מסלולים בנטפרי
-
אז כבר תקופה ארוכה שאנחנו עם הרעיון הזה.
ואחרי הרבה דיונים איך המסלולים יראו ויהיו. גם מבחינה טכנית וגם מבחינה רעיונית.
כמעט גמרנו את העבודה.המטרה היא לעודד את הציבור להשתמש באינטרנט יותר מצומצם.
ובשביל כך לעשות מסלולים מצומצמים בעלות מוזלת.
ככל שיותר מצומצם יותר מוזל.
זה לא בהכרח מוזיל לנו את העלויות.
כי לפעמים תמיכה בזה יקרה יותר.זה הלינק להצטרף למסלולים.
https://netfree.link/app/#/user/plansבהמשך נעשה הסברה. וכניסה למסלול דרך הרישום. ועוד תיקונים.
-
וואו! אני המום! חזקו ואמצו! אין מילים!
-
מדהים!
הבעיה היחידה היא ש15 שקל למסלול הרגיל זה גם ממש קצת כסף... כך שההוזלה לא מספיק משמעותית עבור קהל היעד.
אולי צריך במקביל להעלות מעט את המחיר של המסלול הרגיל?
(אל תהרגו אותי... יש כאן היגיון *)*למיטיבי לכת
זה ההיגיון -
@magicode אולי לא כדאי לגלות למי שנמצא במסלול "מופחת סיכונים" משום איזה תגית האתר נחסם כדי למנוע וויכוחים מיותרים כאשר בכל מקרה אין למשתמש שליטה על זה כך שאין לו תועלת מהמידע.
-
- האם המחירים תקפים גם לחו"ל?
- איך ניתן להוסיף אתר בסיסי החסר להמסלול הבסיסי? לשלוח פניה?
-
@magicode הרעיון מבורך מאוד.
לי קשה להאמין שבן אדם שמשתמש היום בהרבה צרכים או אפילו מבלה באינטרנט, בשביל 10 שקלים הוא ישנה מסלול בעוד הוא בין כך משלם אותו דבר לספקים, (ככל וזה יהיה ברמת מחיר בספק התועלת תהיה אמיתית ורצינית יותר).והכי חשוב שיהיה שקיפות מה פתוח בכל מסלול.
אולי אפילו לאפשר למשתמש להקליט תעבורה למשך 24/48 שעות ואז להציג לו דוח מה יהיה פתוח לו בכל מסלוללגופו של ענין, אולי זה פתח להביא את הפונקצייה של מסלול לבדיקת יותר תמונות, לקבל יותר נקודות חודשיות וכו'.
-
@by6199 אמר במסלולים בנטפרי:
לי קשה להאמין שבן אדם שמשתמש היום בהרבה צרכים או אפילו מבלה באינטרנט, בשביל 10 שקלים הוא ישנה מסלול בעוד הוא בין כך משלם אותו דבר לספקים
לי לא קשה להאמין בכלל, אנשים הם טובים (ברובם), רוב האנשים רוצים להשתפר. ההוזלה היא רק דחיפה קטנה בכיוון הנכון, זה לא מה שאמור לגרום לאנשים לעבור מסלול.
מי שלא רוצה את זה, אז זה לא מיועד בשבילו, אבל יש המון אנשים שלא צריכים את כל המבחר העצום של אתרים שפתוחים בנטפרי.
לדעתי זה רעיון עצום!עוד נקודה, אם הדבר הזה יציל 100 אנשים או 50 או 10 או 5 או אפילו 1 משימוש יתר ומזיק באינטרנט כבר כדאי כל הטירחה.
-
יפה מאד !!
רק לא הבנתי
זה תחליף לקהילות ??
והקנס יציאה מדי נמוך - צריך אולי לעשות סכום של 50 ש"ח אולי זה יגרום לחשוב פעמיים אם נדרש לצאת -
@מעמד אמר במסלולים בנטפרי:
זה תחליף לקהילות ??
קהילות מיועד עבור חברי קהילות שהקהילה מחייבת רמה מסויימת.
הרעיון של מסלולים הוא למלאות חור שהיה קיים בעבר, למי שמייל לבד לא הספיק לו האפשרות האחרת היה לקבל את הכל, מי שרצה לצמצם את זה היה חייב להגדיר לבד תגיות וכו'
מסלולים באים למלאות את החור הזה, כי הכל מוגדר כבר בשבילך וזה מגיע עם תמריץ של הוזלת מחיר.
