פיתוחים שלא מתקדמים
-
@6262 אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
על סמך מה אתה חושב שזה לא עוזר למשתמשים היום? אם לא היה עוזר לא היו מצביעים לזה.
אני מתכוון אנשים שהיום משתמשים בנטפרי
וויפרי לאנדרואיד כולל פיתוח מערכת שתוכל לאפשר שימוש נורמלי.
ברור אבל אם זה כזה הרבה עבודה אולי צריך לחכות עם זה ולפתח דברים מהירים
-
@לחיל-אומר נכון אנשים שמשתמשים היום בנטפרי... לכאורה מי שהצביע הוא לקוח נטפרי לא?
-
@davd אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
אבל שאלה לי, ישנם רשימה אשר מקודמת לפי הצבעות, נכון?
א"כ איך זה שכ"כ הרבה פיתוחים (מהקישורים שהבאתם), אכן מפותחים, כאשר ברשימה של הפיתוחים, ישנם פיתוחים עם מאות הצבעות אשר עדיין מחכים?הפיתוחים שבוצעו, בוצעו (או לפחות הביצוע שלהם התחיל) כשהפיתוחים האחרים (שנמצאים היום ברשימה, למעלה מהם) עדיין לא קיבלו כ"כ הרבה הצבעות.
לכשהפיתוחים הושלמו, שוחררו ההצבעות לכל מי שהצביע עבורם, ואז הם הצביעו לפיתוחים אחרים שעלו למעלה ברשימה. -
יש לנו מלא דברים של תחזוקה. שלוקחים המון זמן.
-
אם זה עניין של כח אדם ,
אז מסתבר שרוב ככל המשתמשים(לקוחות) לא יתנגדו להעלאת המחיר ל 20שח בחודש , והעסקת עוד מפתחיםנאמר על דעת עצמי כמובן,
-
@יעקב-אא אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
אז מסתבר שרוב ככל המשתמשים(לקוחות) לא יתנגדו להעלאת המחיר ל 20שח בחודש , והעסקת עוד מפתחים
גם אני חושב כך.
אנשים מצד אחד רוצים לתרום לנטפרי,
ומצד שני, גם דברים שרוצים קשה להוציא מהכיס אם לא חייבים...להמשיך לפתח את נטפרי זה צורך גדול והצלה של הדור. והסיבה היא לא משום נוחות. אלא משום שחייבים להגיע למצב, שלאף אחד לא יהיה תירוצים למה הוא בלי סינון ראוי גם לצרכי פרנסה...
אני אישית מכיר כמה שמשתמשים בתירוצים הנ"ל.
(לא שזה מתרץ. כי זה באמת זוטות. מי שמעוניין באמת - מסתדר גם עם החסרונות ש(עדיין) יש לנטפרי, אבל בכל מקרה, כשאין תירוצים יותר קשה להתמודד...) -
@ליכט אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
אבל שאלה לי, ישנם רשימה אשר מקודמת לפי הצבעות, נכון?
א"כ איך זה שכ"כ הרבה פיתוחים (מהקישורים שהבאתם), אכן מפותחים, כאשר ברשימה של הפיתוחים, ישנם פיתוחים עם מאות הצבעות אשר עדיין מחכים?הפיתוחים שבוצעו, בוצעו (או לפחות הביצוע שלהם התחיל) כשהפיתוחים האחרים (שנמצאים היום ברשימה, למעלה מהם) עדיין לא קיבלו כ"כ הרבה הצבעות.
לכשהפיתוחים הושלמו, שוחררו ההצבעות לכל מי שהצביע עבורם, ואז הם הצביעו לפיתוחים אחרים שעלו למעלה ברשימה.נכון חלקית.
-
@מטעמים אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
אנשים מצד אחד רוצים לתרום לנטפרי,
ומצד שני, גם דברים שרוצים קשה להוציא מהכיס אם לא חייבים...אפשר לחלק את המשתמשים של נטפרי ל2.
- מי שהכיר את העולם שלפני, ויודע להעריך מה נטפרי עשתה לעולם הסינון.
- מי שלא הכיר את העולם שלפני (אשריו!)
מי שהכיר את העולם שלפני יודע שצריך גם לתרום כדי שהמיזם המדהים הזה, (שלי אישית שינה את כל החיים) ימשיך.
אבל למען האמת זה לא בדיוק קורה.
הסיבה היא כנראה קושי מובנה של כולנו להוציא כסף, כמו שכתבת.
