זמן משוער לטיפול פניה
-
תגובה: הצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי
@shraga אמר בהצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי:
כבר קיים:
יופי של רעיון! אבל הביצוע עוד לא מלוטש לגמרי. אנשים לא מבינים מה המספרים האלה אומרים.
לפי איך שאני מבין את זה מספרים אלו מייצגים מידע היסטורי, הם לא באמת יכולים לנחש עתידות.
רק לא ברור אם זה הזמן שלוקח עד לסגירת הפנייה או עד לתגובה ראשונית. -
אתה כן מבין?
אם כן, אם אתה/מישהו יעשה סקיצה מוצלחת יותר, זה בהחלט יעזור לדעתי. -
@נטפריס אמר בזמן משוער לטיפול פניה:
אתה כן מבין?
אם כן, אם אתה/מישהו יעשה סקיצה מוצלחת יותר, זה בהחלט יעזור לדעתי.בלי לדעת על איזה נתונים-ניחושים הדיאגרמיה בנוי קצת קשה להציע רעיונות.
-
@נטפריס אמר בזמן משוער לטיפול פניה:
אתה כן מבין?
בקושי...
לפי איך שאני מבין את זה מספרים אלו מייצגים מידע היסטורי, הם לא באמת יכולים לנחש עתידות.
רק לא ברור אם זה הזמן שלוקח עד לסגירת הפנייה או עד לתגובה ראשונית.אני לא מומחה UX בשום פנים. אבל לטיפול ראשוני,
- להוסיף כמה מילות הסבר, שמדובר במידע היסטורי, ושזה לא משליך על העתיד. (אגב, לפי המספרים שמופיעים יש יותר פנייות בלי נקודות שנענו תוך 5 דקות מאשר פניות עם 1 נקודה).
- להבהיר איזה נתונים תורמים לסטטיסטיקות. השעה? התאריך? סוג הפנייה? וכו'
- להוסיף את התו
%
למספרים כדי לחדד שמדובר באחוזים (או שרק אני מטומטם והייתי צריך להסתכל פעמיים לוודא שהכוונה לאחוזים?)
ואגב, זה שאני מגיב בביקורתיות זה בגלל שעוד לא התעמקתי בחלק הטוב. זה אינסטינק שלי שאני רואה דבר טוב אני מגיב בביקורתיות... אפשר לקבל את זה כסימן שזה באמת משהו טוב...
-
@yzahn אמר בזמן משוער לטיפול פניה:
תגובה: הצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי
@shraga אמר בהצעה: השלב הבא במעגל החיים של נטפרי:
כבר קיים:
יופי של רעיון! אבל הביצוע עוד לא מלוטש לגמרי. אנשים לא מבינים מה המספרים האלה אומרים.
רק לא ברור אם זה הזמן שלוקח עד לסגירת הפנייה או עד לתגובה ראשונית.אני חושב שלא הובנתי נכון בפוסט שלי
אני מדבר על פיתוח מנגנון שיעבוד על סטטיסטיקות + נתונים בזמן אמת
כלומר לפי כמה נציגים פעילים יש כעת + לפי הפניות שנענו באותו יום + סטטיסטיקות מימים קודמים לפי כמות נציגים פעילים וכו'
ושזה יהיה פר פניה ולא סטטיסטיקות כלליות כמוזמן משוער לטיפול בפניה: 2 דקות
עריכה: כמובן שהסטטיסטיקות יחושבו בנפרד לפי טיפול ראשוני בפניה לטיפול המשך
וכן לפי הניתוב הפנימי כמו: גוי של אינטרנט, טיפול מקצועי. -
@פלא-כ אתה מציע שכלולים, מה שיש כעת נראה כנסיון ראשוני בכיוון לשם.
אפשר אולי לקוות לשכלולים במשך הזמן.בפן מסויים, מה שיש כעת יותר טוב ממה שאתה מציע. כי מה שאתה מציע בלתי אפשרי... יותר טוב שלהציג סטטיסטיקות מאשר לנסות לנחש את העתיד, דבר שבודאי לא יצליח.
אבל עדיין יש מקום לשפר את זה יותר עם סטטיסטיקות ממוקדות יותר לפי כמות הנציגים הפעילים ולפי סוג הפנייה.
-
שמתי לב למשהו מוזר,
כאשר פותחים את החלונית של "זמן משוער וכו'" הזמן המוצג הוא ממוצע של כל הפניות. (???)
כאשר מוסיפים נקודות, מקבלים זמן ממוצע של פניות עם כמות הנקודות שנבחרה, כאשר לוחצים על "נקה" מקבלים ממוצע של פניות בלי נקודות (???)
צריך להבהיר את זה בממשק -
@פלא-כ
אם אני לא טועה, מבדיקה של התעבורה, נראה שהמספרים הם לפי שעות היום. יש קבוצת סטיסטיקות לכל שעה -
@yzahn ואני בכלל לא הבנתי מה הולך שם ?