אפשר להשתמש בזה ביחד עם קהילות. -
@by6199
בדקת את הפיתוח?
בכניסה למסלול יש אפשרות לצאת ממנו תוך שעתיים ללא קנס
שעתיים הם די והותר לעבור על כל האתרים שרגילים להשתמש בהם ולראות האם זה מתאים או לא.@מעמד
בשונה מוויפרי
כאן אדם יכול למצוא את עצמו צריך משהו שבעבר הוא לא היה צריך או אתר מסויים באופן חד פעמי וזה דוקא כן טוב שבסכום סמלי הוא יכול לאפשר זאת לעצמו. -
@וידאל אמר במסלולים בנטפרי:
מדהים!
הבעיה היחידה היא ש15 שקל למסלול הרגיל זה גם ממש קצת כסף... כך שההוזלה לא מספיק משמעותית עבור קהל היעד.
אולי צריך במקביל להעלות מעט את המחיר של המסלול הרגיל?
(אל תהרגו אותי... יש כאן היגיון *)*למיטיבי לכת
זה ההיגיוןמה פתאום!!!
ברגע שאתם מעלים את המחיר ירדו הרבה (המחיר של אינטרנט נטפרי מבחינת חברות הוא יותר יקר (אם נגיד בסלולרי אני יכול להשיג 100 ג'יגה ב30 שח היום זה 40 ג'יגה באיזה 50 שח)
בהשוואה הסופית זה הרבה!!
מה גם שלאנשים עכשיו אין הרבה כסף!!מה גם שהמסלולים נועדו למי שרוצה לעזור לעצמו ולא רק מבחינת הכסף, כשיש כמה מסלולים אם אותו מחיר אז יותר יש דרבון או אי אכפתיות לפתוח הכל. לכן כשיש הורדה זה יותר משכנע.
-
@מעמד אמר במסלולים בנטפרי:
יפה מאד !!
הקנס יציאה מדי נמוך - צריך אולי לעשות סכום של 50 ש"ח אולי זה יגרום לחשוב פעמיים אם נדרש לצאתאתם מדברים כאילו יש לאנשים אלפים בבנק. חכו קצת זמן ותראו איך זה עובד.
שלא יהיה בלאגן כמו בוויפרי על ה100 שח -
@וידאל אמר במסלולים בנטפרי:
בדקת את הפיתוח?
בכניסה למסלול יש אפשרות לצאת ממנו תוך שעתיים ללא קנס
שעתיים הם די והותר לעבור על כל האתרים שרגילים להשתמש בהם ולראות האם זה מתאים או לא.לא בדקתי, סה"כ הצעתי.
ורוב אנשים לא משועממים לעבור על ההיסטוריה שלהם לראות האם כל האתרים פתוחים או לא.
שנית, אתה רוצה שבן אדם יעבור 5 מסלולים בשביל להבין מה מתאים ומה לא?
ככל וזה מציאותי ברגע שיש רשימת אתרים עם מידע מה הדרגה של כל אחד זה הרבה יותר קל ולענין -
@magicode אם מישהו בקהלה שייך להגדיר מסלולים?
ואם נגיד שכן אם איזה אתר סגור משום המסלול אז יש אפשריות להקהלה לפתוח לו דבר מסיום? -
-
@cmark אמר במסלולים בנטפרי:
@magicode אם מישהו בקהלה שייך להגדיר מסלולים?
כן.
ואם נגיד שכן אם איזה אתר סגור משום המסלול אז יש אפשריות להקהלה לפתוח לו דבר מסיום?
וודאי שלא.
-
הייתי מציע גם מסלול לוויז בלבד
-
@magicode אמר במסלולים בנטפרי:
כיצד אוכל להגיע לקישור זה בהמשך, באם ברצוני לשנות מסלול?
הוא לא מופיע באזור האישי בצד ימין -
-
@magicode
האם זה במקום הרעיון הזה? (רעיון מספר 7 בדף ההצבעות), או שזה גם על הפרק?
אגב, הרעיון שבוצע נמצא באמצע השרשור הנ''ל