כבעל עסק אני יכול לומר שלרוב הציבור קשה להוציא כסף גם על דברים שהוא חייב והוא יעשה הכל כדי להשיג בלי כסף אם הוא יכול (וזה לגיטימי)אולי בגלל שערב יו"כ היום, מי שרוצה לחזק את נטפרי, אולי זה באמת הזמן להגיע עם משהו טוב ליום הדין (ועל הדרך אולי זה ייתן כח למנהלים היקרים להוסיף ולפעול מעל קצה היכולת [ותאמינו לי שהם עושים הכל ממש עד קצה היכולת])
כל מה שאני כותב זה על דעת עצמי ולא מייצג את נטפרי כמובן
עריכה:
אמרתי לעצמי שהנה גם אני סתם כותב בלי באמת לבצע (כנראה גם אני שייך לקבוצה הזו )
אז לפני שאתחרט נכנסתי לאתר של נטפרי לתרום משהו לזכות ליום הדין
הנה הלינק, אל תחפשו אותו....
https://netfree.link/#donate -
אם זה עניין של כח אדם ,
אז מסתבר שרוב ככל המשתמשים(לקוחות) לא יתנגדו להעלאת המחיר ל 20שח בחודש , והעסקת עוד מפתחיםנאמר על דעת עצמי כמובן,
כדי לדעת לתכנת אתה חייב להבין איך בנוי המערכת מבפנים
ובשביל להכניס עוד עובדים וכדו' זה לפעמים בלתי יישים -
@לייבל אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
אם זה עניין של כח אדם ,
כדי לדעת לתכנת אתה חייב להבין איך בנוי המערכת מבפנים
ובשביל להכניס עוד עובדים וכדו' זה לפעמים בלתי יישיםאבל אם צריך, הרי יעשו את זה.
העניין הוא שצריך שיבינו שצריך..... -
אולי שיקדמו פיתוחים גם לפי תשלום (כמובן רק במקרה שהתשלום יעשה את הפיתוח ליותר קל....).
-
@magicode אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
יש לנו מלא דברים של תחזוקה. שלוקחים המון זמן.
אף אחד לא חושב שנטפרי יושבים בחיבוק ידיים.
אבל לפעמים המצב הוא בגדר בלתי נסבל (לא ממש, אבל בכל זאת קשה). -
@לחיל-אומר אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
בלי לבוא בטענות לנטפרי ברור שהדברים מתקדמים. אבל זה באמת שאלה למה להקדים את העבודה המטורפת של הוופרי לאנדרואיד, שבאמת כמעט לא עוזר למשתמשי נטפרי היום, רק בגלל שזה קיבל הכי הרבה נקודות?
על סמך מה אתה חושב שזה לא עוזר למשתמשים היום? אם לא היה עוזר לא היו מצביעים לזה.
ובנוסף זה הצלת נפשות ממש של הרבה מאד אנשים.
ופשוט שזה לא סתם של וויפרי... לעשות וויפרי והמכשיר לא יוכל לעבוד בגלל שאין תמיכה בתפעול האפליקציות זה לפתח מוצר בשביל לשים אותו במוזיאון, וויפרי לאנדרואיד כולל פיתוח מערכת שתוכל לאפשר שימוש נורמלי.אדוני, אני מבין שאתה רוצה ומעוניין בחווית גלישה מושלמת באנדרואיד שלך (או של האנשים שאתה עובד להציל אותם).
אבל תבין שגם אנחנו משתמשי ווינדוס רוצים חוויית גלישה מלאה ומושלמת.
ולנו, נטפרי אמרו שנבקש על כל דבר ודבר בנפרד, (או בפנייה או בפיתוח שאז צריכים להכניס לרשימה ולהצביע וכו'), אז ממש אנושי ובצדק, שבדיוק כך יהיה לגבי האנדרואיד.
ביקשתם ווייפרי, קיבל הרבה הצעות, מפותח.
ייגמר, יהיו בעיות עם וואצפ, תבקשו פיתוח תחכו להצבעות, וכו'.
יהיו בעיות בווייז, תבקשו פיתוח, תחכו להצבעות, וכו'.
