רבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???
-
האמת שלא ראתי כל התגובות. אולי התייחסו לזה.
אני חושב שאינטרנט לא אמורים לפרסם במגזר החרדי
לא מיבעיה בציבור החסידי שיש בכל חסידות ועדה שמחייב להיות במקום מסויים ואם זה נטפרי הם אומרים
וגם בציבור הליטאי. למה לפרסם אינטרנט???? מי שלא צריך לא אמור להיחשף לזה! אפי' 100% כשר. יש עוד בעיות באינטרנט. כמו בזבוז זמן וכו'.
אז מי שבאמת אכפת לו בסוף מגיע למקום הנכון..... כדי אולי שכמה לא ידעו בשביל כמה שלא צריכים כלל ולא יחפשו לזה
לי ממש מפריע לראות פרסום של אינטרנט בעיתון לציבור חדרי ואברכים
אשמח לתגובות -
@frize37 צודק לגמרי שזה מאוד צורם לראות את זה מתפרסם בעיתונות החרדית. זה נותן אווירה שאינטרנט הוא לכתחילה (אפילו שכותבים למטה באותיות קטנות: "לאלו שנצרכים לפרנסתם ע"פ היתר רב" ) אבל אחרי שכבר מפרסמים אז הדיון אם לפרסם גם את נטפרי רלוונטי.
-
בעצם זה שנטפרי לא מפרסמת מתחזקת ההבנה על הפרויקט שהוא אכן התנדבותי לחלוטין על אף המחיר הנגבה לצורך כיסוי העלויות
ואמנם צדק מאוד מי שאמר שאין מקום לפרסם אינטרנט גם ברמה הגבוהה ביותר - כשל נטפרי מאחר ואינטרנט הוא מושג הרחוק מעולמם של בני תורה וגם כשהחסימה היא לכתחילה האינטרנט הוא בדיעבד מוחלט.אשרינו שיש לנו נטפרי כזה...
-
לניסיוני הגדול הרבה מהציבור עוד לא שמע מנטפרי ובדאי לא ידעים שזה הסינון המובחר מכל הבחינות ברוב מקרים. (לתמוהתי גם אלו שהייתי בוטח ודאי ששמעו מזה). מה לעשות היום יש כזה הרבה אינפורמציה בעולם איזה סינון אינטרנט יותר טוב לא בראש כל אחד ואחד.
בדאי זה זיכוי הרבים גדול שיותר ויותר אנשים שצריכים אינטרנט יבוא לנטפרי דוקא וצריך להעביר מסר זה הלאה. (וגם יזכה אותם לעולם הזה עם אינטרנט שעובד כמו שצריך).
בציבור האיכותי שלנו דברי רבותינו משמעותי מאוד ובודאי יש חשיבות גדולה שיהיה באופן ברור שרבנים מובהקים תומכים בנטפרי ובנטפרי דוקא.רק השאלה נשאר איך לפרסם את זה. פרסום בעיתון זה זולי (וגם יקר!), גם זה לא משכנע, ומעל הכל לעשות פרסומות בעיתון היפך כל הרוח של נטפרי שהיא עמות שהוקמה לשם שמים לתת כלים לאלו שצריכים אינטרנט. למעשה אני לא מאמין לשניה שנטפרי יפרסם כך מטעמים אלו ומעוד הרבה טעמים.
מה שנראה שצריך להוסיף מודעות אצל הרבנים בכל קהילה וקהילה, אצל ראשי כוללים, אצל מעסיקים, אצל מחנכים, מטפלים, אצל ראשי ישבות, אצל כל אחד שאי פעם מדבר על נושא האינטרנט בציבור, אצל גבאי בית הכנסת, אצל טכנאי מחשבים אצל מרצים, אנשים מוכרים בקהילה, במוסדות ובכינוסים, במאמרים וכו' על הפיתרון של נטפרי ואיך זה סינון אמיתי (לעומת סינון שלא מסנן) והאינטרנט עובד כמו שצריך מהר שעובד גם עם גוגל וכו' כו' ועי"ז יוסיף ללכת מפה לאוזן ביתר שאת וביתר עז.
בשנה אחרונה לא הפסיקו להצטרף רק מפה לאוזן שאנשים רואים בעיניהם המעלות.אבל מוטל עלינו את העובדה לא רק לדבר כאן בפורם אחד לשני ואלא לצאת החוצה ולספר לאנשים הגורליים את זה.
