רבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???
-
אני מסופק האם זה טוב או לא.
-
@magicode אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
אני מסופק האם זה טוב או לא.
אני לא יודע מה השיקולים שלך.
אבל אני כמתפלל בבית הכנסת הקבוע שלי ושומע לא אחת ש: זהו נמאס האינטרנט הכשר, לא ניתן לעבוד ככה וכ"ו וכ"ו..
ויותר גרוע: מה בכלל צריך כשר, הרי יש לי בו כל מה שאסור, בסה"כ פוליטיקה וכסף שהעסקנים מקבלים..
לפעמים גם הטענות מפסיקות ואז אני אומר לעצמי: לך תדע מה קרה פתאום.. איזה מכשיר הוא מחזיק בהיחבא..
ואז, אני מציע נטפרי, מציצים ונפגעים.
ואז זה מתחיל: איפה היית עד היום? איך זה יתכן שזה בחינם(..) למה לא רואים/שומעים/יודעים על זה.. כנראה סתם מישהו שייפול מחר.. -
@dLive הגירסה שלך ממש טובה!! קיצרת איפה שצריך והפכת את זה ממשהו רישמי לפנייה אישית.
בוא נראה לאיפה זה יתקדם... -
@GolanArt איפה אתה בתמונה (תרתי משמע)?, אנו כבר נמצאים בשלבי הגרפיקה...
-
רעיון אדיר, אני משתגע מכל פרסומת שאני רואה, ולא מבין למה נטפרי נשארת על הגדר (בעצם אני מאמין שזה עניין כספי).
רק דבר אחד, פרסומת אמורה להיות נקיה, כמה שפחות מלל, נקי ומושך, עם קופי איכותי, ו כן כמו שהמתחרות עושות עם קופירייטרים מקצועיים ומשופשפים, לא דף עם המון מלל, (אולי בצד האחורי או בקטן אפשר פירוט נוסף, אבל לא להעמיס) -
@עילום אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
@למדן-וידען אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
@clickone אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
אח"כ פשוט שכל אחד ידפיס במדפסת הביתית שלו ויביא לחברים שלו או יניח במקומות ציבוריים (אני מתכוון במקומות שיש במילא פרסומת של חברות אחרות בעניינים אלו), אפילו 50 דפים.
גדול ובר ביצוע, אני בעד.
ישנו גם כאלו שברשותם אתרים
אולי יסכימו לפרסם
אם יהיה משהו מוכן
בהצלחה
ותודה לכל מי שמתנדב להביא חומרסליחה שאני קוטע את הרצף אבל לגבי פרסום באתרים חשבתי לעשות איזה אייקון ולהטמיע באתר שאני מנהל אבל יש לי חשש שאחרי זה בסינונים האחרים יעשו בעיות אם הפתיחה של האתר לכן חשבתי אולי מישהוא יעשה איזה אישום כללי גם אצלינו משתמשים באינטרנט מסונן אם הפניה לדף נחיתה ששם יהיה רשימה של הסינונים ובראשם נט פרי עם הפניה לדף הבית אבל בטח לא יקבלו את זה פה
-
@shukiha
או אולי להיפך.
עסקים שמשתמשים בנטפרי יאשרו להכניס את הלוגו שלהם בדף "בין לקוחותינו". -
@dLive אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
@shukiha
או אולי להיפך.
עסקים שמשתמשים בנטפרי יאשרו להכניס את הלוגו שלהם בדף "בין לקוחותינו".
אני הראשון עוד קישור לאתר לא יזיקא
-
@dLive זה רעיון מאוד טוב
-
לדעתי,עיקר חוסר המודעות בענין נטפרי, שזה נתפס כסוג של סינון, שלא נותן מענה במקרים מסובכים, אלא רק במקרים קלאסים, מה שנכון היה לתחילת הדרך של נטפרי, ומאז זה יתקבע אצל אנשים כאקסיומה,
אולי כדאי בפרסום להדגיש זאת (כגון תמיכה במנב"ס, ותמיכה במערכות משלתיות של משרד החינוך) -
אז למעשה: כל בעל חברה \ ארגון שמוכן שיפרסמו אותו כלקוח של נטפרי שירשום פה את שם החברה ורצוי גם להעלות לוגו של החברה.
ונצרף את זה לדפי פרסום שהוכנו. -
@hilel
לא נראה לי. בלי קשר לדפי פרסום. באתר עצמו צריך להוסיף דף של "בין לקוחותינו". -
אולי אפשרי גם באתר חותמת של נטפרי וכתוב אתר מאושר, עם קישור לנטפרי.
אפשר שכל אתר שמאושר יוכל לקבל אפשרות של הוספת החותמת. -
@ezra אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
אולי אפשרי גם באתר חותמת של נטפרי וכתוב אתר מאושר, עם קישור לנטפרי.
אפשר שכל אתר שמאושר יוכל לקבל אפשרות של הוספת החותמת.כבר פתחו יותר מ-52,000 אתרים, האם לנסות ליצור קשר עם כל אחד מהם?
אולי רק את אלה שבהם אתה משתמש? - כולם משתמשים באתרים שונים.
בקיצור: לא מעשי.חוץ מזה - זה שפתחו לא אומר שנטפרי מסכים לכל מה שיש באתר זה - רק שזה מספיק כשר שאפשר לסמוך במאה אחוז על הרובוט.
-
משהו התקדם בסוף עם עניין הפרסום, או שזה סתם היה דיבורים...?
-
ככל הנראה בשבוע הבא תהיה מודעה שיווקית ע"י 019 .
המודעה נעשתה בחיפזון ויש לי ביקורת עליה. -
@957 אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
ככל הנראה בשבוע הבא תהיה מודעה שיווקית ע"י 019 .
כאן פחות רוצים מודעה שיווקית.
-
@957 אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
המודעה נעשתה בחיפזון ויש לי ביקורת עליה
לאיזה מודעה אתה מתכוון? זו שפורסמה לעיל?
-
@AL אמר ברבונו של עולם!!! עד מתי זה ימשך???:
כאן פחות רוצים מודעה שיווקית.
נראה לי שהבעיה היא רק כשזה מגיע מנטפרי, אך אם זה מגיע מ-019 זה משהו אחר.
-
@hilel
לא , יש מודעה שהוכנה ע" מחלקת השיווק 019.