בנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...
-
@dLive שמח בשמחתך על התגלית אליה הגעת.
מקווה שהחתימה שלך מכוונת גם לזה -
דווקא האשכול נפתח עם אנרגיות חיוביות...
חבל.אולי יומיים לפני ראש השנה, נטפרי תחרוג ממנהגה ותמחק את 20 התגובות האחרונות באשכול, (ואני בתוכם)
נראה לי שכולם יסכימו? לא?
-
@מטעמים מותר להיות אוהד של נטפרי, אבל כשמישהו כותב משהו מותר גם לחשוב עניינית, להתווכח ולחלוק זה לא דבר אסור אבל לבוא ולפסול מראש כל דבר שנכתב כי זה כביכול פוגע ברגשות שנטפרי לא יכולה לפספס משהו בחשבון או בשיקול הדעת זה כבר בעייה.
אין לי בעייה עקרונית שיימחק, הדיון חרג למקום לא ענייני מטעמים אלו.
מה שכן חשוב שכל כת @אוהדי נטפרי יפתחו את הראש לחשוב לפעמים על הנכתב ללא קשר לזהות הכותב ועמדותיו -
@by6199
נראה שאתה לא בקטע להפסיק. לא נורא. -
@by6199 אמר בבנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...:
מה שכן חשוב שכל כת @אוהדי נטפרי יפתחו את הראש לחשוב לפעמים על הנכתב ללא קשר לזהות הכותב ועמדותיו
איך מצטרפים לכת הזו?
מביעים התנגדות למשהו שכתבת?
אולי אתה זה שמותר לו לפתוח את הראש ולהבין שאם מישהו טוען עניינית שאתה לא צודק - הוא לא משתייך ל"כת-אוהדי-נטפרי-שלא מוכנים-להקשיב-לשום-חיסרון"? -
@by6199
עברתי עכשיו שוב על השרשור
ואני מנסה להיכנס לראש שלך ולא מצליח.בא נניח ויש לקוח כל שהוא שממש מפריע לו לשמוע קול של אישה
וכשהוא מתקשר לתמיכה טכנית של חברה כל שהיא הוא ממש סובל (לא מכיר הרבה כאלו, אבל יש)
ואתה מזדהה מאוד אם הלקוח ההוא אז החלטת להאיר את עיני נטפרי שיש אנשים כאלו על הכדור.נטפרי לא מכירים באופן אישי כאלו אנשים , ומעולם לא קיבלו שום תלונה כזאת
אז ענו לך שלא מכירים סיפור כזה.יכלת להפסיק כאן ולחכות לכך שהלקוח האומלל יפנה באופן מכובד לנטפרי לומר שזה מפריע לו.
(אגב אם הוא מתבייש הוא יכול לומר שלפעמים לא מתאים לו להפעיל על רמקולים הקלטה של תומכת
וזה מפריע לסביבה שלו)
אבל משום מה עברת להתקפה אישית שמישהו העיז לא להקשיב לרב @by6199 -
@nigun ברוך הבא לכת.
-
במקום לענות עניינית, יש כאן קבוצת שוטים (חלקם אפילו כתבו את זה בפרופיל שלהם בהגיה אחרת), שבמקום לחשוב עניינית מגיבים בהבלים.
אתה מן הסתם מתכוון ל @magicode שבפרופיל שלו כתוב שזכה לתכנת את נטפרי, והגיב לך בהבלים....
מציע שתצא החוצה תנסה להסביר לכמה אנשים מחוץ לפורום את הטענות תראה פתאום שזה ייראה להם אחרת
אולי תנסה לבקש מכמה אנשים 'מחוץ לפורום' שיצטרפו לפורום ויעזרו לך...
אני מוכן להפעיל לך פרוטקציה עבורם, שהם לא יצטרכו לעבור את מבחן האהדה לנטפרי, (שבד"כ כל מי שנרשם לפורום, נבחן עליה, ומתקבל לפורום רק אם קיבל ציון של לפחות 96%). -
@ליכט למה לך, הוא הרי יודע שכל משתמשי הפורום הם שתולים.
