונות שלו. כי אני לא נמצא במקום הזה ואין לי יכולת לדון. אולי באמת לא אכפת לו פרום פומבי. הרי הוא לא יכיר את המתנדבים.
יש מעלה בפרום פומבי שיש יותר ביקורת. -
@magicode אכפת זה לא המילה, זה הרבה יותר מזה... אני מכיר את האנשים האלו מקרוב. פורום לא יעבוד. זה חייב להיות בצורה של "ארבע עיניים". אך כמובן שזה יהיה שקוף לך ולכל ראשי נטפרי. אתם בעצם תהיו האדמינס של המערכת.
-
@Glantz אמר בשיתוף פרוייקט שמתבשל במוחי זה זמן רב.:
בממשק הוא יוכל לפתוח פנייה, לדוגמא, "שלום, אני מורה בבית ספר ואני צריכה תמונה של נחליאלי"
בקשות כאלה יש גם בפרוג באופן פומבי. לא מבין איזה בקשות אנשים יסמכו על מתנדבים ויהיה אכפת להם לא לבקש בפרום.
הרי אתה לא מצפה שהם יתנו את השם משתמש וסיסמה שלהם לבנק כדי שתבצע איזה העברה. -
@Glantz הרעיון גדול, מספר נקודות לדעתי.
1 בשביל מה לתת Gsuite או לבצע הפנייה מתוך הgmail או אאוטלוק למה לפרנס את גוגל ולהגדיל הוצאות? כל החברות המספקות מייל נפרד לא נותנות Gsuite על חשבונם אין לזה היגיון.
2 השירות לא יעבוד על בסיס מתנדבים בחינם כי הוא פשוט לא יעבוד, נבול תיבול אתה וכל מתנדביך.
הפתרון לזה חייב לעבוד על בסיס נחיצות פנייה מול תגמול כלשהו, כלומר השולח ישלח בקשה רק עם נקודה וכדומה כי אחרת המתנדבים יעבדו אצלו יומם ולילה.
פרוייקט כזה לא יכול להיות על מתנדבים נטו הוא חייב מנגנון תגמול אפילו קטן למתנדבים כדי שיעבוד קבוע, גם אם נקודה לא שווה את זמן הפנייה ויהיה תגמול קטן לכל מתנדב זה יתן לפרוייקט כח לעבוד
-
במדה ואפשר להגדיר במייל עסקי של גוגל שגם כתובת פרטי וגם עסקית יגיעו לאותו מקום לא דרך pop וimap זה יהיה נהדר כך כל מי שיש לו כבר כתובת קיימת יוכל להשתמש במערכת של נטפרי ולא צריך להתחיל עם כתובות חדשות שלא מוכרות
-
אפשר אולי שזה יהיה בפלטפורמה של מערכת הפניות, כל פניה תדרוש נקודה, המשתמשים יוכלו לרכוש נקודות, ומי שירוויח את הכסף יהיו אלו שיטפלו בפניה.
-
@by6199 רעיון התגמול כבר עלה בדעתי, ואתה צודק בזה שמשהו התנדבותי הוא הרבה יותר חלש ממשהו שמתגמל.
אבל אם נתחיל לתגמל זה יכול להגיע לסכומים מאוד גדולים.
זה צריך להיות ברעיון של "מחוברים לחיים" של עזר מציון. דוגמה של קבוצה בהתנדבות שעובדת מצויין.
ו -@shraga צודק. זה יכול אולי לעבוד ביחד עם ממשק הפניות הקיים. -
@magicode אמר בשיתוף פרוייקט שמתבשל במוחי זה זמן רב.:
הרי אתה לא מצפה שהם יתנו את השם משתמש וסיסמה שלהם לבנק כדי שתבצע איזה העברה.
ואולי יש כאלה שבממשק ייעודי יסכימו ובפורום לא?