מה זה כל הצבעים האלו ואיך אני יודע תוך כמה זמן פנייתי נענית ?
איך אני אדע אם היא ירוקה או אדומה או צהובה ? -
@מעמד לא הבנת כי זה באמת לא מספיק ברור...
לכאורה נראה לפום ריהטא שזה מציג סטטיסטיקות על פניות קודמות. בגרף מוצג איזה אחוזים מהפניות שנפתחו בשעה זו נענו תוך:- 5 דקות
- 30 דקות
- שעה
- 3 שעות
- יום
- מעל יום
בפתיחה ראשונית של החלון מוצג מידע על כלל הפניות
אם מוסיפים נקודות אפשר לראות מידע על פניות עם מספר נקודות זהה למספר שהוספת.אתה צריך לעשות ניחוש מושכל לפי המידע שלפניך לנסות לקבל זמן משוער לפנייה שלך...
-
אתה צריך לעשות ניחוש מושכל לפי המידע שלפניך לנסות לקבל זמן משוער לפנייה שלך...
אז אני באמת לא יודע לנחש...
-
אגב, שורות אלו:
לכאורה יותר טוב להציג אותם בכיוון ימין לשמאל.
(עריכה: עכשיו אני רואה שזה canvas ואם כן זה יכול להיות קצת בעיה כי אולי זה לא בשליטתכם) -
@yzahn מפוקסל (לא נשלח לבדיקה)
עריכה: כבר לא -
להוסיף כמה מילות הסבר, שמדובר במידע היסטורי, ושזה לא משליך על העתיד.
זה נראה לי מובן מאליו.
גם התור לבנק, אגד, או אפילו קלקו, נשען על מידע 'היסטורי'.
לפי מה שהבנתי לא מדובר בנתונים היסטוריים מימי הביניים, אלא על השבוע - שבועיים האחרונים, מפולח לפי שעות כמו שציינת. -
מי מתנדב לעדכן כאן:http://wiki.netfree.link/wiki/מערכת_הפניות_של_נטפרי ?
-
@ליכט אמר בזמן משוער לטיפול פניה:
מי מתנדב לעדכן כאן:http://wiki.netfree.link/wiki/מערכת_הפניות_של_נטפרי ?
אני חושב שזה עדיין מוקדם לעדכן כל עוד זה לא ברור תוך כמה זמן נענית הפניה
האופציה שנוספה היא עדיין לא מספיק ברורה -
קודם כל, תודה על הפיצ'ר החדש.
ברצוני להוסיף שתי הצעות קטנות לשיפור:-
אני חושב שמאוד יכול להועיל אם (בנוסף ל-modal עם התרשים) יופיע גם הודעה קצרה מתחת לשורת הנקודות משהו כמו "זמן משוער לטיפול בפנייתך: כ-X דקות" (ויהיה חשוב להוסיף גם tooltip שמבהירה שנתון זה, שהמידע הינו רק השערה המבוססת רק נתוני העבר וכו').
-
בנוסף לחישוב זמן טיפול בפנייה על בסיס נתוני העבר, יהיה נכון גם להציג מידע שקשור לפעילות של מערכת הפניות, כי לא הגיוני שאם מישהו שולח פנייה ב-12 בלילה, שיופיע "זמן משוער לטיפול בפנייה כ-9 שעות", אלא "מערכת הפניות ייפתח מחר ב-8" + "זמן משוער לטיפול בפנייה כשעה".
(אני מבין שהצעה 2 יותר מסובכת, כי מנסיוני אני יודע ששעות הפעילות די גמישה לפעמים..., אבל בהחלט אפשר לבנות מנגנון שמעודכן בזמן אמת בפעילות המערכת, או/ו מערכת שנותנת את האפשרות לסמן עד איזה פנייה ברשימה יטופל היום, ולהציג נתונים בהסתמך על זה).
נדמה לי שזה תכונה מאוד חשובה ששווה להשקיע בה.@yzahn אמר בזמן משוער לטיפול פניה:
לכאורה יותר טוב להציג אותם בכיוון ימין לשמאל.
(עריכה: עכשיו אני רואה שזה canvas ואם כן זה יכול להיות קצת בעיה כי אולי זה לא בשליטתכם)נראה שהתרשים בנוי עם Chart.js, ויש להם תמיכה ב-rtl ראה כאן. אז אין תירוצים...
-
-
-
@by6199 ההסבר בשינוי, שאז עוד היה צורך לטפל בבעיות בסיסיות שהיו. כיום, כמעט ואין בעיות, כך שניתן לטפל בשיפור הנוחות.
-
@מאןדהו איני יודע את מי אתה מייצג במה שאתה אומר.
אני הגבתי על מה שעובדי נטפרי הגיבו שם, ועכשיו השתנה שכנראה יש איזה תהליך שצריך לעבור עד שיקרה