מה שאני לא מבין זה למה הוא מנסה להתווכח, הרי ברור שאם הוא ינצח ימחקו את האשכול... -
אני קצת לא מבין מה הולך כאן
בא אדם וכותב דבר לא נכון משום כיון
כי אדם ששולח פניה בנטפרי ימשיך לשלוח פניות גם הלאה
כי האדם ששלוח פניה לא חושב לכתוב ל..... אלא כותב את הבעיה שיש לו
אז שימשיך לשלוח כמו עד היום
אגב מעניין לדעת מה אותו אדם שלא רוצה לדבר עם א...... מה הוא עושה
כשהוא מתקשר לשרות הספק או התשתית שלו במקרה תקלה? -
@nigun אילו התגובה של @magicode היתה כמו שציינת שלא נתקלו וכו' הייתי מסכים איתך והכל יבוא על מקומו בשלום.
משום מה התגובה היתה שונה, דבר ראשון אתה רוצה משהו אחר, שנית לא מכיר קהלים כאלו.
אם אי ההכרה של הקהלים נובע מאי היכרות אמיתית אזי צדקת, אבל לצערי לא זו היתה המנגינה.
גם אני וגם אתה היינו עונים במקרה כזה אילו לא היה מובן על מי מדובר, בשאלה באיזה קהילה מדובר? נבדוק את הנושא.
איני יכול להשיב לכל ה"חכמים" ולכלות את זמני להשיב על דברי הבל וטענות לא ענייניות, תמשיכו לטמון את הראש בחול, כל פעם שיהיה משהו שאפשר לשפר או לקחת בחשבון דברים אחרים תגידו ח"ו אין כאן בעייה הכל בסדר אבל בבוא הרגע שיצאו הדברים מפי @magicode או @נטפריס אז אכן זו תקלה חמורה ולכן צריך האתר / הפונקצייה כך, אל תשכחו לכוון במעריב באתה חונן אולי יחון אתכם דעה בינה והשכל. -
פוסט זה נמחק! -
ער"ה?
??? -
מה שטוב ורע בפרום שהשם הוא אנונימי.
מי שנדבק לו סטיגמה נכונה או לא, של אחד שבא להציק או להטריד.
יכול להחליף את הניק שלו ולפתוח דף חדש. -
פוסט זה נמחק! -
@magicode אדרבה
שיפתח דף חדש
לאף אחד אין כאן משהו אישי נגד ניק כזה או אחר
הלוואי שיפתח דף חדש ויתרום לפורום -
ילדים אתם מגזימים...
כולכם לא צודקים,אגב, (לגמרי לא קשור לנושא),
@וידאל אמר בבנטפרי, מפתיעים בכל פעם מחדש...:
למה אין כפתור דווח על טרול?
יש. בדף המשתמש.
-
התכוונתי שיהיה כתוב
X משתמשים סבורים שניק זה הוא טרול... -
@וידאל
אגב הוא יכול להמשיך להשתמש באותו ניק
ופשוט לכתוב דברים נכונים ועניינים וישכחו לו דברי ההבל שכבר כתב
שנה מתוקה ונפלאה ומלאה נחת יהודית מכל יוצאי חלציכם
שנה מלאה בבריאות טובה ופרנסה בשפע -
יצאתי לכמה שעות והספקתם לשלוח לי מיילים ותגובות וכו'.
אני לא מתכוון להגיב לכל ניק כזה או אחר שמבלבל את המוח.
מותר לא להסכים ולהתווכח אבל זה צריך להיות ענייני, השתדלתי לענות לאנשים שמאחורי הניקים שחושבים בדרך כלל לפני מה שהם כותבים, אבל איני מתכוון לענות לכל משועמם שמיד יצעק וישפוך את הכאב בטן שלו, לא כאן ולא במייל.
בהצלחה