-
@hilel אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
(אפילו שכותבים למטה באותיות קטנות: "לאלו שנצרכים לפרנסתם ע"פ היתר רב" )
(זה נראה בערך כמו "הסיגריות מזיקות, לבריאות"..)
-
עקרונית אין לנטפרי התנגדות לפרסום עד כמה שידוע לי (כמובן בתיאום).
אני חשבתי בימים האחרונים לפרסם אבל העלויות עתק.... (אולי מישהו מהגרפיקאים מוכן להתגייס)
אינטרס הפרסום לדעתי צריך להיות של הספקים. -
@957 אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
עקרונית אין לנטפרי התנגדות לפרסום עד כמה שידוע לי (כמובן בתיאום).
אני חשבתי בימים האחרונים לפרסם אבל העלויות עתק.... (אולי מישהו מהגרפיקאים מוכן להתגייס)
אינטרס הפרסום יכול להיות צריך להיות של הספקים.במילים אחרות שהם צריכים לשלם על חלק מהעליות
-
@chocolate
כמובן . זה מה שכתבתי. -
למה שלא מישהו מוכשר בכתיבה וניסוח כאן יכתוב משהו בשיתוף עם כולם, מישהו שמבין בגרפיקה יעצב,
לא צריך להיות משהו בשמים. משהו פשוט שמסביר במשפטים ספורים מהי נטפרי ומה הבשורה.
עם פרטים איך להצטרף וכו'.זה בהחלט יכול להיות בצורה של כתבה או שו"ת וכו'.
אח"כ אישור של @administrators ,
אח"כ פשוט שכל אחד ידפיס במדפסת הביתית שלו ויביא לחברים שלו או יניח במקומות ציבוריים (אני מתכוון במקומות שיש במילא פרסומת של חברות אחרות בעניינים אלו), אפילו 50 דפים.
לא צריך צבעוני. יכול להיות A5 בשחור לבן.
מי שירצה יוכל להכניס את זה כמודעה בעיתון במקום מגוריו (בד"כ בעלות של 300-900 ש"ח)וכמובן שהכל צריך להיות באישור @administrators
-
@clickone אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
אח"כ פשוט שכל אחד ידפיס במדפסת הביתית שלו ויביא לחברים שלו או יניח במקומות ציבוריים (אני מתכוון במקומות שיש במילא פרסומת של חברות אחרות בעניינים אלו), אפילו 50 דפים.
גדול ובר ביצוע, אני בעד.
-
@למדן-וידען אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
@clickone אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
גדול ובר ביצוע, אני בעד.
ישנו גם כאלו שברשותם אתרים
אולי יסכימו לפרסם
אם יהיה משהו מוכן
בהצלחה
ותודה לכל מי שמתנדב להביא חומר -
@עילום בוא נתחיל עם סיגנון החומר.
בצורה קצרה וקולעת -
סגנון החומר צריך להיות על הקו שהיה עד היום פחות או יותר
לא צריך אינטרנט יש נטפרי
לגלוש בטוח בלי הפתעות
מחיר מוזל
וכו -
@957 כן.
אבל חוץ מסלוגנים, צריך שיהיה משפטים קטרים ש"מסבירים" מה זה נטפרי ולא רק מפריחים סיסמאות.
להפריח סיסמאות יודעים הקופירייטרים של X וY.
-
מתוך האתר של נטפרי
צריך להוציא מזה נקדותאודות נטפרי
נטפרי קמה מתוך הבנה שסינון אינטרנט הינו פיקוח נפש, הצלת חיים לכל דבר ועניין.
מטרת נטפרי היא שכל יהודי ירא שמים הזקוק לשירותי הרשת, יוכל לגלוש בבטחה אמתית ללא חשש!נטפרי היא עמותה ללא מטרת רווח כלל!
נטפרי משתמשת בכלים טכנולוגיים מתקדמים ביותר,
המספקים אפשרות גישה למגוון רחב של אתרים, עם סינון פנימי איכותי.
