מייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה
-
@חכם אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
@aiib אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
יש מצב שאני טועה אבל לפי מה שמופיע נראה שמסלול מייל בלבד לא יותר זול ובחברה אחת אף יותר יקר. ההבדל נראה שקיים רק בתשלום לנטפרי.
רק להבין
אם לא משלמים או משלמים פחות לנטפרי זה לא נקרא מחיר מוזל ?אני יסביר @shraga כתב שסיבה שאין עדכונים היא בגלל שמשלמים פחות כי אין ניצול חבילה אז הבאתי מקור שהמחיר וא אותו דבר או אפילו יקר יותר וכל ההבדל הוא מחמת נטפרי כך שמבחינת החברה אין כל הגיון לחסום עדכונים. וזה לא סותר של מצריך תשלום לנטפרי כי בעדכונים ומייל כמעט ואין פניות
-
@גולש-בנטפרי אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
@גד אני לא מבין על מה הדיון במסלול מייל בלבד עדכוני אנטי וירוס פתוחים וכן גם האתרים שלהם
אין לי דרך לבדוק אבל @shraga מספיק בר סמכא והוא כתב כאן שזה לא כולל את האפשרויות לעדכונים, אם אתה צודק ברור שאין מקום לשום דיון.
-
@6262 יש כמה סוגי מסלולים של מייל בלבד, חלקם כוללים בפועל עדכוני אנטי וירוס וחלקם לא. באופן רשמי מסלולים אלו לא אמורים לכלול דבר מעבר למייל בלבד (עד כמה שידוע לי).
-
@shraga אולי מומלץ לכתוב זאת בויקי מי נותן עדכונים ומי לא
-
בסים כשר ניתן להוריד עדכונים
-
@סים-כשר כדאי לרשום זאת בויקי זה יגרום להעדפת חברתכם על האחרות
-
@סים-כשר אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
בסים כשר ניתן להוריד עדכונים
למעט עדכוני ווינדוס כפשוט / DNS 3.3.3.3
-
אל תספרו לי שעובד עוד דברים חוץ ממייל בלבד. כי אני עלול לחסום את זה.
זה עיקרון מייל בלבד זה מייל בלבד.
-
-
צריך תיקון טעות. אין מסלול מוזל מייל בלבד. יש מסלול גמייל בלבד.
-
@יעקב-ישראל אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
כי גם שאאוטנט עשו את אונלי מייל הם בהחלט השאירו אנטי וירוס ועדכוני ווינדוס
באאוטנט מדובר על חסימה ברמת המחשב, כך שאם לא ישאירו מקום לעדכונים אלו, הדרך היחידה לעדכן יהיה רק באופליין, או בהסרת התוכנה.
כאן זה בסה"כ ברמת הסים, אם מישהו רוצה עדכונים, הוא יכול ללכת לחבר / שכן וכו', לבקש להתחבר לכמה דקות ולהתעדכן... -
@ליכט אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
@יעקב-ישראל אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
כי גם שאאוטנט עשו את אונלי מייל הם בהחלט השאירו אנטי וירוס ועדכוני ווינדוס
באאוטנט מדובר על חסימה ברמת המחשב, כך שאם לא ישאירו מקום לעדכונים אלו, הדרך היחידה לעדכן יהיה רק באופליין, או בהסרת התוכנה.
כאן זה בסה"כ ברמת הסים, אם מישהו רוצה עדכונים, הוא יכול ללכת לחבר / שכן וכו', לבקש להתחבר לכמה דקות ולהתעדכן...בקיצור אתה רוצה בכח לעודד מי שרוצה רק מייל שילך לכל מיני מקומות שבהם תהיה לו גלישה... עד שבסוף הוא יחליט שעדיף שיפתח את זה כבר לעצמו וזהו...
הנושא הוא מאד מאד ספציפי, האם עדכוני תוכנה צריכים להיות חלק בלתי נפרד מגלישה סטנדרטית, ומי שמעוניין בהם יהיה פתוח גם לגלישה, או שאפשר בהחלט להבין שזה דבר שונה, ויש תועלת מרובה בכך שהוא יהיה שונה.דברו כאן על חברות הסלולר ומתברר שמבחינת חלקם לפחות זה יכול להחשב כשימוש מוגבל ומוזל, ואם כך אז לענ"ד מבחינה ערכית רעיונית לכאורה ודאי שישנה עדיפות גדולה למסלול כזה.
ולכל הפחות ודאי וודאי שזה דבר שראוי לקבל בו הכרעה רבנית ולא להחליט כלאחר יד, להחלטה כזו ישנה השפעה לפחות מסוימת על הרצון של אנשים לפתוח את עצמם לגלישה.
ואם מסלול כזה יכול לגרום לאדם אחד להשאר עם ג'ימייל ועדכונים ולא להצטרף למסלולי גלישה זה רווח נקי. -
@6262 אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
בקיצור אתה רוצה בכח לעודד מי שרוצה רק מייל שילך לכל מיני מקומות שבהם תהיה לו גלישה...
סורי, מי שרוצה יכול להצטרף לנטפרי אישי, ולהגדיר כאוות נפשו.
כל הדיון כאן מיותר.
תרגום המונח מייל בלבד בעברית= מייל בלבד.@6262 אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
ולכל הפחות ודאי וודאי שזה דבר שראוי לקבל בו הכרעה רבנית ולא להחליט כלאחר יד,
אתה קובע כי הוחלט כלאחר יד?
-
@משרדי אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
תרגום המונח מייל בלבד בעברית= מייל בלבד
ג'ימייל בלבד...
ויחזור לעניינו. -
@magicode אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
גמייל בלבד
פלוס (לפי מה שזכור לי) עוד כמה דברים נלווים?
לדוג' הורדה/העלאה של קבצים מצורפים מ/לגוגל דרייב, וכניסה ל-Google Forms? -
@משרדי אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
אתה קובע כי הוחלט כלאחר יד?
לפי מה ש @shraga אמר לא הוחלט מעולם....
-
@yzahn וכן בדיקת וירוסים של גוגל [במייל] כ"כ בעיה שתהיה גם בדיקת וירוסים של מייקרוסופט על דברים שמורידים?...
-
@aiib אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
@yzahn וכן בדיקת וירוסים של גוגל [במייל] כ"כ בעיה שתהיה גם בדיקת וירוסים של מייקרוסופט על דברים שמורידים?...
אין הנידון דומה לראיה. בדיקת הוירוסים של ג'ימייל קורה בשרת של גוגל ולא מצריך פתיחה של שום דבר נוסף. לדעתי זה בכלל ג'ימייל נטו, (יותר מדרייב וטפסים).
-
@yzahn תפוס את הרעיון... הרי אין הבדל מבחינת הפעולה אז מדוע שלא יחסמו את סריקת הוירוסים של גימייל שהרי זה לא מייל בלבד?
-
@magicode אמר במייל בלבד - למה לא כולל עדכונים וכדומה:
אל תספרו לי שעובד עוד דברים חוץ ממייל בלבד. כי אני עלול לחסום את זה.
זה עיקרון מייל בלבד זה מייל בלבד.
אולי מדברים על דברים שונים....
גמבו מייל יש שם
וככל הידוע לי כן יש עדכוני אנטי וירוס.... לפחות היה פעם באופן רשמי