זכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!
-
@אנוממי אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
@6262 ידוע לי שאין הבדל כי אני לא מוצא סיבה שיהיה הבדל
אבל אני לא רוצה להוציא עלי השם רע אז אני הבדוק זאתזה שאתה לא מוצא סיבה... זה עוד לא אומר שאין, כי סיבות יש למכביר .
גם בסמארטפון יש צורך באישור בשביל שיהיה גם ווטסאפ זה לא מגיע אוטומטי כשאתה מזמין מכשיר. -
@אנוממי
חופשי אפשר לפרסם -
@6262 אפשר חופשי להתקין וואטספ
אבל אם אתה במוגן פלוס אז אתה מוגבל לקבוצה אחת -
@שוואנצון מי כותב את הסיפורים האלה?
-
@אנוממי
לא יודע.
מי שכתב את הסיפור הראשון, יכל לכתוב גם את זה. -
@אנוממי נראה שמי שכתב את הסיפורים האלו, זה אחד שיש לו בבית אקווריום עם 2 דגים.
אחד חי ואחד נט. -
@אנוממי אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
@6262 אפשר חופשי להתקין וואטספ
אבל אם אתה במוגן פלוס אז אתה מוגבל לקבוצה אחתזה פשוט לא נכון וזה אני יודע גם בלי לבדוק שוב.
כשאתה מזמין מכשיר אתה צריך לומר שאתה זקוק גם לווטסאפ ובמסגרת האישור של המכירה המפקח צריך לאשר גם את זה. -
@6262
תוכיח את זה. -
חברה, הרעיון כל כך נכון, כל כך כואב.
מה משנים הפרטים. -
רק אני תוהה למה הוא לא מרגיש טוב עם עצמו האם בגלל שהוא נפגש עם אסתי בתחנת אוטובוס או בגלל שהוא רואה סרט.
כלומר זה ראיה שלפחות הקטע הזה בסיפור לא מבוסס על סיפור אמיתי.
כי אחד שבשבילו לראות סרט זה גרוע לא יפגש עם אישה מהאינטרנט בתחנת אוטובוס. -
@שוואנצון אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
בנוקיה סי 2 שלו יש עיגול ירוק שנראה כמו בלון קומיקס עם שפופרת של טלפון
למען הדיוק אין בנוקיה C2, אולי היה לו 208..
לעצם העניין ברור שאתם צודקים עד כאב אבל אני מכיר מקרוב "בחור ישיבה" שהיה לו אייפון 6 עם סים טרף ואחרי שחבר עם כח שיכנוע ישב איתו בצפון לילה שלם הוא מתקשר אלי ביום שישי ב-7 בבוקר "אני חייב להשיג עכשיו מכשיר מסונן"
הורדתי אותו מ"סינונים" אחרים ושלחתי אותו להדרן כי שם הוא לא יוכל לאפס ולצרוב גרסה וכדו' והחבר נסע למרכז להפגש עם הרבנים האחראים וכו' כדי שיאשרו לו הכל כולל ווצאפ למרות שהוא לא ממש צריך את זה לצרכי פרנסה... זה היה ממש מירוץ נגד הזמן להספיק לפני שבת כשהברזל עוד חם. -
@אלי-TZA אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
לעצם העניין ברור שאתם צודקים עד כאב
עצם העניין בפוסט הזה הוא לא כשרות המכשיר, אלא זה שאפשר 'לזכות' במכשיר....
למארגני המכירה הסינית תהיה מן הסתם ס"ד מיוחדת, שהמכשיר יגיע ברגע הנכון למישהו שיחליט בדיוק באותו רגע לזרוק את האייפון שלו ולעבור לטאבלט מסונן, ובזכות ההגרלה יזכה לממש את ההחלטה הזאת כשהברזל עוד יהיה חם....
-
כדי לממש את האפקט של הסלידה מאייפונים, גם המוגנים למיניהם, לא צריך לעשות מאנשים מטומטמים. קראתי את 2 הגרסאות של הסיפורים וחשבתי שכזה מפגר פטור מכל המצוות ולא בטוח שאסור לו אייפון.
יש מספיק אנשים חכמים ונבונים ומעורים בענייני העולם שנפלו בגלל המוגנים (כמו שיש הרבה שניצלו בזכותם. חד משמעית), תמצאו כזה אחד ועליו תכתבו את הסיפור. -
@אוהב-ישראל אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
כזה מפגר פטור מכל המצוות ולא בטוח שאסור לו אייפון
מה לעשות שאף אחד עוד לא פטר אותו מן המצוות, ויש כמוהו רבים וטובים ותמימים
וחבל מאוד שלאנשים כמוהו ימצא בקלות כה רבה הפתח ליפול בו.חכמים ונבונים ו'יודעי כל' הנעדרים כל שמץ תמימות, נופלים בדרך אחת (מרוב שהם מבינים יותר טוב מכולם),
תמימים ו'מפגרים' כלשונך נופלים בדרך אחרת (מרוב שהם לא מבינים בזה כלום). -
@magicode
לא כ"כ משנה אם הסיפור היה או שזה יכול להיות. המסר ברור.
ידוע לי על כמה שהתחילו עם וייז + מייל של הדרן, וכעת יש להם כבר וואצאפ כולל קבוצות. -
חברים יקרים, הקושיות שלכם על הסיפור מה שמכונה 'א קאשע אוף א מעיישע', זה כמו שמישהו יעיר על ציורי הקומיקס, שרואים שזה לא אמתי! כי לאף אחד אין ראש באותו גודל כמו הבטן.....
-
במודעות של ב"ד בני ברק מדגישים שיש מכשירים מפוקחים על ידי הבד נראה שיש גם כאלו שלא, יש מי שיודע מה מפוקח ומה לא?
יש בעיה אחרת לפחות בנתיב מה שאני יודע, שאם אתה מבקש בשעת הקניה מסוכן/עובד של החברה הוא יפתח כמעט כל מה שתרצה. -
@ו-מ-ה
זה אמיתי???
במכשיר של וויז + מייל של הדרן אפשר להגיע לוואצאפ??? -
@מצפה-לישועה אמר בזכיתי בטאבלט של המכירה הסינית!:
@ו-מ-ה
זה אמיתי???
במכשיר של וויז + מייל של הדרן אפשר להגיע לוואצאפ???לעניות דעתי, לא.
אני חושב שגם @ו-מ-ה לא התכוין שאפשר להתקין על המכשיר הזה, אלא ע"ד מה שאמרו, היום אומר לו עשה כך ולמחר אומר לו עשה כך.
-
@אחד-תם @מצפה-לישועה
לצערי כן, ואין כאן המקום.