וכן הלאה.ולגבי ההצלת הנפשות
אני חושב שגם במחשב זהו ממש הצלת נפשות..... -
ייגמר, יהיו בעיות עם וואצפ, תבקשו פיתוח תחכו להצבעות, וכו'.במכשיר נייד (לעומת מחשב) אף אחד לא יחכה עד שיצטברו מספיק הצבעות כדי לפתח
אלא ישר יעברו לחברות עם הסינון ירוד יותר, מה שאין כן במחשב שיש פתרונות חלופיים (אמנם לא הכי חלקים והכי רצויים, אבל מי שצריך יכול למצוא) -
@מעמד אמר בפיתוחים שלא מתקדמים:
ייגמר, יהיו בעיות עם וואצפ, תבקשו פיתוח תחכו להצבעות, וכו'.במכשיר נייד (לעומת מחשב) אף אחד לא יחכה עד שיצטברו מספיק הצבעות כדי לפתח
אלא ישר יעברו לחברות עם הסינון ירוד יותר, מה שאין כן במחשב שיש פתרונות חלופיים (אמנם לא הכי חלקים והכי רצויים, אבל מי שצריך יכול למצוא)במילים אחרות, אתה אומר שמשתמשי ווינדוס, יכולים להתקפל, ולהתייאש, ולהבין שזהו זה, חסל פיתוחים לווינדוס, מהיום שהתחילו לעבוד על אנדרואיד.......
-
@davd תרגיע זה נראה שהחלטת להתקיף היום
-
@davd במחשב הרמה של הפיתוחים שהיא נמצאת כעת היא גבוהה מאד
אין סיבה להתלונן וק"ו להתייאש
לעומת זאת באנדרואיד צריך להתחיל מאפס
תנסה להכנס לפרוג ולחפש שם על נטפרי בתחילת דרכה, תראה שהיא עברה דרך ארוכה מאד ובשיפורים שיש היום לעומת פעם הם לאין שיעור -
מאוד לא נעים לי לכתוב על זה, (בסך הכל נטפרי זה הסינון הכי טוב, ובוודאי שאלו שיושבים שם ראשם מונח רק בשאלה של איך להציל את הדור), אבל בסך הכל אני כותב את מה שאני מרגיש.
כמו שכבר נידון כאן בארוכה, נראה שנטפרי מקדמת את הפיתוחים החשובים להם (מכל סיבה שהיא), ללא קשר למה שהציבור מבקש, וללא להתחשב בדבר שהם בעצמם עשו, שניתן להצביע בעד פיתוחים דרושים.
היו כאן כאלו שניסו לטעון שזה לא כך, אך המציאות טופחת על הפנים, היכנסו כרגע לרשימת הפיתוחים, וראו בעיניכם ש(ב"ה )שלוש פיתוחים חדשים שנמצאים מאוחר ברשימה, הוחל בפיתוחן!!!
ואני רוצה להיות ברור, איננו מתלונן ח"ו, אחרי הכל משתמשי נטפרי נמצאים במקום הכי טוב מכל הבחינות, אבל אני רוצה שהדברים יונחו על השולחן ללא עיוותים, אם הכוונה של נטפרי הייתה, שאחרי שכל הפיתוחים שהם רוצים, אם יהיה זמן הם יפתחו דברים לפי הצבעת הלקוחות, ובהתחשב בקלות הדבר, אין בעיה, שיכתבו את זה, שיכתבו שסדר הפיתוחים ברשימת ההצבעות, אינו אומר כלום על הסדר שבו הדברים אכן ינוהלו, אבל כרגע יש כזה מין הרגשה, שהלקוחות הם אלו שיתחשבו בדעה שלהם, ואם יהיו הרבה לקוחות שיבקשו משהו, יפתחו את זה, הוברר שזה לא כך!.
(אני מאוד מקווה שנטפרי לא יחליטו להסתיר מעתה את מה שהם מפתחים בגלל הפוסט הזה, אלא ישארו שקופים, ואני מאוד מקווה שנזכה כאן להתייחסות מגורם רשמי שיסביר, מה קורה כאן, מה באמת סדר העדיפיות בנושא הפיתוחים, ומה משפיע רשימת ההצבעה).
-
אבל כרגע יש כזה מין הרגשה, שהלקוחות הם אלו שיתחשבו בדעה שלהם, ואם יהיו הרבה לקוחות שיבקשו משהו, יפתחו את זה, הוברר שזה לא כך!.
מותר לנטפרי לעשות סקר מה העדפות שלי ושלך. אבל לא הבנתי למה הם מחוייבים לסקר הזה??
-
אין בעיה, שיכתבו את זה, שיכתבו שסדר הפיתוחים ברשימת ההצבעות, אינו אומר כלום על הסדר שבו הדברים אכן ינוהלו, אבל כרגע יש כזה מין הרגשה, שהלקוחות הם אלו שיתחשבו בדעה שלהם, ואם יהיו הרבה לקוחות שיבקשו משהו, יפתחו את זה, הוברר שזה לא כך!.
מי אמר שהם לא כתבו ??