בעיות בקו טלפון ביתי של נטויז'ן-סלקום
-
@ניסן מנסיון הספק RL יודע לסדר את זה בצורה חלקה.
-
@3-פינות אמר בבעיות בקו טלפון ביתי של נטויז'ן-סלקום:
@ניסן מנסיון הספק RL יודע לסדר את זה בצורה חלקה.
מנסיון ? הם הרי לא ספק הטלפון ?
-
-
@רמיזא אמר בבעיות בקו טלפון ביתי של נטויז'ן-סלקום:
קו הטלפון של נטוויזן מלא מלא בבעיות, גם ללקוחות נטפרי, וגם ללקוחות של נטוויזן בלי סינון, ניתוקים ורעשים וכו', זה לא קשור לסינון בכלל.
כבר שנים איתם ללא בעיות
למעט הבעייה של קצב ההעלאה שהעליתי כאן בפורום בעבר
דקות בחודש 3600 ויותר -
@משה-0527 עברתי לנטויזין לספק טלפון והם גם נותנים לי את התשתית של בזק והראוטר.
-
@clickone
לי יש איתם המון בעיות בחודשיים האחרונים שזה המון ניתוקים ובאינטרנט כותב לי כל 5 דק' שגיאת DNS.
והם לא מצליחים לפתור הבעיה
הם כבר עשו הכל ריסט לראוטר וריסט לקו ואיפוס הגדרות הראוטר להגדרות יצרן.
ואחרי כל זה לא רוצים לשלוח לי טכנאי כי הם טוענים שכנראה הבעיה לא אצלם. -
@zeevgros @clickone מנסיון אם כל המתאמים למיניהם
הדרך הכי טובה ואיכותית זה לחבר ראוטר נפרד של בזק ולחבר את המתאם לאחד היציאות שלו.
המכשירים האלה כשמשתמשים בהם גם בתור מתאם וגם ראוטר הם מקרטעים.
בדקתי מהירות עם בשימוש במתאם שיחות בתור ראוטר ובשימוש בראוטר ישירות, והיה הבדל של 30ms בפינגים שקיבלתי, באותו חיבור באותו מקום ובחיבור ישירות עם כבל. בדקתי כמה פעמים וזה היה עקבי.
עוד דבר בקשר לבעיה במהירות העלאה זה נובע מזה שזה מכשיר ישן ובעבר לא חשבו שיבוא יום ויוכלו להעלות בDSL מעבר למגה וחצי או אפילו 750 קילו ביט, הנציגים שלהם קבוע מתכחשים לזה אבל זה נובע מהגדרות בעייתיות במתאם.
מישהו פה כתב פעם שזה הגדרה במשהו שקוראים לו שייפינג.
במידה ותחבר ראוטר נפרד של בזק זה יפתור לך את הבעיה של העלאה והכל יהיה הרבה יותר יציב ומהיר. -
-
@zeevgros @clickone מנסיון אם כל המתאמים למיניהם
הדרך הכי טובה ואיכותית זה לחבר ראוטר נפרד של בזק ולחבר את המתאם לאחד היציאות שלו.
המכשירים האלה כשמשתמשים בהם גם בתור מתאם וגם ראוטר הם מקרטעים.
בדקתי מהירות עם בשימוש במתאם שיחות בתור ראוטר ובשימוש בראוטר ישירות, והיה הבדל של 30ms בפינגים שקיבלתי, באותו חיבור באותו מקום ובחיבור ישירות עם כבל. בדקתי כמה פעמים וזה היה עקבי.
עוד דבר בקשר לבעיה במהירות העלאה זה נובע מזה שזה מכשיר ישן ובעבר לא חשבו שיבוא יום ויוכלו להעלות בDSL מעבר למגה וחצי או אפילו 750 קילו ביט, הנציגים שלהם קבוע מתכחשים לזה אבל זה נובע מהגדרות בעייתיות במתאם.
מישהו פה כתב פעם שזה הגדרה במשהו שקוראים לו שייפינג.
במידה ותחבר ראוטר נפרד של בזק זה יפתור לך את הבעיה של העלאה והכל יהיה הרבה יותר יציב ומהיר.כן אבל למיטב ידיעתי אין אפשרות לחבר את הראוטר של נטוויזן לראוטר רגיל.
-
@מושט אפשר בלי בעיות, מחברים לו כבל רשת לכניסה של הLAN וצד שני לראוטר לאחד היציאות של הרשת.
-
@מושט אפשר בלי בעיות, מחברים לו כבל רשת לכניסה של הLAN וצד שני לראוטר לאחד היציאות של הרשת.
אתה בטוח?
בזמנו שאלתי טכנאי ואמר לי שאי אפשר, אבל זה לא ראיה כי רוב הטכנאים שלהם שנתקלתי בהם הם לא העפרונות הכי מחודדים....זה התמונה של הראוטר. לאיזה lan מחברים?
-
לכל אלו שמתלוננים כבר כמה חדשים על בעיות של ניתוקים ורעשים, מדובר בבעיה ככל ארצי שיש להרבה לקוחות, בחברה יודעים מזה וברוב המקרים לא מגלים את זה ללקוח, בינתיים הם מנסים לפתור את זה, אבל טרם הצליחו.
הבעיה אינה אצל כל הלקוחות ולכן נמצא כאן כאלו שכותבים שאין להם כלל בעיות וכאלו שמתלוננים הרבה.
הבעיה לא קשורה כלל לסינון/ספק כזה או אחר. -
@מושט תנסה ליציאה מספר 1
-
@מושט אשמח לשמוע האם עבד לך.