נטפרי מסננת את החלקים הלא רצוים מתוך האתר תוך כדי שמירת צורת האתר בשלמותו,
תמונות לא ראויות מוצגות בצורה מטושטשת ונעימה שאינה פוגמת בחווית המשתמש.בנטפרי מושקעים משאבים אדירים בפיתוח הטכנולוגיה,
ההתפתחות נמשכת כל הזמן ללא לאות, כדי להגיע לרמת סינון גבוהה וחכמה.
ולאפשר פתיחה נוספת של אתרים שעדיין לא נמצא להם פיתרון עד היום.איך הסינון עובד
משתמשי נטפרי נהנים ממגוון רחב של אתרים שכבר נבדקו,
אתר שעדיין לא נבדק, ניתן לשלוח בקשה לבדיקתו.
הבקשות לפתיחת האתרים מטופלות ביעילות ובמהירות.כל אתר שמתקבל במערכת, מסווג לרמות שונות של סינון:
פתיחה מלאה לאתרים שאין בהם חשש לתוכן או תמונות בעיתיות,
כגון: אתר חרדי, תורני וכדו'.
סינון מלל אוטומטי לאתרים שיש בהם חשש לתוכן לא ראוי.
סינון תמונות אנושי לאתרים שיש בהם חשש לתמונות לא ראויות.
באתרים אלו ניתנת האפשרות לדווח על תמונה שלא סוננה כראוי, בלשונית מיוחדת שנמצאת בצידו הימני של האתר.
חסימה מוחלטת לאתרים בעלי תכנים לא רצויים.כאשר משתמש נכנס לאתר שסווג לסינון תמונות, מיד בכניסתו לאתר כל התמונות שבדף נשלחות למערכת הבדיקה, ונבדקות על ידי עובדות גויות, הבדיקה מתבצעת בדרך כלל תוך מספר שניות.
לאחר שהתמונות עברו סינון פעם אחת, התמונות הטובות מוצגות לכל המשתמשים.לסינון הטקסט פותח רובוט משוכלל המזהה באופן אוטומטי אם יש מלל שלילי בדף, הרובוט מצנזר את המשפטים הלא טובים.
כאשר קיימת כמות גדולה של מלל שלילי בדף, כל הדף נחסם.תכונות חדשניות
תוכנה למחשב ניידהושקה תוכנה למחשבים ניידים,
התוכנה חוסמת אפשרות להתחבר לרשת אלחוטית
שלא מופעל עליה סינון של נטפרי.
חובה להפעיל אפשרות זו במחשב נייד,
אשר יש בו סיכון להתחבר לרשתות אלחוטיות ללא סינון.הגדרות אישיות
מתוך מבחר האתרים הקיימים בנטפרי
ניתן לצמצם את כמות האתרים.
כל אחד יכול ליצור פרופילי סינון ולהגדיר בחשבון שלו: רשימה שחורה ולבנה או סגירת ופתיחת אתרים לפי תגיות.
וכן, פתיחה וסגירה של הפרופילים לפי שעות וימים בשבוע.בכדי שההגבלה תחזיק מעמד ניתנת אפשרות
לנעול את ההגדרות באמצעות סיסמא, או על ידי ועדות התקשורת והקהילות השונות שהצטרפו לנטפרי, וכן ניתן למסור להם את השליטה על ההגדרות.מרכז הפניות
מערכת פניות ייחודית נוחה לשימוש,
דרכה שולחים בקשות לפתיחת אתרים.
ניתן גם לשלוח פניה בכל נושא אחר. -
@957 אפשר גם להדגיש שתמיד אפשר לפנות למערכת הפניות ושיש מערכת מהירה ולא צריך לחכות על הטלפון שעות כמו בYX
-
השאלה אם כדאי להבהיר במה שונים מאחרים או שלא כדאי, ולהתמקד רק במה שיש להציע בלי להציג הבדלים. שלא יראה כפרסום תחרותי ומגמתי.
-
@hilel
להתמקד במה שיש בנטפרי -
אני חושב שצריך להדגיש בעיקר את היתרונות.
- גלישה נוחה ע"י שמירת צורת האתר בשלמות .
- סינון תמונות אנושי.
- מערכת פניות עם שירות מהיר ותמיכה טכנית בתקלות ללא צורך בהמתנה לנציג....
- סינון סרטונים.
- פתרונות טכנולגיים לאתרים שעד היום (ועדיין) סגורים במקומות אחרים.
-